Publicerat
Kategori: Relationer noveller

Flytten

Med en tyngd i bröstet och en klump i halsen ser jag mig omkring i det som en gång var vårt gemensamma hem, nu fyllt av kartonger och tomma ytor. Jag vänder mig till Emma, ögonen fyllda av ånger och sorg över vad som kunde ha varit, och frågar med en allvarstyngd röst:

"Emma, är det försent för ett riktigt rejält jävla assfuck?"

Emma tittar förvånat på mig, hennes ögon vidgas av förvåning och förvirring över min plötsliga och överraskande fråga. För en stund är det tyst mellan oss, ljudet av flyttbilen som närmar sig utanför fyller rummet med en obekväm spänning.

"Jag... jag vet inte vad jag ska säga," svarar hon till slut, hennes röst osäker och tveksam. "Vi är mitt i att bryta upp och flytta ifrån varandra. Det känns inte rätt att göra något så intimt och personligt i det här läget."

Jag känner en känsla av förtvivlan skölja över mig, medveten om att mina ord kanske var för mycket, för sent. "Förlåt," mumlar jag, känslan av skam och besvikelse som bränner i mitt bröst. "Jag borde inte ha frågat."

Emma tar ett steg närmare mig och placerar sina händer på mina axlar, hennes blick fylld av medlidande och förståelse. "Det är okej," säger hon mjukt. "Jag förstår att du har känslor och behov som du vill uttrycka. Men jag tror att vi behöver fokusera på att gå vidare nu och hitta våra egna vägar."

Jag nickar förstående, kännande en känsla av lättnad över att Emma är så förstående och öppen. Även om vårt förhållande kanske inte har haft det slut vi hoppades på, är jag tacksam för den tid vi delade och för de minnen vi skapade tillsammans. Nu är det dags att gå vidare och börja ett nytt kapitel i våra liv, separata men ändå förbundna av den kärlek och respekt vi delar för varandra.

Avalon S

Status: Brons författare

Noveller av alla de slag. Skriver för att roa.
Avalon S är medlem sedan 2023 Avalon S har 12 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren