Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Massage med det lilla extra!


Äntligen är det fredag och jag gör klart det sista på jobbet innan det är dags att gå hem. Det har varit stressigt idag, planeringen har inte hållit på nånting och det har krånglat som vanligt när man har som minst med tid. Men nu är det helg och det ska bli skönt. Ikväll kommer min kompis Johan hem till oss och ska följa med oss till bastun. Jag ser fram mot att träffa honom igen för vi träffas ju inte så ofta då han jobbar väldigt mycket och överallt i landet. Han är reparatör och det var så vi träffades, på jobbet. Det klickade direkt mellan oss och det blev en självklarhet att vi skulle umgås utanför jobbet. Så idag ska vi basta lite först och sen ska vi käka lite god mat och prova lite olika whisky sorter. Jag har lovat att massera honom med när han väl kommit ner till oss. Jag har ju min massagebänk och behöver ju träna lite på massagetekniken då jag senare tänkte ta emot kunder. Jag hälsar jobbarkompisarna trevlig helg och går till omklädningsrummet för att byta om. När jag byter om så får jag ett sms, det är Johan som skriver. Jag åker från Helsingborg nu, står det i sms:et. Det är där han är med jobbet just nu. Jag svarar: ”Perfekt. Kör försiktigt. Kram.” Va bra då hinner jag handla lite och ändå hinna hem före honom. Jag byter om och kör iväg för att handla lite grann innan jag kör hem. Det tar lite längre tid i affären än jag trodde, men när jag kommer hem och parkerar bilen så svänger Johan in på infarten. Gött jag hann före i alla fall.

Han parkerar bilen och när han kliver ur den så ser jag till min förvåning att han har ett par tajta, moderna jeans med både olika sorters fickor och dragkedjor placerade lite överallt på jeansen. Dem sitter fint på hans långa ben och dem döljer inte direkt vilken anordning som gömmer sig innan för gylfen. När jag ser det så pirrar det till lite i mig och jag tänker: det paketet ser vi fram emot att se i bastun. Vi kramar om varandra och hjälps åt med att bära in alla kassar mat.
-Fan va kul att du kunde komma hit Johan, säger jag med glimten i ögat, då han vet precis vad jag menar med det. Han skrattar lite och ger mig en stor kram igen. När vi plockar upp varorna så pratar vi om hur våra dagar varit på jobben och just då svänger Robert in på gården. Han har slutat tidigare idag för han har jobbat in tid så vi skulle kunna umgås lite mer nu när Johan skulle komma hit. Grabbarna hälsar på varandra och öppnar varsin öl medan jag packar bastuväskan. När dem druckit ur så drar vi till bastun och Johan har med sig en flaska minttu som han bjuder runt i bastun bland alla gubbarna. Det är så skönt i bastun med värmen, alla skämtar och är glada och Johan trivs bra där han sitter naken på bänken mellan mig och Robert. Alla är nakna i bastun och svetten rinner medan alla njuter av sina öl och snackar skit och bara slappnar av och firar att det äntligen är helg.
-Nä, nu Johan är det dags för doppet i sjön säger jag och ställer mig upp för att gå förbi Johan och Robert. Där jag står så ser jag rakt ner i skrevet på Johan, men fick bara ta en snabb glimt när jag går förbi så det inte ser ut som om man stirrar. Men jag gillade det jag såg och jag känner att det pirrar lite i kroppen. Vi går ner till bryggan och går ner i vattnet som håller ca 4-6 plusgrader. Man är inte i länge när det är så kallt, men det är skönt att svalka sig för att sen gå in och värma sig igen. Johan tyckte inte det va lika skönt, men han gick ändå ner i vattnet. Jag skrattar lite åt honom när han avger ett gällt skrik av kylan som möter hans varma kropp.

Jag går in i omklädningsrummet och dricker lite vatten. Johan bjuder runt det sista av minttun och sen går vi in i bastun igen till gubbarna. Jag går först och sätter mig och när jag vänder mig om så kommer Johan in och när jag ser honom gå upp för trappan för att sätta sig så får jag ännu en glimt av hans stora paket som hänger mellan benen. Mmmmh tänker jag tyst för mig själv och känner att lusten till sex kryper sig på. Robert kommer efter och sätter sig längst ut igen.
-Nä, detta är sista sittningen för mig säger jag och tittar på Johan och Robert som nickar och häller lite öl på aggregatet så det luktar lite bröd. När vi sen går ut för att bada så hör jag Johan som gnäller över det kalla vattnet och jag skrattar lite medan jag torkar mig för att ta på mig mina kläder. När jag står och torkar mig och snackar lite med dem andra gubbarna som sitter på bänkarna och svalkar sig lite så ser jag i ögonvrån att Johan synar mig lite där jag står naken framför honom. Han ser inte ut att misstycka i det han ser och jag ser att han ler mot mig när våra blickar möts. Jag tar på mig mina spetsstring och bh sakta bara för att retas lite och på blicken att döma som Johan ger mig så har det den effekten på honom som jag önskade. Vi klär oss och säger hejdå till alla och önskar dem trevlig helg sen bär det av till huset för att grilla lite kyckling och göra hasselbackspotatis och gräddsås. Medan Robert fixar grillen så hjälper Johan mig med potatisen och salladen. När jag står och skalar potatisen så smyger Johan upp bakom mig och jag känner hans händer på mina höfter och han ställer sig tätt intill så jag riktigt känner hans värme igenom toppen och jag kan känna hans styvnande kuk när han försiktigt pressar sig mot mig, böjer sig lite mot mig och andas lite i mitt öra, medan han viskar:
-Skönt att se dig så kåt ikväll, det ska vi göra nåt åt sen. Jag ryser till i kroppen när jag svarar:
-Jag längtar efter att massera din sköna kuk. Vi återgår till maten och jag känner fortfarande hans goda parfym som gör att jag riktigt spritter inombords. Robert kommer in och hämtar kycklingen och kysser mig, smeker mig försiktigt på musen och säger:
-Du kommer inte undan ikväll.
-Mmmh säger jag och ger igen genom att smeka honom på hans pung och penis lite lätt så han bara blir lite retad.

När vi käkat klart så plockar jag fram massagebänken medan Johan går och duschar innan jag ska massera honom. Han kommer tillbaka i bar överkropp och jag ser lite lekfullhet i hans blick när han lägger sig på mage på bänken. Jag börjar massera och jag känner hur stel han är i sina muskler. Jag får ta i lite för att få ut knutorna i bröstryggsmuskulaturen. Men det går bra och snart är det min tur att få massage. Jag gör likadant och går in i duschen innan Johan ska massera mig. Robert sitter i soffan och portionerar ut varsin whisky till oss medan han sätter på en film i väntan på att vi ska bli klara. Vi skålar och jag lägger mig på bänken på magen och i och med att jag kom direkt från duschen så har jag inte ens några trosor på mig under handduken som är lindad runt min höft. Johan börjar massera mig och jag känner hur skönt det är när han tar på min kropp. Lusten sprider sig och tankarna svänger in på ett snuskigt spår i min hjärna där jag ligger och njuter i fulla drag. När Johan har masserat min rygg en stund så går han över till att massera mina ben. Jag hör Robert skåla och massagen fortsätter. Det är otroligt skönt och efter en stund så känner jag hur han sakta masserar uppåt och massagen blir mjukare och mjukare och tillslut övergår den till smekningar på insidan av mina lår. Det får det att pirra i hela kroppen, jag börjar andas mer ljudligt och jag hör Robert säga till Johan:

-Det är fritt fram kompis, värm upp henne medan jag går in i duschen. Robert reser sig och när han går förbi mitt huvud så böjer han sig ner och säger:
-Det är min present till dig älskling, nu ska du får njuta som du drömt om, han kysser mig och försvinner in i duschen. Johan gör som han blivit lovad, han smeker mina ben och närmar sig retsamt min blöta fitta. Mina andetag har sakta men säkert övergått i låga stönanden och jag njuter medan jag väntar på att Robert ska komma ur duschen. Johan är nära mina blöta blygdläppar nu och han böjer sig retsamt fram och viskar till mig:
-Det är inte så att det är skönt va, din kåta lilla slyna. Jag svarar med ett stönande
-Mmmmh ja vill ha dig. Snälla, snälla ta mig.

Robert kommer fram till mig och ber mig resa mig upp så han kan ta bort kudden för huvudet. När jag reser mig lite så ser jag hans erektion som är precis framför mina läppar. Jag tar tag i hans hårda kuk och slickar på den innan jag för in den i min mun och suger. Jag hör hur han stönar av njutning och jag suger hårdare samtidigt som jag själv känner hur Johan nu för in två fingerar i min kåta fitta. Han pullar mig fortare och jag kan inte låta bli att hålla samma takt när jag suger Robert. Det är så jävla skönt. Robert har börjat smeka mitt hår när jag tar hela hans kuk i min hals så hör jag hur han nästan frustar till och ber om mer. Vi bryter och jag vänder på mig och lägger mig på rygg för att komma åt att smeka och runka av Johan samtidigt som han slickar min fitta och pullar mig. Robert står beredd med sin kuk för att jag ska kunna ta den bättre så böjer jag ner huvudet och låter honom föra in den i min mun. Så medan jag blir knullad i halsen så har jag svårt att ligga still när Johan hittar och masserar min g- punkt och jag känner hur jag nästan behöver skrika av kåthet. Robert suger på mina styva bröstvårtor medan han försiktigt stöter i min hals till stönanden och kvidanden från mig. Johan har ökat till tre fingrar nu och jag känner hur jag närmar mig toppen på berget för orgasmen. Jag stönar mer och mer samtidigt som jag känner Roberts kuk gå ut och in i min mun och Johan som nu börjat suga och slicka min klitoris igen. Jag kvider av lust och min kvidanden blir högre och högre och Johan suger hårt nu, det går en stöt igenom min kropp och jag är över toppen. Jag nästan skriker rakt ut när jag bågar med ryggen och kramperna tilltar när jag når orgasmens maxtopp. Han fortsätter retfullt att slicka mig medan jag krampar, skakar och suger Robert samtidigt som jag äntligen fullbordat min orgasm.

Nu är det dags att byta ställning och vi plockar undan massagebänken och fäller ut bäddsoffan för att få det lite skönare. Jag ställer mig på alla fyra med Johan framför mig och Robert bakom. Båda två är beredda på att få sätta sina kukar i mig samtidigt från två håll. Mmmmh jag känner hur Robert smeker min klitoris för att retas lite innan han tränger djupt in i mitt sköte. Jag kan inte låta bli att stöna av välbehag när jag känner hans stora kuk tränga in i mig. Jag tar Johans kuk i munnen och hör hans frustande stön av njutning när jag suger hårt, fort och för den ut och in och stöter den ner i halsen. Jag tittar upp på Johan där han står med glänsande ögon och ler emellan stönanden när han ber mig suga hårdare och djupare. Jag gör som han säger och han tar tag i mitt huvud och hjälper till lite försiktigt att stöta längre in och ner i min hals.
-Oohhh, ja, sug mig, sug mig, jag kommer, hör jag honom säga och med ett frustande så känner jag hela hans varma sats i munnen.
-Mmmh, åååhhhh, ja min sköna, sug av den hör jag honom säga och jag sväljer satsen för att själv kunna stöna och kvida av att Robert bankar mig allt han kan.
-Aaahhhh, ja, ja, ja, snälla knulla mig, ta mig, ja, ja nästan kvider jag fram mellan Roberts stön och med ett högt ljudligt stön så känner jag hur han ökar takten i stötarna och jag anar att det är nära nu.

-Ta mig, ja ,ja, säger jag både för att det är så galet skönt och för att egga honom till orgasm.
-Ja, ja, jag kommer säger Robert och jag känner hur han kommer i mig och han riktigt skakar i sin fullbordade orgasm. Han fortsätter lite till innan han drar ut den och jag trycker ut satsen på handduken under mig. Johan som vilat upp sig efter sin avgång har laddat om och ber mig nu vända på mig så han kan få känna mina blöta blygdläppar runt sitt ollon. Han blöter ner kuken lite med saliv och sen retas han lite genom att bara föra in lite av ollonet och sen ut igen. Det får mig att riktigt böna och be om att han ska ta mig,
-Snälla ta mig! säger jag nästan frustrerad av kåtheten som bultar i mig. Han bara flinar och böjer sig över min rygg och kysser mig i nacken och säger i mitt öra,
-Du får ju vänta på den, be om den, längta efter den.
-Ja säger jag, jag vill ha dig, snälla knulla mig.
-Är det verkligen min kuk du vill ha, säger han med retsam röst och andas lite lätt i min nacke. Jag försöker backa lite så att den ska glida in i min blöta fitta som bara skriker efter kuk just nu, men han är beredd och viker undan den och skrattar lite dovt innan han säger.
-Ja, ja du ska få den, lugn din lilla slampa, jag ska knulla din fitta ordentligt. Men du får först be om den igen säger han med ett flin och vinkar till sig Robert som lekfullt har runkat till skådespelet och bara laddat om för ännu en avsugning.
-Ja, snälla, snälla knulla mig nu, snälla jag vill ha din kuk i mig, ta mig innan jag blir galen, säger jag och ser på på Johan som ler brett av att se mig så kåt.
Han ställer sig tillrätta och sakta lägger han kuken mot min öppning och jag känner hur det rycker i hela mig när han stöter in den i min blöta grotta. Jag nästan skriker av extas när jag känner hans kraftiga stötar i mig.
-Ooohhh, ja,ja stönar jag när han tränger längre och längre in i mig. Robert ställer sig framför mig och jag tar hans styva kuk i min mun igen och stönanden och kvidanden avbyter varandra, när jag känner hur Johan laddar och ökar takten i stötarna samtidigt som han frustar när han närmar sig klimax igen, han ber oss bryta så han kan få lägga satsen på mina bara bröst och jag vänder mig snabbt om så han kan spruta ner mig med sin varma sperma.
-Mmmhh, oooohhhh hörs det samtidigt som jag känner att det blir blött och varmt på mina nakna bröst. Robert som runkat till Johans sprutande är nära nu med så han går fram och även han sprutar ner mina redan nersölade bröst till ett frustande stön som svar på hans klimax. Båda tittar på mig och ler när dem hjälper mig upp och ger mig handduken för att torka av mig och vi alla tre går in i duschen för att sen säga godnatt till varandra och hoppas på en liknande kväll imorgon. Innan jag går upp så tar Johan tag i min hand och för mig närmare för att kyssa mig god natt och viska,
-Tack för massagen din lilla pilskget, sen får jag en klapp på rumpan med ett lekfullt leende från Johans läppar. Jag svara med ett lika lekfullt leende och
-Tack själv din kåtbock och sen säger vi god natt och jag går upp till Robert som hunnit lägga sig.

Kimzan6

Status: Brons författare

Jag är en driven kvinna som jobbar inom metallindustrin. På fritiden umgås jag med min familj och vänner, samt gillar vara ute i naturen och tex jaga eller bara plocka svamp som jag ger bort.
Kimzan6 är medlem sedan 2020 Kimzan6 har 10 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren