Publicerat
Kategori: Spänning noveller

Del 2 - Max och Ava och de psykiska rymdvampyrerna

Under det första året på rymdkademin genomgick Max och Ava en intensiv utbildning som inkluderade alla områden som en rymdkadett behövde behärska. Utmaningarna var både praktiska och teoretiska och innefattade allt från att flyga mindre rymdskepp och utföra enklare uppdrag i yttre rymden, till att planera mer komplexa utforskningar av andra planeter och utföra ytterst avancerade uppdrag. Under hela utbildningsperioden arbetade de som ett team, lärde känna varandra bättre och blev nära vänner.

En typisk dag i rymdstationens träningshall bestod av flera timmar av fysisk träning. Max och Ava började oftast med en uppvärmningsrutin, och därefter arbetade de sig igenom olika övningar som hjälpte dem att förbättra sin kondition, styrka och koordination. Den här dagen började Max som vanligt med uppvärmning och gick sedan över till komplicerade fingerövningar med hjälp av simulatorer som konstruerade avancerade scenarion som skulle utföras under tidspress.

Ava fokuserade på att förbättra sin balans genom att stå på en balansplatta medan en virtuell simulator visade rymdmiljöer som hon behövde anpassa sig till. De avslutade den fysiska delen med närstridsträning där de övade olika grepp på varandra och lärde sig att kasta och falla utan att ta skada.

Till sist, efter ett hårt träningspass, var det dags för Max och Ava att slappna av i den virtuella delen av träningsprogrammet. Där de tycktes färdas mellan planeter och galaxhopar i en vacker virtuell simulering.

Avalon S

Status: Brons författare

Noveller av alla de slag. Skriver för att roa.
Avalon S är medlem sedan 2023 Avalon S har 12 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren