Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Den Tredje Vägen

Vi hade bara träffats för en enda sak. Du hade tre hål men du hade bara brukat två och du ville känna dig billig inför en man. Billig tänkte jag, billigast blir hon på knä framför mig med öppen en mun bara för mig att tömma i utan krångel och förpliktelser för någon. Du ville något mer och du hade valt mig som objekt för dina fantasier.
Nu står du där framför mig, söt och med blicken nedslagen som om du tittar på dina fötter.
Jag säger åt dig att klä av dig och du tar av dig dina kläder och släpper dem i en hög på golvet utan att lyfta blicken.
Jag ber dig, nej säger åt dig att snurra så att jag får se på dig ordentligt. Oh vad du är ung och oh vad jag är gammal och oh vad du är vacker.
Jag ber dig se mig i ögonen och du tittar upp och ser mig rakt in i mina. ”Be mig” säger jag och ler ”Be mig” och jag ser att du tvekar en lång stund innan du svarar ”Snälla knulla mig i stjärten”
Jag berättar för dig att du kommit till en slutpunkt och om du skrider över den så finns det bara ett sätt att stoppa det som sker, du säger MOR, inte mamma inte något annat utan bara mor.
Jag tittar dig djupt i ögonen för att se att du begriper och du svarar försiktigt ”då säger jag mor, lovar du att sluta då?” och jag bekräftar bara med en nick innan jag tar tag i dig och vänder dig om och ber dig att gå till badrummet.
Jag säger åt dig att ställa dig med händerna mot väggen så jag kommer åt din stjärt innan jag skruvar av strilen och ersätter det med den rumpdusch jag har tagit med. Två gånger tvättar jag dig och du får sitta framför mig med huvudet lutat mot mitt bröst när du blir ren och jag vet att du känner dig pinsam. När du säger att du är klar låter jag dig sitta en stund till för jag vet att det kommer mer. Efter en lång stund, en stund som du säkert upplever som en evighet säger jag åt dig att gå till sängen för att ställa dig med rumpan i vädret på alla fyra och bara vänta. När du fått vänta en stund kommer jag in och klär av mig bakom dig.
Jag lägger mina kläder i en prydlig hög innan jag smeker dig på rumpan och ger dig en inte alltför hård smisk på ena skinkan. ”puta mer” säger jag och trycker ner din svank så att du bara är stjärt för mig för jag så vill ha dig. Ett hål för min njutning och jag vet för din med men det vet inte du.
Jag tar en klick vaselin, inte glidmedel för det blir för glatt i dubbel bemärkelse och smörjer in ditt tredje och sista oskuldshål. Inte för mycket utan bara för att förbereda mitt inträde.
Jag ser att du flyttar din hand för att smeka dig samtidigt som du slappnar av din stjärt muskel för att ta emot mig. Du väljer att flytta din passiva njutning till en aktiv handling och det vill jag inte just nu för din stjärt tillhör bara mig. Därför säger jag åt dig att ta bort fingrarna och att bara knipa så du lyfter din hand och knäpper den med den andra samtidigt som jag ser att din slutmuskel knyts. Duktig flicka.
Jag smyger in bakom din inbjudande stjärt och lägger min penis rakt över din skåra samtidigt som jag tar dina händer och lägger dem på dina skinkor. Utan ord förstår du vad du skall göra så du särar dig inför mig. Dina händer drar isär skinkorna så att jag kan låta mig glida ner med ollonet alldeles intill ditt innersta som även om jag bett dig knipa å ler mot mig. Du slappnar av och inbjuder mig och samtidigt som du drar isär dina skinkor så att jag ser det yttersta av din muskel bjuda in mig i din privata sfär.
Med en hand på din svank och en hand kring min penis börjar tvinga mig in. Sakta låter jag ollonet glida runt din öppning och jag känner dig ge efter. Mitt ollon trycker sig sakta mot rosen mitt i och sakta tränger jag igenom din sista spärr när du förlorar din sista oskuld.
Jag låter mig vila en stund alldeles innanför din yttre ring så du får vänja dig och jag känner hur du både kniper och slappnar av kring mig.
Jag glider in och jag drar mig tillbaka. Ibland lämnar jag din stjärt helt för att efter ett ögonblick och utan tvekan störta in i dig så djupt det går. Just nu är du mitt nöje och ditt nöje får vara att vara mitt nöje. Din stjärt sjunker ner litet så jag tar tag i din midja och reser den upp igen. Du skall bjuda ut dig.
Jag märker att ju mer jag tar dig ju mindre nytta gör den lilla klick vaselin du fått kring din ros så jag lämnar dig och glider upp till ditt huvud och visar dig att du skall fukta mig med dina läppar. Tvekar du att ta den i din mun? Jag lägger ollonet mot dina läppar och du låter mig glida in så att din saliv smörjer mig. ”vilken tur att du är ren, nästa gång kanske det blir Au naturelle” säger jag innan jag återvänder till din bak för att penetrera dig och bara fylla ditt inre med mig.
Jag tränger in i dig och den här gången känner jag inget motstånd utan bara din inre värme och mjukhet. Åter försöker du nå din vulva men jag säger åter åt dig att du bara är för mig just nu men att du skall få förlösa dig när jag är klar med dig.
Jag vet att jag inte har så långt kvar så jag greppar kring dina höfter för att kunna tränga in djupt i dig, djupare än du kan tänka.
Jag stöter på motstånd och du gnyr till och drar dig framåt som för att slippa mitt grepp men jag tvingar dig bakåt och tvingar mig att forcera ditt djup för jag vet att efter smärta kommer njutning för dig. En djup njutning, djupare än den njutning som du skulle känna om jag valt en annan väg, en svart njutning som du inte kan undvika om så du vill. Du kommer att närma dig din anala orgasm, en orgasm som kommer att fylla ditt inre och skapa ett behov som du kommer att komma åter och åter till. Men inte nu för nu är det mig det gäller och din tur får vänta.
Jag vet att jag inte har långt kvar så jag greppar hårdare om din länd och tar dig. Gång på gång tar jag dig tills jag känner att fjärilsfarmen i min mage flyger ner in i min pung och vill komma fram.
Jag tränger in i dig och låter mig komma djupt inne i din tarm och efter den första hämningslösa. orgasmen trycker jag fram det som återstår och låter mig vila i dig innan jag sakta glider ur dig, lämnar dig och med mina händer sluter jag din muskel och trycker på din rumpa som en markering på att du skall lägga dig ner. Du sjunker ner på magen utan att säga ett ljud.
Jag som alla män tappar fokus efter utlösning och måste hejda min första impuls att bara gå. Du vill känna dig billig, ja riktigt billig sa du och nu har du inte varit billig utan mer en diamant i min njutning så jag kommer på en tanke. Eller rättare sagt min mage signalerar en tanke. Mat.
Jag säger åt dig att ställa dig upp, ta på dig din kjol och din tröja. Du skall gå ut och köpa oss en lunch och du skall knipa in sperman i din stjärt eller låta den rinna längs ditt lår i all offentlighet. Du klär dig får några sedlar i din hand innan du lämnar mig.
Jag vet att du luktar intimitet och ler vid tanken på hur du kommer att bete dig om en hund får upp vittringen efter dig. Nu lägger jag mig på sängen och bara väntar och efter en evinnerlig stund kommer du tillbaka med sushi så jag säger åt dig att ställa dig vår mat i köket.
Jag säger till dig att dra upp kjolen och lägga dig bredvid mig, påklädd med ditt kön blottat för mig och när du ligger där lyfter jag dina knän och låter min hand glida längs ditt kladdiga lår där min utlösning runnit under din inhandlingstur.
Jag viker upp din kjol så att ditt sköte blir helt blottat inför mig. Billig? För dig kanske men för mig prislöst vacker, blottad och naken tänker jag när du ser på mig säger när jag ber dig att smeka dig för mig, ja komma inför mig bara ge dig hän inför mig.
Jag låter min högra hand glida ner under din rumpa och låter min tumme tränga in i din analöppning under det att jag lägger min vänstra kring ditt huvud efter att jag har fört din hand till ditt sköte och du börjar smeka dig inför mig. Vackert och utlämnande.
Jag formar mina fingrar till en strut och låter dem glida in i din stjärt, jag leker med dem och tvingar dig att öppna dig för mig samtidigt som du allt häftigare smeker dit kön. Du får, ja du får komma inför mig och nu är det din stund. Din stjärt muskel slappnar av så jag kan placera ett tryck i dig och mot dig.
Jag möter din blick och den fastnar i mina ögon, först fokuserad sedan sakta dimmigare och dimmigare när du tillåter dig visa din lust för mig.
Du sluter din blick och vandrar in i dig själv samtidigt som du böjer din kropp upp i en båge inför mig
Du är inne i din njutandes själ och jag har försvunnit för dig och du är bara du framför en främling.
Jag lyfter ditt huvud när du drar upp dina ben och låter två av mina fingrar glida in i din stjärt så djup som dt går. Inne i dig och inne i ditt sexuella centrum.
Jag ser dina ögon spärras upp och känner din nacke lyftas så jag pressar mig in i ditt inre samtidigt som jag känner att hela din kropp blir hård när du drar upp dina ben och låter din hand spela fritt över nyckeln till din njutning. Ett djupt inifrån kommande stön lämnar din mun och jag ser dig komma inför mig.
Jag märker att din kropp mjuknar och jag låter mina fingrar sakta glida ur ditt inre, omfamna din stjärt och trycka dig mot mitt bröst . ihopkrupen hör du mig säga ”Du var billig men du är som en rubin i min själ”
Vi låter kättjan klinga av tillsammans och faller tillbaka på bädden i en varm omfamning utan att säga ett ord. Tyst och nära
Vi ligger länge och bara känner varandras kroppar varmt intill varandra. ”Jag heter Anna” säger du blygt. ”Jag heter Tom” svarar jag och kysser din panna innan jag sakta lämnar din bädd och klär på mig.
Finns det mer frågar du och jag svarar ”Mycket mer men bara om du vill”.
Tyst lämnar jag dig i din skönhet utan att komma med några löften och du ser på mig utan att ge några löften men vi vet hur vi skall hitta varandra för att finna något mer.
Ett ”hej” på nätet det är allt vi behöver.

Tycker om att skriva, både för dig som läser och för mig som skriver. Mina krior går ibland utanför ramarna men det är bara fantasier om jag inte skriver att jag upplevt något. Funderar du om det jag skriver så hittar du mig på min epost [email protected]
Newbutold är medlem sedan 2021 Newbutold har 8 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

På andra plats denna veckan: