Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Kärlek

Jag saknar honom så jag gråter. Saknar hans varma kramar o hans ödmjukhet emot mig. Saknar hans kyssar i pannan och hur han skrattade när jag var sjuk. Hur han tog mig i handen när vi gick mitt ibland folk. Saknar hur trygg jag kände mig med honom.
Minns det som igår när vi skickade första gången. Hur kul det var med en icke fransk kille. Hur glad jag blev av att snacka med honom och hur jävla nervös jag var när jag träffade honom första gången.
Hur mycket jag funderade före jag beställde min mat för att jag inte ville se ut som ett fån medan jag käkade mat framför honom för första gången.
Så ledsen för hur mycket jag har ignorerat honom. Hur många gånger som helst. Skämdes lite för honom, för hur han agerade och hur jag hade tänkt när jag valde honom.
Han var så snygg, hade allt. Inte för kort, inte för muskulös, inte för gullig men ändå helt perfekt. Perfekt i sängen och visste hur man fick mig på bra humör.
Jag förstörde honom, helt ordentligt och han fixade mig. Han gjorde allt o jag förstörde allt. Precis som det alltid är. Kaos i min hjärna och lite utanför också. Blir så ledsen på mig själv men kan inte göra något åt det.
Saknar hans lukt och hur han rörde sig. Hur han fick mig att känna mig perfekt o hur jag vågade gå runt i underkläder utan att skämmas. Hur jag nästan rökte på för första gången och känslan av att vakna bredvid någon man tycker om. Hur jag frös den där natten i det där sovrummet där man inte fick sova.

Glad, ung och energifull tjej. Har alltid haft ett stort intresse för att skriva.
Natasha Korsbäck är medlem sedan 2021 Natasha Korsbäck har 7 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren