Publicerat
Kategori: Dikter om kärlek

Utan dig kan jag inte leva

Du är underbar , du är vacker, du är solen i himlen, du är stjärnorna i galaxen. Du är sjöjungfrun i den vackraste drömmen du kan föreställa dig. Du är min drömtjej i mina djupaste drömmar. Utan dig kan jag inte leva, utan dig kan jag inte andas. Jag vill andas varje sekund och varje minut med dig. Jag vill känna ditt andetag och ditt hjärtslag varje sekund och varje minut. Jag vill lägga min hand på din röda kind och säga hur vacker du är. Jag vill känna ditt mjuka hår. Du är defenitionen av ordet formidabel, du är defenitionen av ordet söt.

När jag är med dig stannar tiden, när jag är med dig slår mitt hjärta tusen gånger snabbare. Jag vill dela med mig mina djupaste känslor till dig. Jag vill alltid att du ska vara glad. Jag vill komma nära din bröst och se på ditt ansikte, jag vill komma nära dina läppar och kyssa dig långsamt med stängda ögon. Jag vill hålla i dina mjuka händer när jag kysser ditt ansikte, jag vill kyssa dig under öronen och halsen. I mitt hjärta är du världens vackraste tjej, i mitt hjärta är du min kärlek. Utan dig kan jag inte leva, utan dig kan jag inte andas.

Romantisk diktskrivare som skriver om djupa känslor om kärlek. "Poesi är vad jag andas, poesi är mitt liv".
Dasi Rygord är medlem sedan 2001 Dasi Rygord har 18 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg