Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

Rätt svart

Jag vaknade i morse, trodde allting var som förr, men efter en stund jag insåg, att jag gläntat på helvetets dörr. De mina, de finns ej mera, mina vänner orkar ej, och passa dig min gode vän, det skulle kunna hända dig. En värld av smärta och ensamhet, var vad jag blev lämnad med, i denna värld liksom nästa, står jag i stormen rak men späd. När ett stort hjärta krossas och splitter är allt som består, man står där i ruinerna av sitt liv, icke man skördar som man sår. Nu vet jag att pessimisten hade rätt, om att allt blir till intet med tiden, man kämpar och slåss för allt man är värd, men aldrig kommer friden. Så åter jag ligger och grubblar, väntar på sömn och mardrömmar, för på kuskens plats sitter djävulen och han har Kerberos i sina tömmar.

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag här för dig, välkommen! Mörk, vacker, passar till allt. Vad är jag? ;-)
Fredrik Trulsson är medlem sedan 92.3 Fredrik Trulsson har 402 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg