Publicerat
Kategori: Novell

Ett förord

Om du tror att den här boken kommer att lära dig någonting du inte redan vet så har du fel. Den här boken är inte för dig.

Om du tror att den här boken kommer att ge dig användbar kunskap så har du fel. Den här boken är inte för dig.

Om du tror att den här boken kommer att hjälpa dig att le, skratta och prata bättre så har du fel. Den här boken är inte för dig.

Om du tror att den här boken kan hjälpa dig att vara mer, få mer, tjäna mer eller orka mer så har du fel. Den här boken är inte för dig.

Den här boken kommer inte att lära dig hantera känslor, tankar eller tillvarons skeenden. Den här boken erbjuder dig ingen frälsning. Inga lösningar. Inga vägar till paradiset på jorden.

Om du tror att den här boken kommer att vara dig till hjälp så har du fel. Den här boken är inte för dig.

Christoffer Andersson

Status: Silver författare

Att skrivandet kan uppbära en våldsdisposition är svårt att tro om skrivandets lugna, solitära natur, men historien visar upp åtskilliga exempel på pennor som genom explosiva språkbruk glöder av den själs vibrato varur orden tar form. Denna våldsdisposition är ett av skrivandescenens tabuer som under alla omständigheter ska kläs i och identifieras med sitt saktmodiga ytskikt. Jag gör inga ansatser (längre) att förklä mitt skrivande i dun och silke.
Christoffer Andersson är medlem sedan Christoffer Andersson har 27 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Veijo Ennefors

Vem är jag en fråga utan svar. Skrivandet har blivit ett sätt att ventilera och släppa ut filtrera och rensa.

Veijo Ennefors

På andra plats denna veckan: Inga-Britt IB Gustafsson