Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Del 5 - Ava och Max på farligt uppdrag

Ava slappnar av i pilotstolen när rymdskeppet har parkerats i en säker bana runt planeten. En känsla av tillfredsställelse och koncentration lyser i hennes ögon när hon tar ett djupt andetag och stiger upp från stolen. Med smidiga rörelser lossar hon de sammankopplade bältesfästena och knäpper upp knapparna på sin pilotjacka.

Max ser med beundran på sin älskade när hon byter om till sin stridsmundering.

Med varje rörelse avslöjas en disciplinerad styrka i hennes kropp när hon tar av sig jackan och hänger den på en krok. Ava tar av sig alla kläder och står snart helt naken inför honom.

Avas figur är en harmonisk balans mellan atletisk styrka och elegant kvinnlighet. Hennes kropp är smidig och välsvarvad, vilket avspeglar en dedikation till träning och fysisk aktivitet. De starka konturerna av hennes armar och ben avslöjar både uthållighet och kraft.

Hennes midja är smal och markerad, och ger henne en snygg silhuett som framhäver hennes form. Höfterna är mjukt rundade och ger en aning om hennes femininitet.

Hennes skräddarsydda stridsoverall väntar, och hon vet att det är dags att klä sig för den kommande uppgiften. Overallen är en förlängning av hennes beslutsamhet och kraft, och hon är fast besluten att använda den för att besegra hotet.

Avas rörelser är självsäkra när hon drar upp dragkedjan och smidigt kliver in i overallen. Den åtsittande passformen framhäver varje muskel i hennes kropp, och de strategiskt placerade skyddsplåtarna ger henne full rörlighet samtidigt som de ger extra skydd. Med varje dragkedje-rörelse och knäppning känns det som om hon förbereder sig mentalt och fysiskt för det som kommer att komma.

När hon till slut drar upp dragkedjan och knäpper kragen, ser Ava in i spegeln med en intensiv blick. Hennes ögon glöder av beslutsamhet och mod, och hon är redo att stå upp mot hotet med all den styrka och passion som brinner inom henne. Med en sista justering av sin utrustning och en knuten näve går hon till kontrollpanelen, redo att ta sig an utmaningen som väntar på planetens yta.

Max ser sin älskade i det dämpade ljuset, klädd för sitt farliga uppdrag. Hennes klädsel är en perfekt balans mellan funktionalitet och sensualitet, vilket speglar hennes självsäkra och målmedvetna natur.

Henne slimmade, mörka overall som smidigt formar sig efter hennes kropp, framhävande hennes atletiska former och styrka. Långsträckta linjer accentuerar hennes smidiga rörelser medan strategiskt placerade paneler av glänsande material ger en antydan om ett okänt hot som ska övervinnas, en ledtråd om äventyret som väntar.

Avas handskar, tillverkade av en tekniskt avancerad väv, sträcker sig över hennes handleder och ger en förlängning av hennes fingrar. De är inte bara skyddande, utan också taktiska, med sensorer som ger henne direktkoppling till skeppet och dess system.

Hennes stövlar är höga och formade för både säkerhet och rörlighet, den reflekterande ytan reflekterar det svaga skenet från instrumentpanelerna. På hennes höft hänger en smidig bältesväska som innehåller de nödvändigaste verktygen och enheterna.

Det mest anmärkningsvärda är kanske hennes visir, en avancerad teknologisk enhet som går ner över ögonen och ger henne en skärmbild av omgivningen. Visiret ger henne en förmåga att se bortom det mänskliga ögat, och när hon ser ut genom det, ger det henne en nästan futuristisk karisma.

Han måste kyssa henne, måste få känna sina läppar mot hennes. Max kyss är fylld av passion och kärlek när han håller Ava nära sig innan hon ska ge sig iväg i podden mot planetens yta. Med en öm och samtidigt intensiv rörelse smyger han sina starka armar runt henne och drar henne försiktigt mot sig.

Hans läppar möter hennes i en kyss som är både ömsint och passionerad. Tiden verkar sakta ner när de två förälskade blickar samman, och i den korta stunden förmedlas en djup och ömsesidig känsla av samhörighet och längtan.

Max fingrar smeker ömt Avas kind när de långsamt avslutar kyssen, men deras blickar är fortfarande förenade. Ord är inte nödvändiga för att förstå deras känslor. De vet att det kommande uppdraget är farligt, men de har också en outtalad tro på varandras förmåga att övervinna utmaningarna som ligger framför dem.

Med en mjuk smekning av Avas kind och en sista intensiv blick släpper Max sakta taget om henne. Han låter henne gå mot podden, men kärleken och stödet de delar är tydligt i varje blick och beröring. Som om kyssen var ett löfte om att de alltid kommer att finnas där för varandra, oavsett vad som väntar på planetens yta.

Avalon S

Status: Brons författare

Noveller av alla de slag. Skriver för att roa.
Avalon S är medlem sedan 2023 Avalon S har 12 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren