Publicerat
Kategori: Drama noveller

Ett decennium

Hon har målat kladdiga streck av kåda under sina ögon och rakt över näsan. Blundar. Landskapets ändlösa vidder, flodens skönhet, höstsolen och den svala vinden. Allt fyller henne med en glad förväntan inför framtiden.

Att äntligen kunna få vara helt i stillhet. Stanna kvar på ett ställe. Vila mellan sina båda skift och färdas vindlöst i denna värld.

Hon har länge marscherat, steg för steg, bara av gammal vana och så snart hon stannade till föll hon ihop. Hungrig och trött. Var och en väljer själv, hon förstod det nu, men det här måste ske medan orken finns och efter det: aldrig någonsin ge efter.

Hon känner på sig att det är dags att tala ut. Hon vill att ni ska få veta hur det verkligen är. Egentligen ligger till.

Känslan för text, bild, färg och form gör mig nyfiken på det nya, noga i detaljer och ibland tänkande i helt andra banor. Lärde mig att läsa när jag var fyra år och har älskat böcker och berättelser sedan dess.
Carina Persson är medlem sedan 83.2 Carina Persson har 59 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg