Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Efter krogen

Ett pirrande glädjerus strömmar genom kroppen. Wow jag har glömt hur härligt det känns.
Rummet är mörkt men jag ser den stiliga unga mannen som flörtat med mig efter krogen i det svaga månljuset från fönstret.
Jag tittar djupt in i hans vidöppna ögon, medan han i jämn och metodisk takt penetrerar mig. In och ut, in och ut.
Jag känner en stark doft av öl komma från hans mun. När jag kysser honom på halsen känner jag en mild doft av parfym och jag blir ännu mer upphetsad. Antagligen luktar jag sprit, cigarettrök, parfym och eventuellt lite spya . Men det struntar jag i.
Hans kön stöter till i väggen till min livmoder gång på gång. Kanske även stöter till min livmodertapp, men det är så gemytligt och skönt. Så skönt att man glömmer allt annat. Just nu är det bara han och jag, här och nu.
Försiktigt men ändå självsäkert tar han min hand för att sedan leda den mot mitt kön. Han vill att jag ska smeka mig själv, vilket jag också gör. Detta gör honom mer upphetsad. Och han lägger ett stadigt grepp kring min smala hals. Med ett fast och bestämt men ändå varsamt grepp håller han handen kring min hals samtidigt som han snabbar upp takten.
Fortsätt väser jag mellan mina skorrande andetag. Han ger vika med sina varma svettiga händer lite då och då för att jag inte ska svimma. Det känns så härligt.
Vi kollar på varandra och i ett samspel som funkar bättre än jag förut trott stönar vi som om vi vore i djup trans.
Sexet frigör så mycket känslor och tankar. Men just i denna stund existerar inga dömande tankar. Allt känns så bra. Egentligen bättre än någonsin.
Han saktar ner farten men börjar istället stöta lite hårdare. Jag gnyr till. Och han stönar högljutt. Plötsligt ska vi ändra ställning, han sliter runt mig på magen och drar upp mig så jag står i "doggy style" med båda knäna vikta i 90 grader och med armbågarna vikta likadant. Jag svankar för det har jag sett när jag kollat på porr att tjejen brukar göra.
Detta var något nytt! Det sprudlar i hela kroppen samtidigt som det gör lite ont. Men det är en skön känsla på samma gång. så jag stönar fram, hårdare! Det är så skönt.
Jag skakar till ordentligt och får en orgasm, så stark att jag inte kan hålla benen i läget jag haft dom. Jag drar upp mina fötter mot hans varma kropp. Mina händer spänner jag runt lakanet och jag känner stänk som lätt hamnar på mina innerlår och fötter.
tråkigt nog kommer det när som helst vara över.
Snart är han klar och vi lär aldrig mer uppleva detta tillsammans igen.

Skulle vilja påstå att jag är omtänksam, bra lyssnare och har en vilja att hjälpa så många jag kan. Gillar att spåna iväg i djupa funderingar.
Vafanjossey är medlem sedan 2019 Vafanjossey har 16 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren