Publicerat
Kategori: Dikter om livet

Vem vill stå upp och förändra denna värld?

Vem vill stå upp och förändra denna värld?

Vem vill bli ljuset för den blinde. Vem blir rösten för den stumme. Vem blir ljudet för den döve. Vem vill stå upp för den som inte kan stå. Vem blir den tröstande för dem som har blivit slagna. Vem blir ljuset i denna mörka värld.

Vem vill stå upp och förändra denna värld?

Om vi inte gör det,om vi inte frågar kommer ingen att göra det.
De blinda kan inte se ljuset. De stumma kan inte tala. Inget ljud för de döva. De som inte kan stå,kommer inte att stå. De som är slagna är det ingen som tröstar.

Om du RESER dig kommer du att bli ett ljus för de blinda,ljudet för de döva,du kan hjälpa dem som inte kan stå. Du kommer att trösta de slagna. Du kommer att bli LJUSET i en mycket mörk värld.

Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 2015 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren