Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Älska mig

Valkarna på magen. Prickarna på ryggen. Mörka cirklarna under ögonen. Tjocka låren. De breda höfterna. Hur ska någon kunna älska allt detta om jag inte älskar mig själv. Någon som gör mig hel. Någon som älskar mig en tisdagsmorgon i december och en lördagskväll i juni. Någon som förstår vikten av ett leende. Någon som kan krama mig hel och pussa mig på pannan. Som tar med mig ut på picknick och som jag gör mat till en vanlig onsdag i maj. Som förstår vikten av en kram i soffan och kaffekoppen i sängen på morgonen. Jag vill att du ska älska mig för den jag är. För mina valkar på magen och för morgonhåret som liknar en lejonman. Jag vill älska dig för den du är, för andedräkten på morgonen och dina gäspningar vid halv 9 på kvällarna.

Glad, ung och energifull tjej. Har alltid haft ett stort intresse för att skriva.
Natasha Korsbäck är medlem sedan 2021 Natasha Korsbäck har 7 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren