Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

Smärtans brunn!

Livet drar en tråd genom livet Stanna opp se ned genom smärtans brunn En syn som gör dig ständigt påmind vara icke var Sträck ut en hand ty dagen närvarar i skimret Av ett hjärta som brister som knoppar som faller av i glömskan av allt som gör så ont.... Låt icke ditt arma hjärta nedslås Smärtan allt äro borta Låt minnet istället vara där skänk dig tröst Du äro och förbli unik Istunden av allvar Skänk en tanke se. ned i smärtans brunn Och bli naken kvar i tanken Inga möjligheter blir omöjliga Se ned i tidlösheten omsvep dig i blindo Spår av liv och närheten tillhörighetens formation Ditt hjärta äro i oasen av gröna fina trådar av kärlekens ljus In i ditt liv så värdefullt nu.........

Reflektera livet.se olika situationer. Skriva om upplevelser som fångar berör ditt varma hjärta och gör livet enkelt och vackert. Ord som går rätt in i människors djup. Dela med till andra.
Ingrid Jonsson Aasen är medlem sedan Ingrid Jonsson Aasen har 17 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg