Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Stadens djungel...

Vinden stavar orden du länge sökt att finna Och jag suckar i ödmjukhet över det jag ser Det kan aldrig va rätt att med hårdhet det går att kampen vinna Och att det är med kalla ögon vi ska se Det ekar över fälten Det är någons röst jag hör Jag lyssnar och försöker tyda ropen som mig stör Vinden stavar orden... Då kommer nå´n emot mig ifrån stadens djungel och ger Han bär nå´t som han har skrivit och med mitt hjärta kunde jag se Vinden stavar orden... En hand som sträcks emot mig från en värld som skrämmer så svårt Det fanns en bön om kärlek i det språk som var tufft och hårt Vinden stavar orden... O se O se du människa Du betyder så mycket här Det är dig som jag behöver För att nå dem jag håller så kär Vinden stavar orden...


livet är medlem sedan livet har 829 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg