Publicerat
Kategori: Novell

Lita på dig själv.

Jag orkar inte mer. Varför ska jag lyssna på Åkesson, Kristersson och Busch när det enda de vill är att tjäna pengar? De bryr sig inte ett skit om oss! Vill du ha bevis?
Om de brydde sig skulle de inte dra in på sjukvård, äldrevård och skola. Om de brydde sig skulle de inte förstöra miljön. Om de brydde sig skulle de inte byta ord för rasprofilering. Om de brydde sig skulle de fan inte ha flera tusen kronor i lön medans halva befolkningen svälter.
Fan för dem!
Och hur löser vi detta?
Demonstrera! Gå ut på gatorna och skrik! Kämpa för rättigheterna du vet att du har!
Ingen ska behöva betala för att åka ambulans, alla ska ha råd med ekologiskt, alla ska få samma chanser i samhället, ingen ska bli dömd för att man inte passar in i Kristerssons ram för den perfekta människan. Alla vet hur den ser ut. Den perfekta människan enligt Kristersson är en vit, rik, straight, cis-man som är antisemit och kvinnohatare. Ickebinära existerar inte ens.
Fan för dem.
Den enda människan du kan lita på är dig själv. Så börja nu.

Hallojj! Jag är 16 år och svensk. Jag vill vara författare när jag blir stor!
Henny Magdalena är medlem sedan 2023 Henny Magdalena har 5 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren