Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Desperat

Fredagskvällen som inte blev som förväntat. Dagen hade gått ut på ångest och ensam hemma filmer på rad. Förfesten var kort men passande, skratten blev till tårar och burkarna försvann en efter en. Jag hade inte tänkt på dig på länge, jag hade passerat och gått vidare. Men där stod du. Med det perfekta håret och skrattet som hörs på lång väg. Ungefär som mitt. Du var full, även jag. Händer mot händer, mun mot mun i en liten gränd ingen kommer ihåg. Du hade varit full hela kvällen och hånglat med många, dansat med flera och jag ville också göra det. Vi hade dansat men jag hade aldrig gjort något fast du tafsat och talat med mig. Jag ville inte verka desperat som alla andra. Visst var jag, det vet vi.
Det sägs att män alltid ska ta första steget men på ett konstigt sätt gjorde jag det. Jag vet inte om det beror på att du var full, dansat med mig halva kvällen, din charm eller snygghet? Vem vet, något var det i alla fall. Så jag valde dig och vi gick ut. Ringde till någon och jag sade om vi kunde tala. Samma charm varenda gång. Vi talade om julen, du berättade och jag skrattade. Du var fortfarande full men du var så inne i ditt talade om dina julklappar så jag lät dig fortsätta. Jag berättade om min på ungefär femton sekunder men det gjorde inget. Det var ju dig jag ville efter. Du frågade om vi var färdiga och jag tog tag i dina läppar och kysste dig. Du kysste mig tillbaka och jag puffade dig mot väggen. Vi hånglade och jag tog tag i din hals, smekte den och rörde dina kinder. Du tog tag i mig och medan dina händer rörde min kropp rörde mina händer din kropp. Fram och bak. Upp och ner. Paus. Krångel. Tunga andetag. Stön. Mera hångel. Något blev styvt och jag blev mera upphetsad. Grinden som är liten blev plötsligt en säng för dig och mig. Jag vet inte hur länge vi stod i grinden och bytte plats och andetag. En timme eller två minuter, spelar ingen roll. För det var du och jag i en grind, tillsammans.

Glad, ung och energifull tjej. Har alltid haft ett stort intresse för att skriva.
Natasha Korsbäck är medlem sedan 2021 Natasha Korsbäck har 7 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren