Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Kort och lustfylld

Underlaget är mjukt mot hennes knän. Det är inte första gången för henne men varje gång är lika spännande. Som om allt sker i en scen på repeat. Rummet är lätt upplyst, med ljus hon stöpt själv. I hörnet, till vänster om henne, står den varma brasan. Utomhus faller lätta snöflingor mot marken. Det är december och den kalla luften får kroppen att skaka till lite.

Framför henne ligger han. På samma mjuka underlag. Han är naken. Lång och blond. Musklerna på hans kropp ligger som en lenn hinna över hela honom. Han är fylld av elegans. Hon smeker hans lår. Upp mot hans höfter och in mot insidan av låren.

Hans kroppstemperatur är varm. Hon tittar upp mot hans ansikte medan hon långsamt smeker honom upp över hans bäcken och runt höfterna. Hans mun öppnar sig, hon ser hur hans lust ökar. Han är upphetsad och redo. Hon slickar sig lätt om läpparna och för blicken mot hans penis. Den ser len och inbjudande ut. Hon tar ett lätt grepp om penisens rot. Lyfter upp försiktigt. Hon närmar sig med munnen, öppnar upp läpparna och långsamt förr in penisen, in i sin fuktiga mun.

Passionate about life, creative, author and poet. Gillat skrivande sedan barnsben. I det dolda föredragit att skriva sensuella texter.
Lady Sensuell är medlem sedan 2023 Lady Sensuell har 3 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren