Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Se dig omkring och beundrar kärleken

Se dig omkring och beundrar kärleken Din beröring målar himlen och skapar regnbågar Här gäller det ha mod och göra något som man vågar För kärleken är det största och kan ge så mycket gott Men det kommer inte av sig själv i något drömslott Plantera den i ditt hjärta och låt den gro där stort För den är det centrala och är kärlekens centralort Tag varje dag som en gåva och gör det bästa av allt För glädjen och vännerna ger tillbaka tusenfalt Det finns inga garantier att vägen genom livet är spikrak Men låt det blomma av din värme, då blir det en hjärtesak Alla måste tro på det goda och att det alltid ska vinna Se dig omkring och beundra kärleken på din näthinna Livet består av både av glädje och sorg och detta är ingen dröm Ibland kan man få utstå stor kritik, ibland får man till och med beröm Utan slösa med din charm och ge av din värme, var riktigt generös Det viktigaste är väl att inte livet blir trivialt och innehållslöst Bo GRapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 81.2 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg