Amanda Zenker

Amanda Zenker

Kära läsare

Mitt namn är Amanda Zenker och jag är en typisk ungdom. Jag är en kreativ människa och älskar att uttrycka mig i bland annat text och form. Jag skriver för att få hålla min fantasi igång då jag anser att fantasi är något av det viktigaste egenskaperna man kan ha. Jag är född 1996 och har gått den estetiska linjen på gymnasiet. De flesta av mina noveller handlar om känslor och kärlek. Med mycket kärlek från mig önskar jag er en trevlig lässtund när ni njuter av mina noveller.

Publicerade verk: 0
Medlem sedan: 2015

Författarens noveller:

Första ögonkastet

Amanda Zenker

Jag, Heather och min kompis Lucy skulle till en klubb med några vänner. Det var en sen sommarkväll. När vi var framme vid klubben sa vi våra namn och de släppte in oss. Jag bar min svarta klänning…

Klicka här för att läsa hela »

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Silverblomma

Jag heter Linda Odelmar och har två diktsamlingar i bokhandeln och medverkat i ett antal antologier, bloggar och skriver mestadels poesi,, Tvåbarnsmamma som gillar allt som hör livet till..

Silverblomma

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson