Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Lilla Hilmas äventyr. Del 6 - "Min bästis pappa"

Sjätte delen. Detta är en fri fortsättning på min "Bekännelser från en folkhögskola". Här får man istället följa den unga Hilma (som dök upp i de senare delarna av den berättelsen) och höra hennes berättelse. Läs helst de fem tidigare delarna först.

Del 6

Efter den där första helgen och "övernattningen" hos Johan, Dessie och Annie fortsatte jag att träffa det äldre gifta paret och deras yngre älskarinna för underbara sköna stunder. Det här var sex på en helt annan nivå än vad jag hade haft tidigare med människor som var närmare min ålder. Alla tre var helt underbara älskare och jag hade aldrig ens kunnat drömma om att sex kunde vara så otroligt.

Det blev inte varje dag, även om jag gärna hade önskat det, men ofta på helger och ibland smög jag mig dit även då och då på en vardagskväll. Det skedde oftast när deras barn inte var hemma.
Jag hade mer eller mindre krävt att stegen utanför deras sovrumsfönster skulle vara kvar där utanför så att jag lättare och diskretare skulle kunna ta mig in till dem. Ibland smög jag mig in där via fönstret. Ibland hade jag kommit när de var mitt i att älska (ibland bara Johan och Dessie, och ibland tillsammans med Annie) och då slet jag alltid snabbt av mig kläderna för att delta i knullandet. Och om de redan låg och sov tog jag också ofta av mig kläderna och kröp ner naken till dem i deras varma sköna säng.
Ibland hade jag väckt Johan med en avsugning när de sov. Vid några tillfällen hade han inte vaknat och då hade jag ibland hunnit bli så kåt att jag inte klarat av att hålla mig utan hade gränslat honom och börjat rida hans underbart sköna jättestake varpå både han och Dessie (även Annie när hon sov över) hade vaknat av mina stön under min sköna ritt. Johan hade första gången jag väckte dem så först blivit väldigt förvånad och generad. Men Dessie, som fann det upphetsande att se sin make ha sex med andra, hade snart uppmanat honom att "ta" mig. Johan hade då till slut greppat tag om mig med sina starka armar, rullat runt och sedan tagit mig i missionären och hade gett mig flera underbara orgasmer innan han till slut hade sprutat sin sperma i mig. Efteråt hade Dessie krupit ner mellan mina ben och slickat mig tills jag var helt vimmelkantig av den sköna behandlingen, medan Johan samtidigt hade tystat mina stön med sina kyssar. Jag blev alltid förvånad över att en så stor, lång och stark karl kunde ha så underbart mjuka läppar. Jag märkte snart också att Johans utlösningar alltid var av det större slaget, inga småsprut där inte. Det gällde även om vi redan hade fått honom att spruta, det var ändå alltid ordentliga laddningar.

Min sexlust hade verkligen vaknat. Och snart hade jag, utöver Johan, Dessie och Annie, även skaffat mig andra älskare. Och jag hade insett att jag föredrog äldre framför personer som var i min ålder.
Jag hade bland annat märkt att en man som hette Lasse ibland spanade in mig när han inte trodde att jag märkte det.

Till saken hörde dock att Lasse var 57 år gammal, alltså 42 år äldre än mig. Han var dessutom en gift trebarnspappa plus att hans yngsta dotter Linn gick i min klass och var en av mina bästa kompisar. När jag första gången hade märkt hur han spanade in mig kom jag på mig själv med att fundera på hur det skulle vara att göra det med honom och kunde sedan inte sluta tänka på det.
Jag hade alltid haft ett gott öga till Lasse och insåg väldig snart att jag faktiskt fann det oerhört upphetsande att veta att den mycket äldre mannen uppenbart var tänd på mig. Han var förvisso inte på långa vägar lika snygg som Johan, men han såg ändå trots sin ålder väldigt bra ut. Han arbetade som brandman, var ca 185 cm lång, kraftigt byggd med grova armar. Han var helt gråhårig, men var fortfarande i bra form även om han hade lite putmage. Hans fru Sonja, som var mamma till deras tre barn, var 18 år yngre och de hade tydligen varit ett par sedan hon bara var 19-20 år. Så jag visste att Lasse redan var rätt gubbsjuk, men frågan var ändå om han verkligen skulle ta tillfället i akt om han fick chansen med mig. Min nyfikenhet bara växte och jag beslöt mig för att testa.

Lasse ägde tillsammans med sin brors familj en liten jaktstuga. Den lilla stugan låg bara lite mer än två km ifrån där jag bodde, på andra sidan sjön. Dock så jagade han inte själv utan använde den mest för friluftsliv och brukade tillbringa mycket ledig tid där för att fiska. Jag hade hört att Lasse skulle tillbringa helgen ensam där och begav mig dit på min cykel.

Det var nu fredag den 7 maj 2021. Jag hade sagt till mina föräldrar att jag skulle sova hos en kompis. De skulle själva vara borta den helgen tillsammans på en spa-weekend. Johan och Dessie var under den helgen i Hälsingland tillsammans med sina barn för att hälsa på Johans föräldrar och Annie var upptagen med att fixa inför ett slutprov, så jag kunde ändå inte besöka någon av dem för "en skön stund" den här helgen.
Jag hade varit vid jaktstugan många gånger tillsammans med Linn och hennes familj, badat och sovit över och jag hade kunnat hitta dit med ögonbindel och kände väl till alla stigar i området utan och innan. Sista biten steg jag av och ledde cykeln till fots. Jag såg lite väldigt tidiga kantareller lite längre in från stigen.
I min ryggsäck hade jag en plastpåse som jag tog fram och skyndade mig att plocka. Bra att ha ett alibi, tänkte jag för mig själv och kände att jag hade hunnit bli ganska svettig. Det var en varm kväll och jag var bara klädd i en liten klänning och en jeansjacka. I ryggsäcken hade jag även stoppat ner ett hoprullat badlakan och en schampoflaska.

När jag var framme var klockan strax efter 19 på kvällen. Jag såg hur Lasse satt ute på en stor sten som låg alldeles intill sjökanten. Stenen var så pass stor och platt att han kunde sitta bekvämt bakåtlutad på den. Han hade ett kastspö och drack ur en ölburk. När han hörde hur jag närmade mig vände han sig om.

- "Hilma? Hej, vad gör du här?", sa han och reste försiktigt på sig.

Jag ställde cykeln lutad mot ett träd.

- "Har bara plockat lite svamp.", sa jag och visade påsen.

- "Svamp, redan? ", sa han och tog en klunk ur ölburken.

Jag plockade upp några av kantarellerna och visade. Jag såg hur han smekte mig med blicken när jag gick närmare så att jag stod bara några meter från honom där han stod ute på stenen.

- "Är Linn här?", frågade jag.

- "Nä, jag är själv här. De andra är i Uppsala hos Sonjas syster som fyller år.", svarade han.

Nu visste jag förvisso redan att de andra var bortresta och att de skulle var där hela helgen då Linn själv hade berättat det dagen innan. Vi blev ståendes tysta och tittade på varandra.

- "Jag stör väl inte.", sa jag efter en stund.

- "Nä inte alls.”, sa Lasse och tog en till klunk ur sin ölburk.

- "Har du något emot att jag tar ett dopp och badar?", sa jag och tittade honom rakt i ögonen och gav honom ett litet leende.

- "Bada redan? Tror du inte det fortfarande är lite för kallt för det?", sa han.

- "Det går nog, blev så svettig av att cykla hit. Trodde inte det skulle var någon här och skulle gärna skyla av mig och tvätta mig så att jag känner mig fräsch igen. Eller är du rädd att jag skrämmer bort fisken? Jag kan bada längre bort annars.", sa jag utan att släppa honom med blicken.

Jag såg att han såg lite generad ut. Han log vänligt.

"Nä, det är lugnt. Det har ändå inte nappat något än. Så bada du, om det inte är för kallt."

Jag log återigen mot honom och ställde ner min ryggsäck på marken. Sakta tog jag av mig jeansjackan, klev ur skorna, tog av mig strumporna och lade de i skorna. Sedan tog jag även av klänningen så att jag bara hade på mig bh och trosor. Jag kastade en blick på Lasse och han slog snabbt undan blicken och vände på sig så att han blev stående med ryggen mot mig. Fast jag såg ändå hur han försökte att diskret snegla på mig.
Jag öppnade ryggsäcken och stoppade ner kläderna samtidigt som jag tog fram ett badlakan och en schampoflaska. Lasse återgick till sitt kastspö, men jag märkte ändå hur han hela tiden sneglade på mig och spanade in min smala vältränade solbruna kropp och verkligen smekte mig med blicken. Hela min kropp var redan väldigt brun då det de sista veckorna hade varit strålande väder och jag ofta hade solat på stranden hemma hos Johan och Dessie, ofta naken eller i string.

Jag gick en liten bit därifrån, vände ryggen emot honom och tog av mig även bh och trosor innan jag med schampoflaskan i handen började naket att vada ut vid ett ställe där jag visste att det var lite mer långgrunt så att man kunde gå ut en bra bit och ändå nå till. Jag var dock noga med att det skulle vara tillräckligt nära för att Lasse skulle kunna se mig väldigt klart och tydligt. Den äldre mannen, som var min kompis pappa, försökte låtsas som om han var upptagen med sitt kastspö, men det var väldigt uppenbart att han hela tiden spanade in mig.

Vattnet var verkligen iskallt, nästan så att det gjorde ont i kroppen. Men jag tvingade ändå mig själv att doppa mig helt och vadade ut så att vattnet nådde till över midjan på mig. Jag sprutade ut schampo i handen och tvålade in mitt hår innan jag doppade mig helt igen. Jag höll andan och tvättade ut skummet ur håret innan jag till slut reste mig. Kylan från vattnet var nästan bedövande, men jag bet ihop.
Jag såg i ögonvrån hur Lasse stod kvar på stenen med kastspöet i hand och tittade på mig med hungrig blick, men när han såg att jag märkte det vände han återigen bort blicken och låtsades titta åt ett annat håll. Med ryggen vänd emot honom tog jag några steg bakåt tills vattnet bara nådde till strax under midjan, precis under rumpan. Jag vände huvudet lite bakåt och såg hur han återigen tittade på min nakna våta kropp. Jag gav honom ett litet leende.

- "Är det skönt?", frågade han kort och flackade lite med blicken när han såg att jag tittade på honom.

- "Kallt men skönt. Du borde prova.", svarade jag och log mot honom igen samtidigt som jag vickade lite retsamt med rumpan.

Jag sprutade ut lite mer schampo i mina händer och kastade sedan in flaskan mot land innan jag även tvålade in hela min kropp. Jag började långsamt med mina händer tvätta av det löddriga skummet och lät det rinna ner för min solbrända bruna rygg och såg till att det rann ner mellan mina skinkor medan jag medvetet svankade lite och lutade mig lite framåt.

Lasse försökte inte ens längre dölja att han spanade in mig. Han tokstirrade nu på mig med utsvulten blick. Jag njöt av att känna hur han smekte hela min nakna kropp med blicken och vetskapen av att den 42 år äldre men stiliga mannen uppenbart var attraherad av 15-åriga lilla mig kändes väldigt eggande. Och när jag slängde en blick mot hans skrev såg jag att han stod med ett kraftigt stånd som trängde innanför hans byxor.

"Men Lasse, står du och spanar in mig? Gillar du vad du ser så mycket?", sa jag högt med medvetet lite retsam röst.

När han blev varse om att jag märkte det råkade han ta ett felsteg på den hala stenen och halkade till så att han drattade rakt ner i vattnet. Jag kvävde snabbt ett skratt när jag såg hans huvud komma upp till vattenytan igen med en svordom.
Jag visste att det inte var jättedjupt där han hade ramlat i, men tillräckligt för att få vatten nästan till axlarna. Jag simmade snabbt emot honom under vattnet med några snabba simtag. Snart var jag alldeles intill honom.

- "Hur gick det?!", sa jag och försökte låta som om jag blivit lite uppskrämd.

- "Fan!... Det gick bra. Råkade ta ett snedsteg bara.", svarade han snabbt.

- "Du skrämde mig nästan, trodde du skulle slå ihjäl dig.", sa jag och lade min högerhand på hans ena axel medan jag hörde hur han huttrade så att han skakade tänder.

- "Hur fan kan du bada i det här? Det är ju för i helvete iskallt.", huttrade han.

Jag log retsamt mot Lasse och sa med retsam röst:

- "Då kanske den lade sig igen då."

Han tittade på mig med skamsen blick.

- "Hilma... Förlåt. Menade inget illa.... Du säger väl inget till nån?", stammade han tyst fram och verkade mest bara vilja sjunka genom jorden.

- "Nä det är lugnt. Du får titta hur mycket du vill.", sa jag och gav honom en snabb puss på kinden.

Han tittade på mig med förvånad blick. Det blev tyst och vi tittade i varandra ögon.

- "Men... Kan jag få följa med in och tina upp mig. Snälla? Tycker också det är kallt. Kallare än vad jag trodde.", sa jag utan att släppa honom med blicken.

Lasse nickade tyst och sedan vadade vi tillsammans tillbaka in mot land. Vi samlade snabbt ihop alla grejer och skyndade oss in för att värma oss.

Det fanns inte rinnande vatten i den lilla stugan som bestod av tre rum, men den hade i alla fall elektricitet, så att de kunde ha bland annat kylskåp, även om det hängde gasol-lampor lite här och var, bland annat ovanför köksbordet. Det lite större rummet som var som kombinerat kök och "vardagsrum" hade både en öppen spis och en järnspis som det gick elda i. De två mindre rummen var sovplatser varav det i det ena fanns två par våningssängar för barnen och i det andra en lite större säng där Lasse och Sonja brukade sova.

Lasse skyndade sig att tända en brasa i den öppna spisen och tog sedan av sig sina genomblöta kläder. Jag satte mig invirad i mitt badlakan på en fäll på golvet alldeles framför brasan för att tina upp mig.
Jag såg hur Lasse hängde upp kläderna på stolar och sedan drog på sig ett par kalsonger och en badrock. Till min besvikelse märkte jag att hans stånd hade lagt sig, men han verkade då inte ha något att skämmas för mellan benen.
Han letade efteråt fram ett badlakan till som han gav mig med vilket jag började torka mitt hår innan jag tog fram en hårborste ur min ryggsäck. Lasse hällde upp ett stort glas whisky och satte sig sedan i en fåtölj en bit ifrån mig. Jag kände hur han återigen smekte hela mig med blicken när jag borstade mitt hår där jag satt på golvet, helt naken förutom badlakanet som jag var invirad i. Jag vände mitt huvud bakåt mot honom och våra blickar möttes.

- "Återigen, Hilma. Förlåt. Jag menade inte att glo. Det var fel av mig.", sa han tyst efter att ha tagit en klunk av sin whisky.

Dock så märkte jag att han fortfarande glodde.

- "Det är lugnt. Du får gärna titta. Jag gillar det.", sa jag lugnt och log.

Det blev tyst. Lasse hade snart druckit upp och fyllde på med mer whisky.

- "Tycker du om att titta på mig?", sa jag och tittade bakåt på honom med ett litet leende.

Lasse verkade inte veta vad han skulle svara. Han nickade tyst och tog en klunk till ur sitt whiskyglas.

- "Du berättar inte för nån va?", sa han tyst.

- "Jag lovar. Om du gör en sak för mig."

Jag tog fram en flaska med en hudkräm ur min ryggsäck. Jag vände mig så att jag hade ryggen mot Lasse och lät sedan sakta mitt badlakan falla till golvet, så att jag bara hade det löst runt min midja och mina knän.

- "Kan du hjälpa mig att smörja in mig på axlarna och ryggen. Blir så torr när jag har badat."

Jag såg hur han skruvade lite på sig, såg lite generad ut och verkade inte veta vad han skulle svara.

- "Snälla, så är du jättesöt. Jag lovar att inte berätta för någon. Ingen får veta något. Det kan vara vår lilla hemlighet.", sa jag och log samtidigt som jag tittade på honom.

Efter en viss tvekan reste Lasse på sig och satte sig intill mig på golvet framför brasan. Jag tog hans ena hand i min och sprutade ut krämen i handflatan. Det blev lite för mycket, men jag tänkte att då hade han en ursäkt att fortsätta smörja in mig. Sedan vände jag mig om så att jag satt med min nakna rygg vänd emot honom. Jag strök bort mitt långa blonda hår så att min nacke syntes.

Efter en liten stund kände jag hur min kompis pappas stora starka händer försiktigt började smörja in mig. Han började sakta med min nacke och sedan mina axlar. Det var så skönt och upphetsande. Efteråt tog han lite mer hudkräm och fortsatte ner över mina skuldror och min rygg.
Jag verkligen njöt av att känna den 42 år äldre mannens händer mot min nakna kropp och kunde inte låta bli att stöna lite tyst. Jag kände hur hans händer stannade upp.

- "Fortsätt nedåt Lasse. Det är skönt.", viskade jag.

Lasse fortsatte att smeka och massera mig över hela ryggen. Jag kände hur min kåthet tog över av hans sköna behandling av min kropp samtidigt som jag fortsatte att stöna tyst. Jag sneglade bakåt och såg att hans badrock hade öppnat sig. Jag tittade snabbt ner, och märkte att han åter hade stånd innanför sina kalsonger.

Jag hörde hur även Lasses andning var lite tyngre nu och bara vetskapen att jag hade lyckats göra en man som var gammal nog att vara min farfar sexuellt upphetsad gjorde mig bara ännu kåtare och djärvare.
Det fick bära eller brista, tänkte jag. Jag lät mitt badlakan som jag hade löst runt min midja falla helt till golvet och reste mig sedan sakta upp på knä, fortfarande med ryggen vänd mot Lasse. Åter kände jag hur hans händer slutade smeka min rygg.

- "Nu kommer du åt bättre. Fortsätt nedåt. Jag vill.", viskade jag samtidigt som jag tittade bakåt mot honom.

Jag hörde hur Lasse svalde nervöst innan han sakta fortsatte smeka och massera min rygg nere vid ryggslutet. Jag viskade att det var skönt och böjde mig sedan sakta framåt så att jag blev ståendes naken på alla fyra svankandes med min rumpa mot den äldre mannen.
Jag tittade bakåt mot honom och log samtidigt som jag vickade retfullt och inbjudande på rumpan.

Snart kände jag hur han med darrande händer började smörja in mina små fasta skinkor och hela min slanka vältränade solbrända kropp samtidigt som han andades tungt. Både han och jag stönade nu högt och jag hörde hur han andades tungt.
Jag var nu så kåt att jag inte kunde hålla mig längre, utan vände mig om och kastade mig i hans armar. Jag tryckte mina läppar hårt emot hans och kysste honom intensivt under höga stön samtidigt som jag gned min nakna kropp emot den äldre mannen. Även alla Lasses spärrar verkade ha försvunnit och jag kände hur hans starka händer smekte och klämde mig över hela kroppen samtidigt som han tryckte in sin tunga i min mun. Snabbt smekte jag ner min högerhand över hans mage, ner till hans kalsonger och befriade hans stenhårda kuk. Jag runkade den ivrigt och bedömde att den förmodligen var ca 20 cm lång (alltså inte på långa vägar lika stor och tjock som Johans men ändå en imponerande apparat) samtidigt som vi högt stönande sög girigt på varandras tungor som vi hade långt inne varandras munnar.
Plötsligt kände jag hur han tog ett hårt tag och lyfte upp mig innan han hårt tryckte ner mig på golvet så att jag blev liggande på rygg mitt på fällen framför öppna spisen. Han stod på knä, böjd över mig, fortfarande med båda händerna tryckta mot min kropp. Jag njöt när jag såg hur han andades tungt och smekte min nakna kropp med utsvulten blick.

- "Hilma, fan vad fin du är! Ska vi leka lite, du och jag?", viskade han med hes röst.

Han väntade inte på svar utan kastade sig över mig och kysste mig häftigt samtidigt som hans starka händer tryckte ner mig mot fällen. Jag stönade högt när han började kyssa sig ner för min kropp, ner för mina bröst, hårt sög på mina bröstvårtor innan han fortsatte att kyssa sig ner för min mage. Snart låg han på mage med huvudet mellan mina ben. Jag kände hur han kysste och slickade mig på insidan av låren innan han till slut borrade in sin tunga mellan mina ben. Jag njöt av att känna den 57-åriga mannens tunga slicka min lilla våta flickfitta.

- "Åh Lasse! Fortsätt! Slicka mig! Åh det är så skönt! Slicka min fitta!", stönade jag högt och saxade mina slanka solbruna ben runt hans gråhåriga huvud.

Han fortsatte slicka mig länge och han gjorde verkligen ett bra jobb. Jag kände att jag var alldeles plaskvåt av hans sköna behandling och hörde hur han högljutt stönade och sörplade när han girigt slickade och sög i sig av min 15-åriga savande lilla fittas safter.

Jag vet inte hur länge han slickade mig, men förmodligen en riktigt lång stund. Till slut kände dock jag hur han slutade, fick mig att släppa hans huvud med mina ben och reste sig upp på knä. Han tittade på mig medan han runkade, innan han till slut utan ett ord kastade sig ner över mig. I en enda stöt körde han hårt in sin kuk i mig och började sedan ta mig hårt i missionären så att jag skrek till.

- "Åh lilla Hilma, hur kan något vara så skönt.", viskade han i mitt öra innan hans läppar sökte sig till mina och kysste mig samtidigt som han frustande dunkade på mig och fick mig att stöna högt som svar.

Våra kyssar blev snart vildare och även takten. Lasse knullade mig hårt i alla möjliga ställningar, mina stön byttes ut mot kåtskrik och min lilla kåta flickfitta fick sig verkligen en rejäl genomkörare av hans stora hårda gubbkuk.
Han lyfte upp och ställde mig ståendes på alla fyra i fåtöljen och med ett hårt tag om min smala midja knullade han mig hårt bakifrån så att hans pung högljutt daskade till varje gång hans stora kuk rammade mig och fick mig att skrika högt rakt ut av njutning.
Efteråt red jag honom medan han låg på golvet innan han reste sig, lyfte upp mig och knullade mig upplyft där jag satt sittande på diskbänken. Efter en stund kastade han runt mig så att jag blev liggande på rygg på köksbordet, ställde bid bordskanten, tog ett hårt tag om mina ben och körde åter in kuken hårt i mig. Jag kastade bak mitt huvud och skrek rakt ut med ett gallskrik. Den 57-åriga mannen frustade sammanbitet när han knullade mig hårt och resolut så att hela bordet skakade och knakade.

När Lasse till slut efter ett riktigt långt intensivt hårt knull kom låg han åter över mig i missionären på fällen framför spisen och pumpade hårt i mig medan jag, under höga njutningsfulla kåtskrik, saxade mina ben runt hans midja och krampaktigt kramade mina armar runt hans hals. Han frustade högt när jag kände hur han sprutade min trånga våta tonårsfitta alldeles full med sin sperma. Efteråt låg han kvar, fortfarande med kuken i mig och pustade ut samtidigt som vi fortsatte att kyssas och högt stönande tungbrottades med våra tungor djupt inne i varandras munnar.

Det var nu natt. Jag tog Lasses händer i mina och drog med mig honom in till deras säng där vi kröp ner tillsammans. Vi låg och kysstes och smekte varandras nakna kroppar länge innan jag kröp ner mellan hans ben. Lasse låg på rygg och stönade förnöjt medan jag länge låg och gav han en väldigt lång avsugning. Jag låg länge och lekte med hans kuk, kysste, slickade och sög den girigt och djupt medan jag masserade och runkade den hårt i ett fast grepp med båda händerna. Jag sög och munknullade den stora kuken hårt ända ner i halsen och hörde samtidigt hur den äldre mannen andades tungt och kippade efter andan av min sköna behandling. Jag fortsatte så länge, ända tills han åter var stenhård. Då kröp jag upp och gränslade honom och gned min fitta över den.

- "Jag är fortfarande kåt. Jag vill ha mer! ", stönade jag fram under höga stön.

Lasse stönade förnöjt när jag med ett hårt tag om hans kuk, placerade ollonet rätt och sedan tryckte mig ner medan jag hörde hur han högt stönade när han trängde in i mig. Snart red jag honom i en våldsam ritt så att han kippade efter andan medan jag själv ylade rakt ut av njutning.
Jag red den 57-åriga mannen vilt och länge så att hela sängen gnisslandes skakade och sängkarmen hårt och taktfast dunkade högt när den slog mot väggen. Den gråhåriga kraftiga mannen, som skulle fylla 60 om tre år, njöt till fullo av att med sin stora gubbkuk få knulla en 42 år yngre liten 15-årig blond skolflickas trånga våta flickfitta, som fortfarande bara gick i åttan och dessutom var bästa kompis med hans yngsta dotter.
Jag och Lasse knullade som om vi hade varit besatta hela natten och jag ylade hela tiden ut mina kåtskrik av att känna den äldre mannens stora bultande kuk djupt inne i mig.

Vi vaknade i varandras armar sent på morgonen dagen därpå. Efter ett snabbt härligt morgonknull plockade jag ihop mina grejer och klädde på mig.
Men innan jag åkte sög jag dock av Lasse en sista gång. Men då var den äldre mannen så slut och utpumpad att han inte fick upp den igen hur jag än använde mina läppar, tunga och mun.
Vi kramades hårt, kysste varandra länge och kom överens om att träffas igen. Lasse sa att hans ungar ändå inte brukade vilja följa med till stugan för att fiska längre så numera åkte han ofta hit själv så att det var riskfritt att träffas här. Vi utbytte nummer, som vi dock skrev under annat namn för att vara på säkra sidan. Jag såg att Lasse skrev ”Roger på jobbet” och jag skrev ”tremänning Lisa” utifall någon skulle snoka.

Klockan var nästan halv två på eftermiddagen när jag tog min cykel och trampade hemåt. Medan jag cyklade skrev jag samtidigt ett sms som jag skickade till Annie. Snart fick jag svar och hon skrev ”Om du vill kan vi ses ikväll”. Jag skickade med ett leende över läpparna iväg ett snabbt svar tillbaka: ”Vi kan ses hos mig, mina päron är bortresta. Jag längtar efter dig.”
Mina föräldrar var, som jag skrev tidigare, borta den helgen på en spa-weekend och skulle inte komma hem förrän dagen därpå och jag såg fram emot att få ”egentid” med den fyra år äldre undersköna asiatiska tjejen.

Annie dök upp hos mig vid halv sju på kvällen. Vi stod länge precis innanför dörren medan vi kysstes, höll om varandra och verkligen drunknade i varandras ögon. Åh hon är så vacker och bara att se in i hennes svarta underbara ögon och se hennes söta bländvita leende gör mig alldeles knäsvag.

Vi hjälptes åt att laga mat och dukade sedan i vardagsrummet. Vi kröp ner tillsammans under en filt i soffan och tittade på en film via Netflix, skräckfilmen ”Midsommar”, medan vi småpratandes åt stuvade makaroner med stekt falukorv och ketchup. Ingen av oss hade dock något större intresse för filmen som vi båda fann ganska tråkig, utan satt snart och tittade åter varandra djupt i ögonen. Jag berättade vad jag hade haft för mig kvällen innan och på morgonen. Annie tittade först förvånat på mig men fnissade leende när jag berättade vad jag och den 42-år äldre gamla brandmannen hade sysslat med. Hon bad mig dock att ta det lugnt så att jag inte skulle råka illa ut.
Sedan böjde hon sig sakta framåt och gav mig en mjuk kyss. Jag besvarade suckande kyssen och njöt av att känna hennes mjuka läppar mot mina samtidigt som jag smekte henne över det kolsvarta silkeslena håret.

- "Imorgon kommer Johan och Dessie hem. Även om det bara är två dagar så håller jag på att bli tokig för att jag längtar efter dem", sa Annie och tittade på mig med sina vackra svarta ögon.

Jag kysste henne stilla.

- "Du älskar dem va? Båda två?", frågade jag tyst.

Jag kysste henne igen. Annie besvarade min kyss och stönade tyst in min mun samtidigt som hon med försiktiga fingrar ömt masserade min nacke. Hon tittade åter på mig och jag såg hur det verkligen lyste i hennes ögon när hon pratade om Johan och Dessie.

- "Ja. Jag älskar dem båda! Jag trodde inte man kunde bli kär i två personer samtidigt, men jag är så kär. Jag tror att det kallas polyamorös när man är tre i ett förhållande.”

Hon kysste mig igen.

- "Vill du att andra ska veta om er? Eller är det fortfarande jättehemligt?", frågade jag medan jag tittade henne djupt i ögonen.

Annie blev tyst en liten stund.

- "Inte än. Mina föräldrar vet inget och jag är livrädd för att berätta för dem. Både Dessie och Johan har sagt att de inte heller vill smyga då de vill att det ska vara vi tre, att jag ska vara deras flickvän eller fästmö. Men jag vill vänta tills jag har flyttat hemifrån och i alla fall till att jag fyllt 20. Så fram till dess fortsätter vi smyga. Men jag älskar dem så mycket och kan inte tänka mig att vara utan dem. Men... Det är jobbigt att smyga.", sa hon efter en stund och suckade.

Det blev tyst. Vi satt och tittade på varandra medan vi smekte varandras nackar och försiktigt lekte med den andras hår. Jag älskade att känna hennes helt underbart lena hår mellan mina fingrar och hon luktade alltid så gott.

- "Deras barn då? Vet de om er tre?", frågade jag.

- "Inte tvillingarna. Jag tror inte Miranda vet något heller än, men jag är osäker om Elis har listat ut det eller inte. Det är svårt att dölja något för honom, han är så galet smart så han har nog redan förstått det. Men Josef och Johanna, Johans två äldsta som bor i Värmland, vet redan om oss. Det har de själva berättat för mig att de förstått och de sa att om jag i framtiden skulle flytta in och bli sambo med Johan och Dessie så skulle de vara helt lugna med det då de sa att de alltid har gillat mig och att de vet att jag älskar och gör deras pappa och mamma lyckliga."

Nu visste jag redan hur smart Johan och Dessies äldsta son Elis var (medlem i Mensa, hade hoppat upp en klass och hjälpte ofta äldre högstadieelever med matte och andra ämnen), men jag blev lite förundrad över det sista Annie sa.

- "Mamma? Dessie är väl inte deras mamma?", sa jag tyst.

Annie log och fnissade.

- "Nej, men de har alltid kallat henne för mamma och Dessie älskar dem båda som om de också vore hennes egna. Både Josef och Johanna brukar alltid säga att de har en pappa och tre mammor. Och deras yngre halvsyskon har alltid kallat Sanna och Kattis för ”moster” Sanna och ”faster” Kattis och ser dem som två bonusmammor. De har alltid stått varandra jättenära."

- "Har du träffat dem, Sanna och Kattis?", frågade jag.

- "Nä, men jag vill. Johan och Dessie träffade dem samtidigt som de själva träffades när de pluggade på en skola i Värmland för 18 år sedan. Och de har sen dess varit oskiljaktiga alla fyra och har alltid stått varandra jättenära. Sen är ju de båda skitsnygga också så jag vill gärna bli del av det.", sa Annie och suckade med ett litet leende över läpparna.

Jag hade sett foton på de båda så jag förstod exakt vad Annie menade. Båda kvinnorna var verkligen jättesnygga. Sanna var kort och smal, blek och mörkhårig, hade stora gröna ögon och jag antog att hon måste ha varit väldigt ung när hon blev mamma då hon fortfarande såg väldigt ung ut. Kattis däremot var lång, väldigt muskulös, solbränd och blond och jag antog att hon måste vara ganska mycket äldre än sin fru.

- "Hur då bli del av det?”, sa jag frågande.

- "Sex! Johan och Dessie har alltid haft ett aktivt sexliv med de två och har haft det från första början. Dessie har berättat att Johan till och med bodde tillsammans med de två ett tag, när hon var i Australien. Och de var överens alla fyra om att skaffa barn tillsammans. Och trots att Sanna och Kattis är gifta och så står Johan registrerad som pappa på både Josef och Johanna.”

- "Vet du hur gamla de är?", frågade jag och märkte att jag liksom gick igång om att prata om de båda gifta kvinnorna som var mammor till Johans två äldsta barn.

- "Sanna fyller 33 i höst. Hon var bara 18-19 när de gifte sig. Kattis är mycket äldre, hon fyller också på hösten och då blir hon 55. Vadå, är du också intresserad av dem eller?", sa Annie fnissande innan hon åter kysste mig.

Jag svarade inte utan besvarade bara kyssen. Men jag räknade ut snabbt i huvudet att om åldrarna som Annie sa stämde så betydde det att hon Sanna bara måste ha varit 15 år när de träffades och att Kattis med det måste vara 22 år äldre och alltså då måste ha varit 37. Jag räknade också snabbt ut att Dessie då måste ha varit 18 och Johan 21 när de båda började ha sex med en 37-årig kvinna och hennes 15-åriga flickvän. Snacka om udda familjekonstellation, tänkte jag.

Efter att vi ätit och filmen var slut tog vi en gemensam dusch. Vi turades om att länge omsorgsfullt tvätta varandras hår och kroppar medan vi hela tiden smekte och kysste varandra. Efteråt torkade Annie först sig själv och sedan mig. Vi borstade och kammade varandras hår innan hon till slut drog mig tätt intill sig och vi kramade varandras nakna kroppar mot varandra.
Som jag har berättat tidigare så är jag liten i växten, bara 153 cm, och Annie är med sina 168 cm nästan huvudet längre än mig. Hon tittade ner på mig och gav mig en lång mjuk kyss innan hon böjde sig ner och lyfte upp mig i sin famn.

- "Ditt rum eller dina föräldrars? ", sa Annie och tittade mig djupt i ögonen.

- "Mitt. Vill ha dig så nära det bara går.", viskade jag tillbaka som svar innan jag åter kysste henne.

Annie bar mig kyssandes mot mitt rum, mot min säng. Vi kröp ner tillsammans under täcket och kröp så nära varandra som det bara var möjligt.
Och resten av kvällen och natten älskade vi båda ömt, tätt omslingrade i varandras armar medan vi kärleksfullt kysstes och drunknade i varandras ögon.
Detta sex var inte alls som det natten innan med Lasse, som enbart hade varit hårt knull utan några som helst känslor (utan bara ren och skär jävla kåthet). Detta var något helt annat.
För även om jag inte skulle påstå att jag var kär i Annie, precis som jag visste att hon inte var kär i mig (i alla fall inte så som hon var kär i Johan och Dessie), så var det ändå en form av kärlek och jag kände att jag ändå på något sätt älskade henne och hon även älskade mig. Vi kysstes och tittade varandra djupt i ögonen samtidigt som vi båda smekte varandra till varsin orgasm och jag kände att jag var så otroligt lycklig över att få älska med och vara nära en så sexig, vacker, intelligent, varm, omtänksam, kärleksfull och helt underbar människa som Annie; denna sagolikt vackra 19-åriga unga kvinna. Efter att ha älskat med varandra under flera timmar, och efter många sköna orgasmer, somnade vi kyssande, krampaktigt kramande våra kroppar mot varandra helt omslingrade i varandras armar.

Dagen därpå, efter en mysig morgonsnabbis i duschen, åkte Annie iväg till Johan och Dessies hus för att vänta på dem där. Senare, på kvällen, fick jag ett sms från henne där det stod att om jag ville fick jag gärna göra dem sällskap.

Jag cyklade snabbt över och ställde min cykel lutad mot ett träd på andra sidan vägen en bit från huset. Jag skyndade mig sedan tyst in och gick runt huset. Stegen stod kvar och jag såg att fönstret till deras sovrum var öppet på glänt. Med ivriga steg klättrade jag upp samtidigt som jag hörde hur det kom njutningsfulla stön där inifrån.
När jag tittade in såg jag hur de alla tre var nakna i den stora sängen. Johan låg på rygg medan Annie satt över. Med fötterna mot sängen red hon hans jättekuk samtidigt som Dessie smekte henne mellan benen. Annies stön tystades av att hon samtidigt ivrigt sög på Dessies stora bröst. Jag skyndade mig snabbt in genom fönstret och slet snabbt av mig kläderna innan jag hoppade upp till dem i sängen och kysste Dessie samtidigt som jag satte mig gränsle över hennes makes ansikte. Och resten av kvällen gick till härligt intensivt sex.

Till slut somnade vi alla fyra, helt genomsvettiga och helt slutkörda, tätt liggande hållande varandra tillsammans. Johan låg och sov på rygg med Annie liggande tätt intill med sitt ansikte som hon hade borrat mot hans hals. Tätt intill honom på hans andra arm låg Dessie. Hon gned sin näsa mot sin make i sömnen samtidigt som hon och Annie höll varandra i varsin hand.
Jag drog täcket över oss, kröp upp, och lade mig på mage mitt på Johan, med Annies och Dessies armar (fortfarande hållande varandras hand) över min rygg. Jag makade mig försiktigt lite mot Dessies håll, så att jag fick hennes stora bröst mot mitt ansikte. Snart sov även jag, liggande på den långa stiliga 39-åriga mannen samtidigt som jag sög på hans vackra rödhåriga 36-åriga frus ena bröstvårta samtidigt som hon och deras 19-åriga älskarinna smekte mig stilla över ryggen i sömnen.


Nästa gång kommer jag berätta vad som hände senare samma år på sommaren, när jag fick stifta bekantskap med en gammal väninna till Dessie och Johan, och hennes mycket äldre man.Fortsättning följer.....

Får se vad man lägger upp här.
j_heartbreaker är medlem sedan 2023 j_heartbreaker har 28 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren