Publicerat
Kategori: Sorgliga dikter

Tänk dig att kunna gå på moln

Blank, det är blankt. Som om mitt huvud var tomt. Men de är de icke, de är fullt, fyllt av demoner. Men den lilla yta, där jag kan finna ro är blank, för de är min önskan, att bara kunna gå i en vanlig takt genom livet. Att inte fly ifrån demoner genom pulshöjande upplevelser eller lägga mig, lägga mig i en djup grotta där ingen kan finna min själ.

Bara kunna andas, utan det tryck som vilar över mitt bröst. Att bara kunna andas utan att fylla mina lungor med vatten när demoner dränker mig. Att andas den luft istället för att andas in gift mot min kropp. 

Tänk, att ha kunna gå. Gå utan att oroa sig för att trampa snett, trampa någon på dess tår eller kunna gå, gå Utan att känna sig förföljd av mörkrets demoner. 

Tänk dig att inte behöva gömma sig i det blanka rum, tänk dig att kunna gå på moln.

En 02:a som gillar att skriva, låta orden ge utryck för känslor.
T.R. Österberg är medlem sedan 2020 T.R. Österberg har 18 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren