Deborah Englund

Deborah Englund

Jag är född under det berömda året 1968 och har ägnat mig åt olika former av konst sedan barnsben. Som 10-åring blev jag erbjuden att bli medlem i Norrländska författarförbundet efter att ha deltagit i en Novelltävling för barn. Mitt bidrag blev dock inte antaget då den med temat "Världens undergång" inte ansågs som lämplig läsning för barn. :)

Publicerade verk: 3
Medlem sedan: 2015
Författarens länk

Författarens dikter:

Drängen

Deborah Englund

Detta är historien om den snabbe drängen som var som Blixten uti sängen. Ja, drängen drängar dagen lång så det blir fartränder i hans kalsong. Men i sängen saknas stingen det går på 30-sekunder…

Klicka här för att läsa hela »

Tre Ord

Deborah Englund

"Desillusionerad. Degenererad. Deporterad."

Klicka här för att läsa hela »

Är du av samma åsikt som jag?

Deborah Englund

Är du av samma åsikt som jag att ögon borde heta segon och öron - höron? Men så är nu inte fallet så det är tur man är klar i pallet. :)

Klicka här för att läsa hela »

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren