Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Grannfrun med dotter

När jag var i 18-årsåldern bodde jag med min ensamstående mamma i ett hyreshus där grannen bredvid också var en ensamstående mamma med en dotter i min ålder.
Vi umgicks väldigt flitigt så på dagarna var våra ytterdörrar aldrig låsta, utan vi gick ut och in till varandra som om vi egentligen var en och samma familj.
En dag låg jag kvar i sängen länge på morgonen och tog hand om ett präktigt morgonstånd. Det vill säga att jag, helt naken, njöt av att ligga och smeka min kuk och fantisera om hur jag knullade min nakna klasskamrat som jag var väldigt kär i.
Plötsligt hörde jag hur ytterdörren öppnades och jag drog över mig täcket för att det inte skull synas att jag hade ett kraftigt stånd.
In i mitt sovrum kom nu grannfrun Karin med dottern i släptåg.
“Hör nu grabben” sa Karin “vad är det här för fasoner att ligga och dra sig så här? Upp och hoppa med dig nu.”
“Nej tack” sa jag “jag har sovit dåligt i natt och vill sova en stund till.”
“Nej du” sa Karin “nu kommer du upp din slöfock” och så började hon försöka dra av mig täcket.
Jag kunde ju inte gärna låta henne dra av mig täcket så hon och dottern som stod vid min säng skulle se mitt pinsamma läge då kuken fortfarande stod rakt upp i vädret, så jag höll ordentligt tag i täcket.
“Hjälp mig Stina” sa hon till sin dotter, “Hjälp mig att få upp honom ur sängen.”
Nu började de bägge att rycka i mitt täcke och jag vet inte vad som flög i mig, men jag släppte mitt tag om täcket och där låg jag nu med mitt praktstånd helt blottat till deras beskådande.

Jag är en man som gärna skriver av mig m mina sexuella erfarenheter och fantasier. Vad är en verklig händelse och vad är en fantasi? Tja, vem vet?
Feelgood är medlem sedan 2.67 Feelgood har 5 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg