Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Inte en vanlig dag

Isabelle var en ung späd tjej på 17år. Hon hade mörkt svart hår som räckte ner till axlarna, bruna ögon, små fylliga bröst och en liten hård rumpa. Hon var snygg, åtminstone fick hon ofta höra det av sina vänner ofta men trots det hade hon dåligt självförtroende. Hon tyckte att hon var för liten och okvinnlig. Jag ser ju som en liten flicka tänkte hon. Små bröst, en liten stjärt, smal midja och så var bara 1,56 lång och med en vikt runt 45kg. Det var inte mycket att komma med tyckte hon. Inte blev det bättre av att hon var väldigt sparsamt behårig på på sitt venus berg. Om det inte hade varit för att hennes pubis hår har samma svarta färg som hennes hår på huvudet så hade man nog kunnat tro att hon var helt kal där nere. Nu såg man åtminstone en tunn svart matta men den räckte inte på långa vägar för att dölja hennes springa.
När hon såg sig naken i spegeln så tänkte hon varje gång att herre gud, jag ser ju ut som en liten flicka. Varje gång hon var i omklädningsrummet efter gymnastiken eller när hon var i simhallen så tittade Isabelle aven sjukt på alla kvinnor och tjejer som gick omkring där med underbara former. De var långa, hade stora bröst, härliga midjor och runda välformade stjärtar. Riktiga kvinnor. Kvinnor som män älskar och vill ha sex med. Sex som blivit något allt mera centralt i Isabelles tankar. Hon längtade oerhört efter det. Hon onanerade regelbundet och drömde om att än den ena och än den andra killen skulle se henne, förföra henne och ta hennes oskuld men inget hade hänt än. ingenting.

För varje dag som gick och Isabelle fick höra allt spännande skvaller från sina väninnor blev hon mer och mer deprimerad. Ingen vill ha mig tänkte hon. Jag har ju inte ens kysst någon än. Bara en liten kram då och då och små pussar i all vänskap. Om de bara visste hur upphetsad hon blev varje gång av de där små kontakterna. En kram eller en puss på kinden fick henne snabbt att bli våt. Blygdläpparna svullnade upp och springan öppnade sig som en blomma och hon kunde känna hur hennes trosor snabbt blev fuktiga. Flera gånger hade hon varit tvungen att rusa in på en toalett eller liknande, tagit av sig sina trosor och sedan onanerat med ivriga fingrar tills hon fått bita sig i läppen för att dölja sina stön och till sist sin orgasm .Hon kom alltid ut med blossande kinder och troslös och hon undrade generat om hennes vänner kunde se på henne vad hon gjort alldeles nyss. Men det kunde de naturligtvis inte. Ingen vill ha mig tänkte hon varje kväll och många gånger somnade hon gråtande.

I dag var en sådan dagen efter. Isabelle vaknade i sin säng och kände sig eländig. Hon ville inte gå upp och möta en ny tråkig dag. Isabelle låg och pillade sig förstrött mellan benen och snart var hon kåt och våt. Nästan på rutin smekte hon sig till en orgasm men efteråt infann sig tomheten och sorgen över att alla andra minsann fick ha sex men inte hon. Isabelle gick upp och tog en snabb dusch. Hon tvålade noggrant in sin lilla kropp från topp till tå. Hennes fingrar närmast smekte in tvålen över brösten och ner över magen. Långsamt och noggrann tvättade hon sitt underliv både fram och bak. Hon lätt vattnet rinna ner för sin nakna kropp innan hon gick upp och torkade sig. Isabelle tog på sig en svart tajt t-shirt och ett par små jeans shorts men hon hoppade över trosorna. Raskt sprang hon sedan nedför trappan för att äta frukost. Pappa var på affärsresa och skulle komma hem först på söndag kväll och mamma hade sagt någonting om hon skulle hälsa på en vän och inte komma hem förren sent i kväll så Isabelle var helt ensam hemma.

Plötsligt när hon satt där och åt sin frukost så ringde det på dörren. Vem kan det vara tänkte hon. Hon sprang till ytterdörren på sina bara fötter och tittade ut genom ögat. Där utanför såg hon att Dennis stod.
Dennis var ett år yngre än hon själv och han hade precis gått ut ur grundskolans årskurs nio. Han var i Isabelles ögon ingen man, ja knappt en kille utan snarare en pojke men han var ganska söt. Han var blond, hade lite fräknar så här på sommaren, riktigt blåa ögon och ett fint leende. Kroppen var pojkaktig men på väg mot att bli vuxen. Han var inte så stor, kanske 1,70-1,75 lång och 60-65kg tung skulle nog Isabelle tippa på. Nu där han stod där ute såg han än mer pojkig ut tyckte hon än vanligt eftersom han hade på sig kortbyxor och en kortärmad tröja och flipp flopp på fötterna. Han var brunbränd. På tröjan var det ett tryck som föreställde en tjej som surfade. Barnsligt hann Isabelle tänka innan hon öppnade dörren.

Hej, vad gör du här? frågade hon Dennis. Dennis log lite fånigt i mot henne och sa han bara kommit över för att lämna igen en bok som hans mamma hade lånad av Isabelles mamma för några veckor sedan. Hon är inte hemma sa Isabelle men du kan lämna den till mig och så räckte hon fram handen. Dennis såg plötsligt lite orolig ut och hon såg att han började rodna lite. Men vad är nu de här? tänkte hon. Nå får jag boken i dag eller inte sa hon lite irriterat. Dennis tog upp den ur sin väska och sträckte fram den. Nu var han pion röd i ansiktet och när Isabelle fick boken i sin hand och tittade ner så förstod hon varför. Bokens omslag pryddes av en naken kvinna och en naken man som var i full färd med att slicka och suga av varandra. Titeln på boken var, hur man får bättre sex. Nu var det Isabelles tur att rodna. Hon blev inte direkt chockad för hon visste att hennes mamma och mammas väninnor pratade mycket om sex och utbytte både råd och tips i mellan sig. Isabelle visste också att hennes mamma hade både det ena och det andra i sitt skåp i sovrummet, både erotisk litteratur, filmer och diverse olika leksaker som hon hittat en gång när hon var där inne och tittade runt av ren nyfikenhet. Jag ska väll gå då hörde hon hur Dennis stammade fram och med fortfarande blossande kinder började han vända sig om för att gå hem igen. Isabelle slängde en snabb blick på omslaget till boken igen och kände ett sug i mellangärdet. Det såg verkligen skönt ut. Sedan tittade hon på Dennis igen och en snabb tanke flög i genom hennes huvud. Innan han hann traska i väg så tog hon tag i hans arm lätt. Hon tittade honom i ögonen och skickade i väg ett bländande leende. Du, Dennis ska du inte komma in och ta någonting och dricka innan du går. Det är ju så varmt och du är alldeles röd i ansiktet. Det måste väll vara värmen sa hon och log än mera mot honom för hon visste ju precis varför Dennis ansikte var så rött. Kom in.

Isabelle nästan drog in honom i hallen och stängde snabbt dörren därefter. Nonchalant gick hon framför honom in i köket. Du kan sitta här sa hon. Hon la boken rakt framför honom och sedan gick hon och hämtade ett glas vatten. Isabelle kände sig nu varm i kroppen.Hon hade fått en idé som fyllde henne med värme och förväntan. När hon kom tillbaka så lutade hon sig mot honom och som av en ren tillfällighet började hon bläddra lite i boken. Sida upp och sida ner fyllda med nakna kroppar i alla möjliga och omöjliga ställningar. Ingen censur här inte tänkte hon. Man såg bröst, blygdläppar, snoppar och springor. Man såg kvinnor och män som smekte och slickade och sög på varandra och man såg hårda erigerade penisar som trängde in i varma sköten. Isabelle bläddrade och bläddrade medan Dennis drack sitt vatten. Hon såg att han försökte låsas som ingenting men hans blick följde intensivt vad som hände i boken och för varje sida och ny naken kropp blev hans kinder allt rödare och vad som var ännu bättre, i hans kortbyxor kunde hon helt klart se en spännande bulla allt mer tydligt. Han har fått erektion tänkte hon med ett leende.

Vad tittar du på sa hon plötsligt. Dennis rycker till och blir om möjligt än mer röd om sina kinder. Ingenting stammar han fram men hans blick fladdrade fram och tillbaka mellan Isabelle och nakenbilderna i boken. Isabelle log mot honom och sa med retsam stämma. Gillar du vad du ser? Dennis ryckte till och försökte se ut som om han inte förstod vad hon menade. Gillar vad då sa han med darrande stämma. Bilderna din fjant. Gillar du bilderna? jag ser nog hur du stirrar på dem sa Isabelle. Det är ok. Alla killar gillar väl att titta på nakna tjejer eller hur? Isabelle lämnade frågan obesvarad mellan dem medan hon nonchalant fortsatte att bläddra i boken. Den ena bilden efter den andra med erotiska motiv avlöste varandra och Isabelle märkte hur hon blev allt mer upphetsad av situationen. Hennes bröstvårtor var stenhårda och pekade rakt ut mot hennes t-shirt och hennes jeans kändes fuktiga i skrevet.

Dennis sa ingenting.

Han bara tittade med stora ögon på alla avslöjande bilder som dök upp framför honom. Det var kvinnor som slickade kvinnor, kvinnor som sög kukar, kvinnor som poserade på alla fyra, kvinnor som onanerade och kvinnor som knullade både i fittan och i rumpan. Bullan i Dennis shorts blev bara tydligare och tydligare för Isabelle och till sist slog hon i hopp boken med en ljudlig smäll som fick Dennis att rycka till. Hon lutade sig framåt ännu mera och la sitt huvud i sina händer och tittade Dennis djupt in hans ögon. I vad som kändes som en evighet sa hon ingenting. Hon bara njöt av situationen och den makt hon tyckte sig känna att hon hade över Dennis som skruvade sig mer och mer på sig ju längre tiden gick utan att hon sa något. Till sist harklarade han sig och mumlade tyst fram att det nog var dags för honom att gå hem. Han började lyfta på stjärten från stolen när Isabelle bestämt la sin hand på hans axel. Du, Dennis viskade hon i hans öra. Har du någonsin varit med en tjej? Dennis blev pion röd i ansiktet. Han skakade försiktigt på huvudet. Har du någonsin sett en tjej naken? Ja, på riktigt menar jag sa Isabelle och log mot honom. Dennis skakade på nytt på sitt huvud och den röda färgen flammade nu långt ner på halsen på honom. Skulle du vilja göra det frågade Isabelle? Dennis ögon blev stora som tefat i huvudet på honom. Han nickade snabbt och tittade blygt bort med sin blick.

Isabelle förde sina händer till hans kinder och med en mjuk rörelse vände hon hans ansikte åter rakt mot sig själv. Om jag får se dig så får du se mig sa hon med darrande röst till Dennis. En röst som var fylld av förväntan.Vill du det?. För en sekund var hon rädd att Dennis skulle neka och gå därifrån. Hur pinsamt skulle inte det vara men efter någon sekund nickade han mot henne.Isabelle reste sig upp och backade några steg bakåt. Hon höll ut sina händer mot Dennis och hjälpte honom upp från stolen. Snart stod de mitt i köket endast en armslängs i från varandra. Isabelle såg tydligt Dennis erektion som avtecknade sig genom hans shorts. Hon blev också medveten om tyget i sin egen t-shirt som stod spänt rakt ut över hennes nu ömmande bröstvårtor och sitt fuktiga sköte som när hon tittade ner skapat en helt synlig fläck i skrevet. Plötsligt kände sig Isabelle väldigt naken och generad inför Dennis. Han kunde ju se precis allt. Hennes mörka vårt gårdar som lyste i genom tröjan och hennes fukt fläckt fram på hennes jeans shorts. Men en blick på Dennis fick henne åter i balans. Dennis blick flackade upp och ner och till höger och vänster och han såg så vilsen och bortkommen ut att Isabelle inte kunde låta bli att tycka lite synda om honom.

Ta av dig byxorna sa hon bestämt. Dennis tvekade lite men så fattade han tag om resåren på shortsen med sina fingertoppar och drog ner dem till fotknölarna. Där blev hans stående lite förvirrat ett ögonblick innan han steg ur dem. Dennis stod nu halv naken framför Isabelle. Hon tittade ingående mot hans kön. Först blev hon förvånad. Sedan kunde hon nästan inte hålla sig för skratt. Dennis var visligen bara ett år yngre än hon själv men helt uppenbart var han sent utvecklad. Förutom några ljusa hårstrån på pungen var Dennis slätt och hårfri som en liten barnrumpa runt sin penis. Funktionen verkade det dock inget fel på noterade hon. Dennis snopp var stenhård och stod rakt upp i vädret. Den var inte jättestor men inte heller liten, runt en 15-16 centimeter och med en hyfsad omkrets bedömde hon. Under snoppen hade han en fast liten pung som hon genast ville känna på. Isabelle såg att ollonet var helt frilagt och att det var blå lila och med en spänd yta som gjorde att man nästan kunde spegla sig i den. Längst upp på toppen glittrade det en liten droppe av vad hon förstod var för sperma och längst snoppen synds det spår av tidigare droppar som runnit längst penisens sidor ner mot roten och pungen. I ögonvrån blir hon plötsligt medveten om att den röd kindade Dennis säger någonting till henne. Isabelle sliter motvilligt bort sina trånande ögon från snoppen och lyssnar på vad han säger. Ska inte du ta av dig dig också undrar han och hans ögon brinner av nyfikenhet, längtan och lust men också av skam och genans.

Långsamt knäpper hon upp knappen i sina jeans shorts. Hon drar drar ner gylfen och blottar långsamt sitt venusberg ända ner tills där hennes springa börjar. Hon hör hur Dennis flämtar till när han förstår att hon är troslös under de tajta byxorna. Isabelle gör ett kort uppehåll. Hon snurrar 90 grader så att hennes lilla fasta rumpa kommer mot hans ansikte innan hon utan krusiduller drar ner shortsen så långt det går. Hon lyfter sedan på fötterna och böjer sig framåt för att plocka upp byxorna. Isabelle gör det ut studerat och helt medvetet. Vilken syn hon måste vara för Dennis där hon står framåtböjd med lätt särade ben tänker hon. Han kan se allting och bara den tanken får det att brinna i hennes svullna klitoris. Dennis bara fån stirrar på henne. Framför sig har han nu en halvnaken Isabelle. Hennes skinkor är lätt särade och mellan dem så kan Dennis se både hennes lilla anus och hennes röda och upp svällda blygdläppar. Hela hennes underliv glittrar av fukt. Isabelle kastar i väg byxorn och snurrar runt så hon nu står vänd med ansiktet på nytt mot honom.
Dennis tappar nästan andan. För första gången i sitt liv ser han där och nu en naken tjej framifrån i verkliga livet. Han fäster sin blick på hennes kön. Under en tunn svart matta av finaste pubis hår ser han springan. Den är öppen och fuktig. För att göra det än mer synligt för honom tar Isabelle ner sina fingrar till sina blygdläppar och drar i sär dem försiktigt framför honom. Dennis tittar intensivt på henne. Hans ögon söker och finner en hård liten knopp högst upp där blygdläpparna möts i hennes sköte. En liten knopp han läst och förundrats över, en liten knopp som han förstår är Isabelles klitoris. Knoppen är svullen och alldeles röd och står rakt ut som en liten penis. Han vet att den brukar vara dold av en liten huva men av den syns ingenting nu i Isabelles upphetsande tillstånd. Strax under klitoris ser han vad han förstår måste vara Isabelles slid öppning. Ur det hålet flödar det en tunn vätska. Utan att tänka på vad han gör låter han sin ena hand glida ner till sin sten hårda penis. Han fattar tag om snoppen och börjar rytmiskt föra sin förhud fram och tillbaka över ollonet. Redan efter några drag så börjar det kittla i hans kropp från topp till tå och det börjar rycka och dra i hans penis. Isabelle står mållös och bara tittar på när Dennis börjar onanera framför henne. En stöt går i genom hennes kropp och hon smyger in sina fingrar i vecken mellan sina ben och gnider sig häftigt upp och ner i sin våta springa. Varje gång som hennes fingerspetsar nuddar hennes erigerade klitoris så darrar hela hon. Nu flämtar båda i takt och det dröjer inte länge innan Isabelle ser hur Dennis spänner hela sin kropp och hur det lilla hålet i toppen av hans ollon vidgar sig och ut ur den skjuter en lång vit stråle som landar på hennes bröst. Strax därefter kommer en ny stråle som finner sin väg till hennes mage och så en tredje som landar på hennes venusberg. Dennis blundar och skakar i hela kroppen och han tycks ha hur mycket sperma som helst i sin kropp. Isabelle står nu med öppen mun och bara stönar samtidigt som hennes flinka fingrar för henne över kanten till en fantastisk orgasm. Våg efter våg sköljer över henne och hon tappar nästan andan så skönt är det. Under hela deras utlösning står de fixerade mitt i mot varandra och insuper varandras njutning. Sakta och försiktigt smeker de sig själva tills den allra sista njutningen lämnat deras kroppar.

Ett tystnad lägger sig över köket. Ingen av dem skyler sig för den andra. Tiden för blyghet har liksom runnit av dem. I stället står de länge och bara tittar på varandra och respektive nakenhet. Först noterar Isabelle att Dennis snopp snabbt sjunker i hopp och krymper framför hennes ögon. Den tidigare så styva penisen förvandlas på någon minut till en lite hängande liten snopp, knappt 5 centimeter lång. Förvandlingen är fascinerande tycker hon. I sin egen kropp känner hon bara ett behagligt lugn men samtidigt pirar det fortfarande i henne. Hon känner trots den nyliga orgasmen lust inom sig på nytt. Hon vill ha mer.

Med en snabb rörelse sträcker hon armarna i luften och drar av sig sin tröja. Isabelle står nu helt naken framför Dennis. Försiktigt nyper hon sig lätt i sina bröstvårtor och smeker sina bröst. Det dröjer inte många sekunder innan hon på nytt känner sig riktigt kåt. Tydligen gör hennes uppvisning en hel del nytta för Dennis också. Hans lilla snopp är inte längre helt slak utan hans stånd börjar växa framför hennes ögon och snart står den halv styv ut från hans nakna underliv. Får jag röra vid dig frågor hon? Dennis säger ingenting. Isabelle frågar otåligt igen och nu nickar Dennis. Isabelle sträcker ut sin arm och sluter sina fingrar runt Dennis halv hårda penis. Hon bara håller den i sin hand för en stund. Hon kramar snoppen, känner hur den växer och blir allt hårdare för varje litet tryck. Långsamt drar Isabelle sin hand ner mot roten på Dennis Penis. Hans förhud följer med och snart är Dennis blodfyllda ollon helt blott lagt. Isabelle både ser och känner hur det bultar i penisen som omsluts av hennes fingrar. Med ett leende pressar hon förhuden varsamt tillbaka upp mot ollonet. Det lilla snopp hålet i toppen av Ollonet öppnar sig mer och mer ju närmare hennes fingrar och förhuden kommer toppen och ut ur springan pressas en klar droppe av försperma som rinner längst kukens skaft och ner över Isabelles fingrar. Isabelle stannar upp ett ögonblick på nytt innan hon långsamt och varsamt drar förhuden ner längst snoppen på nytt tills huden är helt spänd. Dennis stönar nu tyst genom sin mun. Isabeller ler för sig själv. Hon gillar verkligen den här makten som hon känner att hon har över Dennis. Varje liten rörelse på hans snopp för honom närmare och närmare en ny utlösning men det är hon som bestämmer takten och om och när han får komma. Isabelle drar åter förhuden upp längst Dennis snopp men den här gången stannar hon inte upp när hon når hans ollon utan i stället börjar hon med mjuka rörelser föra sin hand upp och ner längst hans penis. Hon mjölkar honom tills hon känner att han inte kommer att kunna hålla sig längre. Dennis stenhårda penis börjar rycka i hennes hand och hon ser hur pungen liksom krymper i hopp och gör sig redo att skjuta ut en ny sats på henne. Han är så nära att ejakulera. Isabelle släpper hans penis direkt. Fascinerat står hon sedan bara och tittar på när Dennis snopp hoppar upp och ner och från sida till sida i kramper framför henne. För sperma rinner i mängder ur snopp hålet och Dennis är helt borta. Han stönar högt men när han sträcker ut sin hand för att röra vid sin snopp så slår Isabelle bort hans hand. Dennis tittar förvånat på henne men drar sedan tillbaka handen från sitt kokande kön.

När Dennis andhämtningar har återfått sin vanliga takt och hans snopp slutat att dansa upp och ner så tar Isabelle tag i hans hand och för in den mellan sina ben. Hon lägger hans fingrar mellan sina öppna och svullna blygdläppar och med hjälp av sin hand visar hon honom hur hon vill bli smekt. Dennis titta nyfiket på. Han är läraktig och snar glider hans fingertoppar fram och tillbaka i Isabelles springa. Fingrarna dansar över hennes heta, fuktiga och styva klitoris tills hon gnyr av lust. Isabelle kan inte stå still utan trippar på sina tår fram och tillbaka. Hon tar tag i Dennis andra hand och leder honom fram till sitt varma och öppna hål. Dennis känner värmen och fukten från hennes öppning som omsluter hans hand och han fingrar lite fumligt med sina fingertoppar i kanten av Isabelles slid öppningen. Till sist tröttnar Isabelle på honom och hon tar ett ordentligt tag om två av hans fingrar och för in dem i sin fitta. Hon håller om hans handled och rör hans fingrar in och ut ur sin vagina samtidigt som han smeker hennes blygdläppar och klitoris. Isabelle stönar högre och högre för varje gång som hans fingrar sjunker in i hennes slida. Snart ser Dennis hur hennes hals ändrar färg och hur hennes magmuskler börjar dra i hopp sig i allt snabbare takt. Isabelle släpper hans handled nu och hon bara njuter av hans smekningar. Hans fingrar gör henne galen och snart kommer hon med ett litet vrål. Dennis känner hur hans händer blir våta av hennes safter och hur hennes slida kramar hans fingrar djup inne i henne. Han börjar att dra sig ur henne men hon hindrar honom och gnider hårt sin blygd mot hans handflata tills den sista vågen njutning gått ur hennes darrande kropp. Hon suckar djupt och drar sig bakåt. Med ett slurpande ljud glider Dennis fingrar ur hennes fitta.

Isabelle känner sig härligt upp rymd. Trots sina två orgasmer så vill hon ha mer. Nu vill hon bli av med oskulden och äntligen få känna hur det känns att ha en snopp i sig och Dennis är helt klart redo. Hans penis står som ett spet upp framför honom. Snoppen är stenhård och helt blött av hans egna safter som strömmat ur hans lilla snopp hål under tiden an hjälpte Isabelle till orgasm. Vill du knulla med mig viskar Isabelle och bara orden får henne faktiskt att rodna lite. Dennis nickar. Vänta här säger Isabelle och springer naken därifrån. Dennis tittar förvånat efter hennes gungande skinkor. Han drar lite förstrött i sin penis men ytters försiktigt för han känner att han skulle komma direkt om han inte var försiktig

Strax kommer Isabelle tillbaka. Dennis njuter av synen när hon kommer in i köket och går i mot honom spritt språngande naken. Hennes små bröst putar rakt fram mot honom och bröstvårtorna är mörkt röda och när han sänker blicken ser han hennes våta och svullna kön. Henne mörka tunna matta kan knappt dölja hennes springa där hans fingrar för en liten stund sedan hade lekt. Några meter framför honom går Isabelle ner på knä och med kattliknande rörelser kryper hon på alla fyra fram till honom där han står med kuken i vädret. Hon ser gudomlig ut med stjärten i vädret tycker Dennis när hon kommer glidande mot honom. Snart är hon framme vid hans fötter. Dennis rycker till när han känner hur hon först nafsar och biter honom runt och på pungen för att sedan låt sin tunga glida uppför hans våta snopp tills hennes läppar omsluter hans svullna ollon. Isabelle suger in ollonet och spelar med tungan i snopp hålet. Nyfiket smakar hon av sperman. Det smakar lite salt tänker hon, inte gott men inte heller illa. Försiktigt för hon sedan Dennis penis allt djupare in i sin mun tills hon stöter i mot penis roten med sina läppar. Hon blir både glad och stolt när hon förstår att hon fått in hela Dennis kuk i sin mun. Isabelle formar sina läppar hårt runt hans penis och för sitt huvud guppande upp och ner för den styva snoppen. Hennes läppar är mjuka och varma och kramar härligt runt Dennis penis när hon för hans förhud fram och tillbaka endast med hjälp av sin mun.Snart står han på tå på nytt och är bara sekunder från att komma. Isabelle trär sina fingrar runt honom. Hon masserar hans skinkor och följer hans stjärt skåra med sitt långfinger tills hon känner något skrynkligt. Varsamt gnider och och trycker hon på punkten som hon förstår är Dennis anus. Dennis rycker till lite men återgår snabbt till att njuta av hennes härliga mun runt sin snopp. Han stönar och gnyr och bryr sig inte alls om att protestera när Isabelle ökar trycket med sitt pekfinger mot hans stjärt hål och snart ger hans ring muskel vika och fingret sjunker in i hans väntande bak. Mer behövs det inte för att Dennis ska explodera för andra gången i dag. Han skriker rakt ut och pumpar sin sperma rakt in i Isabelles väntande mun. Hans penis rycker och skakar inne i hennes munhåla. Isabelle suger och suger tills den allra sista droppen kommit ur honom. Han andas flämtande och smeker henne över hennes hår där hon står alla fyra med baken i vädret framför honom.

Förlåt mig. men jag kunde inte låta bli säger hon med ett fnitter. Hon ställer sig upp och går med vaggande gång bort och hämtar ett glass vatten åt dem var. De står nakna framför varandra och dricker under tystnad medan de betraktar varandras nakna och svettiga kroppar. Orkar du? eller jag kanske ska fråga om du kan? frågar Isabelle efter en stund. Orkar vad? undrar Dennis. Knulla förstås säger Isabelle och skrattar. Jag hämtade en kondom inne i mammas och pappas rum. Hon visar honom en blå liten sak, profil står det på den. Jag äter inte piller vet du så vi måste ha en sådan här. Dennis nickar. Nå orkar du? undrar Isabelle på nytt. Dennis nickar. Bara tanken på att få knulla för första gången i hans liv gjorde honom kåt på nytt. Det började kittla lite i hans snopp men den hängde fortfarande slak framför honom. Jag orkar sa han, men jag behöver lite vila. Isabelle tittade ner på hans snopp och så upp igen. Ok sa hon sedan men medan du vilar så vill jag att du slickar mig. Hon vände sig om och gick mot köksbordet. Med ett litet skutt hoppade hon upp på bordet och placerade sig på rygg med stjärten längst ut på kanten. Hon tog tag i sina knäveck och drog benen högt upp mot sina bröst. Hon höll benen så, brett i sär. Hon var helt öppen inför ögonen på Dennis. Han hade aldrig sett någon tjej så naken tidigare.Blygdläppar, springa, slid öppning, mellangård och anus, ja precis allting låg helt fritt och öppet inför hans unga hungriga ögon. Direkt märkte han hur hans snopp började rycka och dra och på bara ett bar sekunder hade han åter en halv erigerad penis framför sig som pekade mot Isabelle där hon låg ut fläkt framför honom i hela sin nakna härlighet.

Isabelle hade slutit sina ögon. Hon låg helt stilla och andades långsamt och djupt och bara väntade. När hon kände Dennis oerfarna tungspets mot sin klitoris så suckade hon och släppte ut ett stön genom sin mun. Dennis hade ingen aning om vad han gjorde eller vad han skulle göra nu men han började slicka Isabelle med lapande drag upp och ner mellan hennes öppna blygdläppar. För varje gång slickade han allt längre ner och till sist spelade han med sin tunga från hennes klitoris och ända ner till och på hennes lilla stjärt hål. Varje gång som hans tunga vispade över klitoris och anus så darrade Isabelle till lite extra. Det var så skönt. Skönare än hon någonsin kunnat drömma om. Helt annorlunda jämfört med att leka med sig själv eller att bli smekt av Dennis fingrar tänkte hon. Isabelle bara njöt fullt ut. Ju mera Isabelle stönade och vred sin stjärt mot köksbordet och ju mera hennes safter rann ur hennes glödheta vagina, ju mera ökade Dennis självförtroende. Han kittlade Isabelle i varje veck och vrå mellan hennes ben och med jämna mellanrum penetrerade han henne med tungspetsen både i fittan och baken. Isabelle skakade nu i hela kroppen och var otroligt nära sin tredje orgasm. Hon släppte ner ett av sina ben och förde ner sin hand till Dennis snopp. Han var hård, stenhård. Isabelle förde hans förhuden fram och tillbaka några gånger innan hon satte sig upp i halvliggande ställning. Hon tog tag i hans huvud och bad honom sluta. Hon sköt honom i från sig och satte sig upp på köksbordet. Hennes kinder flammade och hennes ögon brann när hon tittade på Dennis hårda och svullna kuk. Hårlös var den förvisso men i övrigt inga problem. Hon tyckte till och med att det var väldigt söt i sitt släta och hårlösa tillstånd. Lite fjun på pungen bara. Han må vara sent utvecklad tänkte hon men jag gillar hans penis ändå och den fungerar ju utmärkt! Hon hoppade ner från bordet och av en ren impuls så grep hon tag runt hans svullna penis med sin hand och ledde honom bort till en av köksstolarna. Hon drog ut stolen och satte ner honom på hans nakna stjärt på dess dyna. Isabelle drog av honom tröjan så att han var helt naken precis som hon själv.

Med darrande händer drog hon ner kondomen över Dennis svajande penis. Hon betraktade hans snopp för ett ögonblick när hon var klar. Hans penis såg både rolig och sexig ut tyckte hon när den var inslagen i den tunna gummi hinnan. Isabelle smekte försiktigt Dennis kuk innan hon ställde sig grensle över snoppen. Hon höll hårt i den och placerade det svullna ollonet precis i öppningen av sitt savande kön. Isabelle kände ollonets tryck mot sin slid öppning. Hon tvekade en sekund och sedan pressade hon sig nedåt. Först smärtade det till lite men sedan sjönk hon ner utan problem tills hon kände Dennis lår mot sina skinkor.
Hon la sina armar runt hans hals och märkte hur han grepp tag om hennes skinkor med sina händer.
Isabelle kysste Dennis och han kysste henne tillbaka. Först långsamt och sedan allt sanbbare började hon sedan rida honom. Han snopp var stenhård och hennes slida omslöt den som ett fodral som kramade och klämde oändligt skönt runt penisen. Dennis var i sjunde himlen och han stönade i kapp med Isabelle. Hans händer grävde sig in i hennes skinkor och han kände hur hon bet honom lätt i hans bara axel. Isabelle rörde sin rumpa rytmiskt upp och ner och hon lutade sig lätt framåt och gned sitt klitoris mot Dennis snopp som gled in och ur hennes våta fitta. Det smaskade varje gång som hennes stjärt slog i mot hans knän. Isabelle lätt nästan hela kuken glida ur henne innan hon bestämt satte sig ner igen gång på gång. Hon var nästan helt borta i sin egen njutning men plötsligt kände hon hur Dennis penis hårdnade ännu mer inne i henne och hur hans fingrar grävde sig in i hennes skinkor. Snabbt gled hon av Dennis snopp. Hans snopp stod spikrakt upp i vädret och den tunna kondom hinnan runt omkring den var helt fuktig och innanför den kunde hon se ett stort och svullet ollon vars lilla hål var helt öppet och ur det läckte det rikligt av för sperma. Isabelle drog upp Dennis från stolen. Hon sjönk ner på knä mitt köksgolvet och vände sin rumpa mot honom. Hon sneglade bakåt mot honom och vickade inbjudande på sin stjärt. Isabelle lutade sig framåt, hon vilade sitt huvud mot sina händer och så sköt upp sin stjärt i vädret allt vad hon kunde. Benen särade hon brett på så att hennes skinkor gled i sär och blottade hennes fuktiga blygdläppar, anus och slid mynning fullständigt för Dennis ögon.

Isabelle behövde inte säga någonting. Strax kände hon hur Dennis ollon nosade henne henne mellan skinkorna. Hans penis gled längst hennes stjärt skåra ner över hennes anus för att slutligen hamna precis mot hennes väntande slid mynning. Sakta, sakta kände hon hur Dennis ollon trängde in i hålet. Han tog tag med sina händer runt hennes spända skinkor och med ett bestämt tryck så gled han in i hennes varma sköte. Snabbt anpassade sig hennes slid väggar runt hans snopp. Det var så underbart trångt och fuktigt tyckte Dennis. Han började långsamt men rytmiskt röra sin stjärt fram och tillbaka och med stora ögon tittade han ner mellan Isabelles skinkor där han såg sin penis glida in och ut ur hennes våta vagina. Snart stönade båda två högt. Det var inte långt kvar till orgasm för någon av dem. Isabelle började nu att jucka tillbaka med sin stjärt. Hon möte Dennis stötar med rumpan och varje gång hans underliv slog i mot hennes skinkor så uppstod det ett klatschande och smaskande ljud. Bägge ungdomarna var så upptagna av sina egna lustar att ingen av dem hörde hur en nyckel stacks i ytterdörren och någon klev in i hallen. De bara fortsatte att älska helt djuriskt och hämningslöst i doggy style där mitt på köksgolvet. Dennis händer hade nu lämnat Isabelles skinkor och i stället hade han tagit ett ordentligt tag om hennes hår som han nu drog hårt bakåt samtidigt som han stötte med oförändad frenesi sin penis in och ut ur hennes fitta. Isabelle gjorde sitt bästa för att svara upp på hans stötar med sin stjärt samtidigt som hon även smög ner sin hand mellan sina ben och försiktigt smekte sitt svullna klitoris varsamt. Hennes finger toppar gled lätt över den glatta ytan på klittan och hela hennes kropp gjorde sg beredd på att komma. Isabaelle knep allt vad hon orkade med sina kärleksmuskler runt Dennis stenhårda snopp som hon kände började svälla inuti i hennes vagina. Hon förstod att han skulle ejakulera igen när som helst och därför ökade hon takten än mera i sina mot juck och sina smekningar över sitt klitoris. Det var så skönt och det började svarta för hennes ögon. I bakgrunden hörde hon hur Dennis stönade allt högre och högre och hon kunde även känna hur hans snopp bara växte mer och mer mellan hennes kramade slid väggar. Tillsammans gungande de sig fram mot en explosion. Hela köket var fyllt av stön, gnyende och luften luktade kön och sex.

Det var den här synen som möte Isabelles mamma Lena som kommit hem tidigare än beräknat. Hennes väninna Malin hade plötsligt känt sig lite dålig så Lena hade bestämt sig för att åka hem tidigare. När hon kom in i hallen hade hon ropat hallå men inte fått något svar. Sedan hade hon hört något konstigt ljud inne från köket. Det lätt som höga stön. Ju närmare hon kom köket hon kom desto tydligare blev det. Precis innan hon tittade runt hörnet så kom hon på vad det lät som men inte kunde det vara.........

Men det var precis vad det var. Lenas kinder blev blossande röda. Framför henne på köksgolvet stod hennes dotter helt naken på alla fyra och över hennes stod deras ett år yngre grann pojke Dennis. Även han var helt naken och det var ingen tvekan om vad som pågick då hans nakna stjärt rörde sig rytmiskt fram och tillbaka och Lena kunde tydligt se hur hans snopp åkte in och ut ur hennes dotters slida. Båda ungdomarna stönade högt och de var fullt upptagande och fångade i sina lustar så de märkte henne inte alls där hon stod lite gömd utanför köksdörren och tittade på dem. Först blev Lena förskräckt, sedan blev hon arg men slutligen blev hon kåt.Synen av de två nakna ungdomarna som älskade som två kaniner i doggy stile gjorde henne snabbt fuktigt. Hon rodnade och hon skämdes eftersom det kändes både förbjudet och kinky att bli så här upphetsad av att se sin egen 16 åriga dotter ha sex. Men hon kunde inte stå i mot . Dennis lilla pojkrumpa var ju så söt liksom hans pojkpenis. Försiktigt förde Lena ner sina händer under sin kjol. Hon tog tag i resåren på trosorna och drog ner dem till sina knän. Hon var en vacker kvinna på drygt 40år med stora fasta bröst, en härlig midja, fast rumpa och ett sköte täckt av ljust pubis hår.Varsamt letade hennes fingrar sig fram genom hennes könshår och in till hennes allt mer våta springa. Hennes fingertoppar gled in mellan hennes blygdläppar och hon började rytmiskt röra sina fingrar upp och ner i sin springa med små korta avsteg upp på hennes nu helt blodfyllda klitoris. Lena darrade och hon fick svårare och svårare att inte stöna högt. Inte för att ungdomarna skulle ha hört henne ändå för de var helt uppslukade av sin egen kärleksakt inne i köket. Lena njöt av att se de två unga nakna kropparna framför sig och deras rumpor som rörde sig allt mer hetsigt fram och tillbaka medan de knullade. Det plaska varje gång som Dennis tryckte in sin kuk i Isabelle bakifrån och av ljuden att döma från deras munnar var det inte långt kvar innan de båda skulle få orgasm. Lena smekte sig allt snabbare och snabbare över sitt heta kön. Hon ville bli klar innan de var klara för att slippa att bli upptäckt. Nästan djuriskt tryckte hon in först ett finger och sedan ett till i sin vagina. Hon gned sina fingrar hårt mot den lila svamp liknande punkten i framväggen på sin slida samtidigt som hon fingrade på sitt svullna klitoris. På bara ett par sekunder nåde hon sin peak. Lena bet sig hårt i läppen och kom i en häftig orgasm. Hon knäade till och var nära att ramla omkull. Våg efter våg strömmade igenom henne. I nästan samma ögonblick hörde hon hur Dennis skrek till och hon såg hur han drog ut in penis ur Isabelle och med ett snabbt ryck slet av sig kondomen för att sekunden därefter spruta sin sperma över hennes rygg och upp stående stjärt. Bara ett ögonblick senare exploderade även Isabelle i en härlig orgasm framkallad av hennes ivriga fingrar och hela hennes kropp ryckte i okontrollerbara spasmer i flera minuter.
Lena stod kvar ett tag och bara njöt av synen av det hela och de två svettiga och nakna ungdomarna som ramlade i hopp i en liten hög över varandra mitt på köksgolvet. Lena ville egentligen stå kvar lite till men av rädsla att bli upptäckt drog hon snart upp sina trosor och med försiktiga steg smög hon ut ur huset på nytt.
Hon stannade upp utanför dörren och log för sig själv. Gud vilken upplevelse tänkte hon innan hon gick i väg.

Inne på köksgolvet låg två nakna och svettiga ungdomar nära varandra. De smekte varandra lätt, kramades och kysstes. Båda två var nöjda och trötta. Efter en stund reste de sig upp och gick tillsammans in för att duscha. Isabelle njöt av tvagningen hon fick av Dennis och gav den samma tillbaka till honom. Det kändes helt naturligt nu att röra varandras kön och se varandra nakna tyckte hon. Det var nästa som om de alltid hade umgåtts så här. Innan de gick ut ur duschen så smekte de varandra till en sista skön orgasm. Under tystnad torkade de sedan av varandra och tog på sig sina kläder. Isabelle slängde en sista blick på Dennis nu slaka snopp innan han drog på sig sina shorts och hon kände direkt en längtan efter den. Hon följde honom till dörren och de kramades och gav varandra en kyss. Precis när Isabelle skulle öppna dörren så hörde hon hur nyckeln stacks i låset och när dörren öppnas står mamma där. Isabelle rycker till av förvåning. Men mamma vad gör du här? Skulle inte du vara hos Malin hela dagen? Av någon anledning ser mamma lite generad ut men hon säger någonting snabbt om att Malin blivit sjuk innan hon med röda kinder skyndar förbi dem med enkort nick och ett litet hej till Dennis. Isabelle kysser Dennis en sista gång innan hon stänger dörren bakom honom. Hon går in med lätta steg och känner sig varm och glad inombords. I hennes huvud spelas scenerna av hennes och Dennis stund upp gång på gång och hon ler och känner sig kåt på nytt. Hon skakar av sig känslan lite grann och går in till mamma i köket. Mamma sitter vid köksbordet. Precis när Isabelle ska till att fråga hur dagen varit stelnar hon till för framför mamma, mitt på köksbordet ligger en sladdrig och blött och använd kondom. NEJ tänker Isabelle och hon känner hur hennes kinder blir varma av skam och genans. Kondomen! vi glömde bort den på golvet när vi var färdiga. Vad är det här? sa hennes mamma och spände ögonen i henne men inombords log hon för hon hade ju sett allting för en stund sedan. En...en kondom stammade Isabelle fram och slog ner sina mörka ögon.Hon skämdes och ville egentligen bara bli uppslukad av jorden och försvinna. Jag kan se de sa mamma, men hur har den hamnat här? Nå SVARA, har du haft sex här hemma medans pappa och jag var borta, sex med Dennis?

Isabelle kunde inte se sin mamma i ögonen men hon nickade skamset. Men lilla gumman, se inte så moloken ut sa hennes mamma. Det är väll inte hela världen och det var bra att ni skyddade er. Isabelle sken upp lite och skulle precis lämna köket när man fortsatte....MEN jag tycker inte det är acceptabelt att du släpper in en kille när du är ensam hemma och sedan har sex med honom här. Vad som helst skulle ju kunna hända och för det behöver lilla fröken en liten näs bränna. Jag vill att du kommer hit bort och tar av dig dina byxor och sedan vill jag att du lägger dig över mina ben så ska du få smisk på bara rumpan. Tjugo fem slag blir nog lagom för fröken, se så kom till mig nu. Isabelle stod först fastfrusen. Hon trodde inte att hon hört rätt. Sa hennes mamma verkligen att hon skulle få smisk på bara rumpan? Hon som var 17år. Hon var ju för stor för det. Isabelle började protestera men hon han bara börja innan mamma strängt sa till henne att sluta. Nu är det så här lilla fröken och antingen tar du ditt straff här och nu eller så får jag ringa din pappa och så får han bestämma vad vi ska göra. Jag kan tänka mig att han drar in ditt VISA kort fröken i flera månader. Lena visste att hon tryckte på Isabelles ömma punkt, pengar. Hon såg hur tankarna flög runt i huvudet på sin dotter och hur hon jämförde för och nackdelar. Nå Isabelle lilla, hur ska vi ha det nu då? sa hon till sist.

Utan ett ord så kom Isabelle fram till henne där hon satt på köksstolen. Snabbt och med trullande mun drog hon ner sina byxor och klev ur dem. Lägg dem där sa mamma Lena. Isabelle la byxorna bredvid kondomen på köksbordet. Å så händerna på huvudet sa mamma Lena barskt. Isabelle la sina händer på huvudet och började nästan gråta av skam och förnedring. Hur kunde mamma göra så här? tänkte hon. Hon hade aldrig någonsint känt sig så naken och utelämnad som hon kände sig just i detta ögonblick där hon stod halv naken från midjan och nedåt rakt framifrån sin mamma. Det värsta var att hon kunde känna hur hennes springa fortfarande var fuktig och kladdig av efterdyningarna efter hennes lek med Dennis. Mamma Lena noterade också det och log när hon såg hur blank hennes dotters springa var. Hon låtsades dock inte om det utan böjde ner Isabelle över sina knän så hon snart låg rakt över dem med sin lilla flick rumpa i vädret.
Utan pardon började hon smiska Isabelle med rytmiska slag. Först västra skinkan, sedan högra skinkan, sedan vänstra skinkan på nytt å så högra skinkan. Slag efter slag landade på Isabelles oskyddade bak som så sakta färgades röd. I början försökte Isabelle vara lugn och ha kvar viss värdighet men mot slutet sprattlade hon vilt och både grät och skrek av smärta. Hennes ben viftade desperat i luften och trots att hon visste att hon måste ha visat upp allt för sin mamma, både anus, vagina och blygdläppar så kunde hon inte sluta att sprattla.All värdighet förvann och hon försökte bara skydda sin rumpa genom att vrida sig fram och tillbaka. Konstigt nog så märkte Isabelle efter en stund även en annan känslan. Till sin förvåning märkte hon en upphetsning som växte i henne för varje sekund. När hon låg där och vred sig från sida till sida över sin mammas knä med sin nakna rumpa i vädret så gneds hennes fortfarande svullna klitoris fram och tillbaka mot mammas knän. Isabelles stön av smärta ändrade långsamt karaktär. Först märkte inte mamma Lena någonting men plötsligt blev hon medveten om den klara vätskan som rann nedför hennes ben. Med en snabb blick kunde hon konstatera att Isabelles svullna blygdläppar hade delat på sig som en blomma och ur hennes trånga lilla hål strömmade henne köns safter. Synen gjorde Lena både chockad och upphetsad på samma gång. Låg inte tjejen här över hennes knä och blev upphetsad av att få smisk. Lena förundrades men ju mer det kittlade i hennes egen kropp ju snabbare och hårdare daskade hon Isabelles ljuvliga skinkor med sina händer. Isabelles vred sig allt fortare och fortare och hennes allt mer styva klitoris gnuggade hårt mot mammas knä och till sist gick det inte att stå i mot utan hon kom. Isabelle bet sig hårt i läppen för att att inte stöna högt men hon kunde inte förhindra att hennes höfter, ben och stjärt ryckte lite okontrollerat i samma stund som hennes orgasm var ett faktum. Lena smiskade henne genom hela orgasmen men så snart den var över saktade hon ner på slagen. Till sist så närmast smekte hon sin dotters skinkor innan hon hjälpte henne upp på fötterna. Båda två var märkbart röda om kinderna.

Isabelle skämdes och ville inte möta sin mammas blick vilket var bra eftersom Lena själv kände både ånger och skuld över vad hon gjort och känt när hon tidigare sett sin dotter älska och nu när hon gett henne smisk på bara stjärten. Isabelle stod rakt framför sin mamma med blicken i golvet och sina händer täckandes sin fuktiga springa och köns hår. Hon ville bara bort, försvinna upp i atomer eller ner i ett hål. Lena tittade på sin dotter. Hon lätt henne stå där halv naken, darrande och generad en lång stund innan hon till sist förbarmade sig över henne och med sträng stämma sa att hon kunde gå till sitt rum och där ska du stanna under resten av dagen. Du får INTE ta på dig några kläder. Tvärtom ska du ta av dig din tröja också och vara naken resten av dagen. Isabelle sprang gråtande in på sitt rum och Lena fäljde hennes röda bak ända tills den försvann bakom hörnet.

Med en suck sjönk hon ner på en köksstol. Hon blundade och drog upp kjolen. Hennes trosor var genom sura av fukt. Försiktigt drog hon trosan åt sidan och med längtande fingrar gled hon längst sin springa tills hon kände sitt varma och svullna klitoris. Varsamt men ändå hetsigt började hon onanera. Hennes erfarna fingrar spelade över hennes hårda knopp. Snart öppnade hon sin mun och med ett stön kom hon. Det var otroligt skönt. Orgasmen varade ovanligt länge och i flera minuter efteråt smekte hon sig i genom den ena sköna vågen efter den andra. Lena reste sig upp. Hon tog av sig trosorna, rättade till kjolen och gick in i badrummet där hon kastade sina våta trosor. På vägen tillbaka till köket tittade hon in i Isabelles rum. Flickebarnet låg på mage i sängen. Helt naken med sin röd svullna stjärt i vädret. Först trodde Lena att hon sov men när ögonen vant sig lite såg hon att Isabelle låg med en hand under sin kropp. En hand som smekte mellan hennes ben. Flickan låg och onanerade. Får hon aldrig nog tänkte Lena. Nåja det får vi "prata" mera om i morgon.
Med ett leende på läpparna gick hon långsamt därifrån.

En man som älskar naket, sex och erotik och som gärna skriver om det i olika former. Allt från mjukt och romantiskt till hårt, spännande och utmanande .
Erotik älskaren är medlem sedan 85.1 Erotik älskaren har 7 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg