Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Modernt bröllop!


-Erik vi är redan sena!! Jag är i full färd med att försöka göra mig i ordning till det stundande bröllopet. Jag står i hallen med blött rufsigt hår, i bara vit spets bh och mina vita spetsstring när jag ser att jag har glömt att plocka fram mina kläder. Jag beundrar bh:n lite. Den är helt ny och jag tycker den ser riktigt läcker ut, där den sitter och försiktigt pressar upp mina mjuka bröst i en push som kan få vilken man som helst att titta. Jag faller tillbaka till verkligheten när Erik kommer ner för trappan i uppknäppt skjorta, med byxorna hängandes på trekvart och en slips dinglandes från ena handen.
-Kan du hjälpa mig knyta slipen? Frågar han med ett flämtande.
-Ja, men vi måste skynda oss säger jag och hjälper honom snabbt innan jag fixar i ordning det sista med håret, hastigt sminkar mig och tar på mig min klänning. Vi skyndar iväg till kyrkan. Det är ett par kompisar som ska gifta sig, Malin och Lukas. Dem har inte känt varandra så länge men dem är så kära och allt känns rätt, så varför ska man vänta. Väl i kyrkan så kan allt börja. Dem står där framme vid altaret och är så fina ihop. Malin har en brudklänning som är en ganska enkel, nätt modell men väldigt vacker med spets som pryder hela övre delen av klänningen. En spets som är av små, små blommor som sträcker sig runt midjan, upp över hennes runda, fina, mjuka byst, runt om varje arm och ner över ryggen med en knappslå som går utmed ryggraden. Nedre delen av klänningen är i sidentyg och är figursydd över rumpan för att längre ner bli lite vidare och falla ut i ett litet släp baktill.

Hennes rumpa får en väldigt rund, mjuk och sexig figur där hon står i givakt i väntan på att får äkta sin stora kärlek. Jag kommer på mig själv med att titta lite extra på henne och inse hur otroligt vacker hon är. Jag förflyttar min blick till Lukas där han står i svart frack och nervöst väntar på att får läsa upp sina löften. Han är stilig, otroligt stilig med sina långa ben, fasta rumpa, och välsvarvade kropp. Ja, man kan faktiskt skönja hans muskulösa kroppshydda under tyget. Det får mig nästan att rysa lite när jag tänker på hur jag skulle vilja få smeka hans muskulösa kropp med mina fingertoppar, känna varje berg och dal i muskulaturen och få se hans reaktion längre ner när man nuddar lite lätt emot hans hårdnande penis innanför byxorna.
-Vad tänker du på?, frågar Erik viskande.
-Ööhh, inget särskilt. säger jag för att inte avslöja mina otippade tankegångar om de blivande makarna. Som tur var så hade ingen annan märkt hur jag hade stirrat på brudparet och nästan blivit lite upphetsad av tanken på deras unga, vackra kroppar. Vigseln är slut och vi kastar som traditionen bör ”ris”, i form av solrosfrön på brudparet, kramar om dem och gratulerar. När jag kramar Lukas så får jag en puss på kinden och en blick som man lätt kan misstolka för nåt annat, han kramar om mig igen och viskar till mig, knappt hörbart.
-Jag såg hur du tittade på oss i kyrkan, jag önskar jag kunde läsa dina tankar då. Din blick visade att du gillade det du såg. Du är vacker idag, mycket vacker. När han släppte mig och tittade på mig med glittrande ögon så mimade han ”vi ses sen” och blinkade åt mig, för att sedan maka på sig och ta emot nästa kram och gratulation från nästa gäst. Jag känner hur det hettade till i mina kinder av hans smicker och jag vänder mig om för att gå mot Erik som står lite längre bort och pratar med en av gästerna.
-Men vad du är rosig om kinderna älskling, har det hänt nåt?
- Nä då, jag är bara lite varm, säger jag för att inte det ska blossa upp mer av mitt varma blod i dem ytliga kärlen utmed kinderna.

Vi beger oss till festlokalen och där möts vi av en doft av grillat, och på buffébordet står det uppdukat potatisgratäng, sallader av olika slag och diverse tillbehör att förse sig med under middagen. Jag känner nu hur hungrig jag är. När alla har satt sig och börjat att käka så går det som ett sus av mmmhh igenom salen av den goda maten. Alla njuter, dricker och skålar med varandra. Alla är så glada och har otroligt trevligt. När vi skålar med brudparet så ser jag hur Lukas möter min blick för en kort sekund och jag hinner uppfatta att han vill mig nåt. Jag säger till Erik att jag ska gå på toaletten och reser mig för att gå, då känner jag hur Erik lägger sin hand mellan mina lår och smeker lite försiktigt uppåt. Jag vänder mig mot honom och han vinkar ner mig för att säga något. Han viskar i mitt öra,
-Bli inte borta för länge, jag vill känna dina läppar runt min kuk om en stund.
Jag ser på honom och ler ett kärleksfullt leende och viskar tillbaka,
-Möt mig vid toan om 10 min, ska bara se vad Lukas ville först.
Jag kysser honom lätt, avlägsnar mig och går mot toaletterna som ligger nere i källaren. När jag går ner för trappan så ser jag att Lukas står utanför och väntar på mig. Han ser på mig med en blick som det lyser lekfullhet om långa vägar. Han ler , men står avslappnat kvar medan jag går fram och ställer mig framför honom.

-Hej, du tecknade att du ville mig något, säger jag med lite nervositet i rösten.
- Ja, det stämmer. Jag ville få träffa dig ensam, för att få tala om hur vacker du är, sexig du är och att dina blickar på oss i kyrkan gjorde mig otroligt upphetsad. Han lägger sin arm runt min midja och drar mig intill sig så vi står alldeles tätt intill varandra. Jag känner hur det pirrar i kroppen av att känna hans värme.
-Lukas, det är ju din bröllopsdag, är det inte Malin du ska tråna efter idag och hålla såhär tätt intill dig? Han ser på mig och ler samtidigt som han böjer sig fram kysser mig på halsen och viskar,
-Vi vill ha både dig och Erik ikväll. Malin är rätt sugen på honom med.
Jag tittar på honom med ett förvånat uttryck och han ser att jag inte riktigt hänger med i svängarna.
-Vi älskar att byta partners, säger han utan att blinka. Skulle det vara okej om vi pratar med Erik om det? Jag leker med tanken på att det skulle ske, och där jag står så känner jag hur Lukas sakta och lätt smeker min rumpa, mitt lår för att strax föra in sin hand mellan mina ben och snudda min vulva. Jag ger ifrån mig ett tyst,
-Mmmmh.
-Jag ska möta honom här nere strax, då ska jag fråga honom säger jag.
Under tiden vi står där så hör jag steg i trappan och vi vänder blicken mot trappan, där kommer Erik som på en beställning och när han kommer fram så ser han på oss med häpen blick och frågar,
- Jaha, vad tisslar ni om då?
Han verkar inte bry sig om att vi står rätt nära varandra fortfarande, men inte som innan. Jag ser på Lukas med frågande blick och säger till Erik.
-Lukas har en fråga till dig?
-Jasså, -Vad vill du fråga Lukas? Säger Erik lite fundersamt.
-Jo, det ör så att vi, alltså Malin och jag skulle vilja fråga om ni vill följa med oss hem på efterfest?
-Javisst det skulle väl vara kul, eller vad säger du Lina? Jag ser på Erik att han kunde läsa mellan raderna och att han vet mycket väl vad Lukas menade med efterfest.
-Ja, gärna för mig säger jag och ger Erik en lockande blick. Då säger vi så, men innan vi går tillbaka så ska jag bara prata lite med Lina säger Erik och ser på mig med glimten i ögat.
-Superbra säger Lukas,
-Vi ses däruppe. Så går Lukas upp till sin brud medan Erik vänder mig så jag har ryggen mot väggen och ställer sig framför mig, tätt intill. Han kysser mig passionerat, trycker upp mig mot väggen och lyfter upp mig så jag lägger mina ben runt hans midja. När han kysser mig så känner jag hans varma andedräkt och hans tunga som leker i min mun. Jag känner hur han njuter av den underbara närheten och det börjar hetta till i våra kroppar. Jag ställer mig upp igen och smeker hans bula innanför kostymbyxan, känner hur den växer och vaknar till liv av beröringen. Han knäpper upp min klänning lite så han kan få ut och smeka mina bröst. Han drar ner bh:n lite och blottar min ena bröstvårta, den är styv, en liten lätt rodnad lägger sig runt vårtgården och han slickar på den, suger på den lite lätt.
-Mmmmhhh, flämtar jag när jag känner hans läppar runt min styva bröstvårta, det pirrar i mig och jag blir alldeles våt och kåt. Jag går ner på knä framför honom och knäpper upp hans gylf och tar ut hans hårda kuk.

Jag lägger mina läppar runt hans ollon och smeker med tungan över toppen på ollonet. Det hörs ett stön från Erik och han viskar
-Oohh, sug mig älskling. Jag ler och för in kuken i min mun, suger på den, för den ut och in, slickar på den lite retsamt, kysser ollonet och för den långt in, jag tar hela, om och om igen. Erik, flämtar och stönar, nästan i takt med mina sugningar. Jag suger intensivare nu, fortare, fortare, hårdare och hårdare. Erik tar tag i mitt huvud och hjälper till, han ser på mig medan han för in sin kuk så långt det går och nästan kvider av njutning. Han flåsar riktigt nu och jag hör att det är väldigt nära, med ett nästan frustande så når han sitt klimax och jag känner hur hans varma sperma fyller min mun. Jag suger lite till bara för att retas och slickar av all sperman på hans ännu rätt hårda penis, reser mig upp och går in på toan för att skölja munnen medan Erik stoppar tillbaka kuken och rättar till kläderna. Jag sköljer klart och fixar till klänningen igen och går ut till Erik som väntar på mig utanför.

-Tack min älskling, säger han och ler ett belåtet leende.
- Jag ska se till att vi kommer iväg till Lukas och Malin så du kan få ditt ikväll. Jag vill se dig suga Lukas och slicka Malin ikväll.
-Mmmh, det skulle inte va fel säger jag och ler lekfullt mot honom innan vi går upp till festen.
På övervåningen möts vi av hög musik, blinkande ljus och folk som dansar för brinnande livet. Brudparet står mitt på dansgolvet och skakar loss ordentligt. Vi går ut och gör dem sällskap i dansen en stund innan det är dags att bege sig hemåt till brudparet. Malin ser lycklig ut, där hon står med sin andra klänning som hon hade i ombyte. Det är en ljuslila sommarklänning i tunt silkeslent tyg som följer hennes kurvor i varje rörelse hon gör. Hennes fylliga byst guppar lite när hon dansar och jag kan inte låta bli att se på med beundran i blicken och tänka på hur skönt det skulle vara att få smeka hennes bröst, slicka och suga på hennes styva bröstvårtor. Jag ser att hon tittar på mig och vinkar att jag ska komma dit. Jag går in till henne, hon tar min hand och rycker med mig i dansen. Vi dansar foxtrot nu, hon trycker sig emot mig och viskar till mig,
-Får jag slicka din blöta fitta ikväll?
Jag har sett hur du tittar på min kropp och Lukas berättade att ni skulle följa med oss.
-Jag vill ha dig ikväll, Lina.
Hon ser på mig med sån glöd i blicken så det nästan bränner i i huden.
-Ja, det vill jag att du gör medan jag suger Lukas viskar jag tillbaka.
Vi ser på varandra och ler.

Dansen är slut och alla gäster är på väg hemåt när vi är dem sista som lämnar lokalen för att åka hem till Lukas och Malin. Väl framme så gör vi enkla varma mackor som nattamat för att orka det som vi egentligen kom dit för. Vi sätter på lite musik, sätter oss i soffan och små pratar lite. Jag sitter mellan Lukas och Erik och båda sitter och smeker respektive fru.
-Kan jag få låna duschen frågar jag.
-Javisst säger Malin, jag ska hämta en handduk till dig. Jag går in i duschen och vattnet känns skönt mot min hud. Jag får inte vara ensam särskilt länge innan Erik knackar på och frågar om han kan få göra mig sällskap. Han kommer in och tar av sig sina kläder och kommer in till mig i duschen. Väl inne så börjar han smeka mig över min blöta nakna hud och det går en njutningsfull rysning genom min kropp av att känna hans händer på min kropp. Han kysser mig på halsen och neråt mot mina bara bröst, som nu har börjat reagera på beröringen. Han för sina fingrar ner mot min blöta vulva och jag känner lusten explodera i mig när han särar på mina blygdläppar för att komma åt min klitoris. Han slickar mig och för in två fingrar i min kåta fitta och pullar mig samtidigt som han slickar och suger lite på min klitoris. Mina stön hörs nog hela vägen ut för nu kommer även Lukas och Malin in för att se på när jag njuter i fulla drag. Jag kan se igenom duschdörren hur Malin suger Lukas där han står naken och musklerna spelar medan han njuter och stönar.

- Ska vi förflytta oss frågar jag Erik och vårt lilla förspel i duschen avtar och vi duschar klart för att förflytta oss till sängkammarn för bekvämare underlag. Jag och Malin går först upp för att bädda upp och kanske smyga upp i sängen och börja smaka lite på varandra medan killarna tar varsin öl för att släcka törsten lite.
Malin lägger ut några handdukar i sängen som hon sen lägger sig på, på rygg i sängen och sträcker på sig lite, medan jag sakta kryper upp mot henne, smeker hennes ben nerifrån och upp.
-Mmmh stönar hon lite när jag närmar mig hennes nakna underliv,
-Åååhh, mmmmh. Jag smeker henne vidare, hon särar på benen och blottar hela sin vackra, blöta, kåta fitta för mig. Jag för in ett finger och känner hennes blöta safter och hennes mjuka sköte sluta sig runt min finger och hon stönar av välbehag. Jag för in ett finger till och för dem ut och in i henne till ljudet av hennes flämtningar samtidigt som jag nu kryper ner och slickar hennes klitoris. När hon känner mina andetag mot sitt kön så blir stönen högre och nästan går över i kvidanden. Jag särar på läpparna för att komma åt att slicka långa, blöta, långsamma slick över hennes klitoris. Jag känner hennes söta safter i min mun,
-Mmmh, hon är så kåt nu. Min tunga glider in i hennes springa och jag känner hur hon darrar lite lätt. Under tiden så kommer Erik och Lukas upp och ställer sig bredvid sängen för att beundra skådespelet i sängen. Jag ser i ögonvrån hur Lukas har börjat smeka sig själv och dra förhuden fram och tillbaka med än så länge kontrollerade stönanden. Erik smeker mig, pullar mig medan jag fortsätter slicka Malin. Jag för mina fingrar upp mot hennes g-punkt och masserar den intensivt, för att riktigt höra henne kvida av kåthet och jag hör att Malin nästan flåsar i sina kvidanden

-Ja ,ja, åhh, ohhh, mmmhhh, ta mig, snälla, ta mig.
Det kan vara nära nu. Hon har svårt att inte jucka med när jag pullar hennes g-punkt. Flåsen blir högre och högre, hon skakar, och med ett högljutt
-JAAAA,JAAAA!! så squirtar hon ut över handdukarna på sängen som blir alldeles blöta.
Vi plockar bort dem och byter ställning. Nu är det min tur att får känna Malins tunga, men jag vill suga någon under tiden. Jag lägger mig tvärsöver sängen så jag har mitt huvud utanför sängkanten. Då kan jag lättare suga av Lukas medan Malin slickar mig och Erik tar Malin bakifrån. Malin börjar med att smeka och suga på mina styva och lätt rodnade bröstvårtor, det är skönt, så skönt.
-Mmmh, ooohhh, flämtar jag när Malin för in två fingrar i min våta fitta, hon pullar mig, samtidigt som hon smeker min klitoris med tungspetsen och riktigt leker med den.
-Ooohhh, ja,mmmh, ja, slicka mig, slicka mig, stönar jag och har svårt att ligga still. Jag böjer ner huvudet för att kunna ta Lukas kuk i min mun. Han sträcker fram den och jag slickar på ollonet, han flämtar till och säger
-Vill du ha min kuk i dig?ska du slicka och suga min kuk nu din lilla slyna?
- Ja, stoppa in den i min mun, jag vill ha den, jag ska suga din hårda kuk. Stönar jag medan jag tittar lite snabbt på Malin som nu slickar mig och Erik som knullar henne. Han njuter verkligen och jag lägger märke till att han stönar samtidigt som han koncentrerar sig för att kunna hålla sig lite längre. Han tar henne hårt nu, för hon riktigt kvider, jag blir så kåt av att se Erik knulla Malin, älskar att se honom knulla nån annan framför mig.
Jag böjer ner huvudet igen för att inte komma riktigt än, jag vill suga Lukas först. Lukas för in sin kuk i min mun och jag känner hur den fyller upp hela min mun. Han stöter långt in, han har böjt sig fram för att riktigt kunna knulla mig i halsen. Jag får hela i min hals, han stönar, Erik flämtar, Malin kvider och jag kvider. Alla stönar och njuter av varandra. Jag blir så kåt, det är nära nu, ju mer jag hör att Erik knullar Malin ju närmare kommer jag toppen på min orgasm. Medan jag känner Lukas kraftiga stötar med sin kuk i min mun så hör jag Eriks stönanden öka och även takten på stötarna i Malin för hon nästan skriker av njutning nu.

-Nu, nu är det nära,
-Ja, mmmh, ooohh, som med en stöt som går igenom min kropp så når jag toppen av klimax och jag kommer med ett kvidande stön och kroppen börjar skaka och krampa när orgasmen fullbordas. Lukas drar ut sin kuk så jag kan titta upp och jag ser när Erik knullar Malin. Han stöter hårdare och hårdare, fortare och fortare till hennes flämtande nästan halvkvävda skrik av välbehag. Jag vänder på mig för att Lukas ska kunna knulla mig nu. Han tar tag om mina höfter och för in bara lite av ollonet i min blöta slida och ut igen, så att han riktigt retar upp min kåthet tills jag nästan blir galen. Han upprepar det samtidigt som han säger
-Ska du ha min kuk i din fitta nu, va? Ska jag knulla dig ordentligt?
-Ja, snälla ta mig, ta mig nu, jag vill ha dig i mig nu.
Med en lite hårdare stöt så tränger han äntligen in i min sprängkåta fitta. Jag ger ifrån mig ett högljutt stön och hans stötar får mina löst hängande bröst att guppa i takt med stötarna. Jag hör hur hans stön blir tätare och tätare och han stöter fortare och fortare, hårdare och hårdare, nu har Erik och Lukas nästan samma takt när dem stönar och Malin och jag kvider och nästan skriker av njutning medan man hör hur kropparna klappar mot varandra.
-Aahhh, aahhh, ja, ja, mmmmhh , ooohhh, mmmmh, hörs det och med ett frustande och ett ökat stötande känner jag hur Lukas lutar sig fram och tar tag i mina hängande bröst samtidigt som han stöter hårt och jag känner hans kropp skaka lite lätt och han verkligen pumpar in i det sista för att tömma hela sin varma sats i mig. Han reser sig igen och smeker mig över rumpan innan han drar ut sin slaknande penis.

Jag tittar upp på Erik och Malin som fortfarande håller på men jag ser att det är väldigt nära nu för Erik. Hans blick är koncentrerad och dem byter ställning till missionären för att se om han kan komma. Malin lägger upp sina ben på Eriks axlar så att han ska komma djupare in i henne.
-Aahhh, ja, mmmh, ooohhh, stönar Malin när hon känner hans kraftiga stötar i sin kåta, blöta, fitta. Erik stönar och nästan frustar medan han bankar Malin allt vad han kan och nu,
-Åååhhh, åååhhh, mmmmhh låter det från Erik och jag ser på hans ansiktsuttryck att han kommer. Ett högljutt stön och ett
-ÅÅÅHHHH!! hörs när Erik drar ut sin kuk och sprutar över Malins nakna bröst. Det skvätter högt upp på brösten och han skakar lite medan han pumpar ut det sista av sperman ut över brösten. Alla lägger sig i sängen och pustar ut lite innan vi går till badrummet för att duscha av oss och senare kryper till kojs och somnar helt utmattade. På morgonen vid frukosten så är alla trötta efter nattens aktiviteter men det var det värt. Jag tittar på Malin och Lukas som sitter mittemot och dem ser hur kära ut som helst, så säger jag lite lätt roat
-Dem äktenskapslöftena varade inte länge.
Alla ser på varandra och brister ut i skratt och det märks att inget har förändrats utan allt är som det ska bara en lite extra krydda till äktenskapets lugna vrå.

Kimzan6

Status: Brons författare

Jag är en driven kvinna som jobbar inom metallindustrin. På fritiden umgås jag med min familj och vänner, samt gillar vara ute i naturen och tex jaga eller bara plocka svamp som jag ger bort.
Kimzan6 är medlem sedan 2020 Kimzan6 har 10 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren