Publicerat
Kategori: Dikter

Tacksamhet för livet

Tack, min Gud, för vad som varit. Tack för allt, vad du beskär. Tack för tiderna, som farit. Tack förstund, som inne är. Tack för varma, ljusa vårar. Tack för mörk och kulen höst. Tack för te´n förglömda tårar. Tack för friden i mitt bröst. Tack för vad du uppenbarat. Tack för vad jag ej förstår. Tack för bön, som du besvarat. Tack för vad jag icke får. tack för livets hemligheter. Tack för hjälp i nödens stund. Tack för nåd, som ingen mäter. Tack för blodets fridsförbund. Tack för himmel blå i livet. Tack för moln du strött därpå. Tack för solljus av dig givit. Tack för mörkret likaså. Tack för prövningar och strider. Tack för hopp, som uppfylls väl. Tack för dagen, som framskrider. Tack för hopp, som slagit fel. Tack för rosornas vid vägen. Tack för törnet ibland dem. Tack för testa himlastegen. Tack för evigt tryggat hem. Tack för kors och tack för plåga. Tack för himmelsk salighet. Tack för stridens klara låga. Tack för allt i evighet.

Jag är författare till två böcker. Min första bok blev utgiven år 1994, deltog hos bokmässan i Göteborg år 1995 med titeln \\\\\\\" Min Whiplash-och Jag \\\\\\\" , ISBN 978-91-85516-10-0 förlag Text AB i Arboga. Förlaget Text AB gick i konkurs. Jag köper alla resterande böcker av förvaltaren i Västerås. Min andra bok fick titeln \\\" Maktlös står hon kvar \\\" ISBN 978-91-85879-33-5 utgiven hos förlag Recito år 2007, (Bokmässan Göteborg).
Gunnar Fossmo är medlem sedan Gunnar Fossmo har 4 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! :-) Är du mer nyfiken, samt modig, så finns jag här för dig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren