Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Titel1

Himlen lös i midnattsblå. Kylan sved i helix och om fingrarna. För denna natt hade en obehaglig känsla krupit in innanför skinnet. En dimma hade lagt sig över skyn och färgat den lila medan den vita snön blivit smutsig. Det lös på andra sidan. En del av mig ville gå över isen. Som hundarna och människorna som vandrade eller löpte över det tjocka lagret fruset vatten och snö. Då skulle jag promenera över till andra sidan och gå längst med strandpromenaden vid de vackra ståtliga husen som lyste upp i mörkret med sina ljusbärande elektroniska medel. Olyckbrinande olycksfågel fall inte i och isen sprack och jag föll ned i det kalla vattnet och dog. Nej jag vände mig om och sprang hem igen.

Portalen…

Älskar att skriva helt enkelt ville skriva noveller. Är hemlig som ni kan se så ni får helt enkelt gissa kön ålder och så vidare. Vill bara skriva det som jag vill anonymt.
Hemligt namn är medlem sedan 2023 Hemligt namn har 3 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren