Publicerat
Kategori: Novell

KNUT I NACKEN PÅ MÄN
Man ser fler och fler unga män använda en knut i nacken på sitt hår. Det verkar som om de inte bryr sig om att det ser lite kvinnligt ut. För mig är det verkligen riktigt konstigt att man vill se ut som en kvinna när man är en man. Skulle det vara så farligt att visa att man är en man?

Skillnaden tycker jag är väldigt väsentlig. Vi är absolut inte lika, så ska inte vara det heller. Jag tycker att det nästan kryper i en när man ser detta.

Varför får inte män vara män och varför ska det talas om så mycket att vi ska vara likvärda i alla avseenden. Så är det ju inte det är ju bara att titta varandra i skrevet.

Evolutionen har ju gjort det så att vi ska vara en man och en kvinna.

Visst i all världen får man se ut som man vill i dag och man gör ju absolut det. Men man måste ju få ha sin åsikt även om alla inte tycker som jag.

Jag vet att när man skriver och en del inte tycker om ens åsikt då blir man ett pucko. Varför kan man inte acceptera att alla inte tänker lika?

Det är det som är farligt att vi blir så lika att vi snart inte känner någon skillnad på man eller kvinna.

Nej, fy sjutton till knut i nacken på en man. Det är för sliskigt. Man kan inte blunda för det. Utan man måste skriva lite om det.

Sedan klart är det ju bättre än den kulturen som vi har att raka av oss håret, det är ju en styggelse. Håret är ju i alla fall till för att försköna oss, inte att göra så vi ser sämre ut.

Tänk så mycket magi det finns i håret. Så jag säger: lyft er i håret och ta bort denna knut som gör att det ser väldigt konstigt ut. Med andra ord slå knut på knuten för män.

Bo Grapenskog

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.
Bo Grapenskog är medlem sedan 2015 Bo Grapenskog har 1943 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg