Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Älska dig

Tänk att det kan göra ont i kroppen att tycka om dig. Tänk att jag kan ligga och gråta en hel natt för att jag älskar dig så mycket. Tänk att jag kan tänka på dig varje morgon och varje kväll. Vid varje möte, varje rast, varje cigg, varje kaffe, varje tugga och varje sida i boken. Tänk att kudden fortsättningsvis luktar som du luktar. Kudden påminner mig om dig. Dina strumpor ligger fortsättningsvis nedanför sängen där du slängde av dom innan du somnade på mitt bröst. Dina händer passar i mina.
Hur ska du kunna älska mig? Hur gör jag för att du ska älska mig? Vill du ha dina ägg stekta eller kokta? Ska jag tvätta dina kläder? Ser du mig? Vill du träffa mina föräldrar? Jag har pratat om dig till mina föräldrar. Dina lockar i duschen som kräver mer schampo än mitt hår. Du fönar ditt hår varje lördag och använder mousse varannan fredag. Du vill ha ditt kaffe med en skvätt mjölk från Arla. Du dricker en liter vatten varje morgon innan kaffet. Du älskar nätter och hatar morgnar. Din mamma är läkare och din pappa är pensionär med allt för hög pension. Du har aldrig frågat vad mina föräldrar jobbar med. De vet allt om dig, din favoritfärg och hur du vill ha ditt kaffe, med en skvätt mjölk i. Från Arla.
Min syster har sett dig på stan med inte gått fram för att säga hej. Hon jobbar på gymmet där du hänger men du har aldrig lagt märke till att namnet på hennes namnskylt är samma som mitt efternamn. Du älskar att massera och du vill gärna bli kliad i håret på kvällarna.
Du hade en kärleksfull uppväxt. Dina föräldrar bråkade sällan och du lekte med dina kusiner varje söndag. Jag tror att du egentligen vill älska mig men du vet inte hur man gör. Du har älskat en gång tidigare i ditt liv, i kvinnan som ändrade dig. Hon gjorde dig hel och du lärde dig att uppskatta de små kaffekopparna i ditt liv, de små solstrålarna. Du tappade dig själv den dagen hon försvann, en del av dig dog med henne. Din energi försvann med henne. Hon lärde dig att måla, att måla dina känslor och exakt vad du känner.
Hur ska jag lära dig att älska mig? Hur blir du den jag alltid velat ha? Hur blir du min? Jag försöker göra allt du vill, gör din favoritmiddag när du kommer hem men du går in i sovrummet och spelar. Spelar tills du går och lägger dig. Slänger strumporna på golvet och går vidare. Hur gör jag för att du ska se mig? Älska mig.

Glad, ung och energifull tjej. Har alltid haft ett stort intresse för att skriva.
Natasha Korsbäck är medlem sedan 2021 Natasha Korsbäck har 7 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren