Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Möte i parken

Januari i Stockholm kan vara sol, kall och vackert snöig, men i år är det ruggigt och mulet. De 5 graderna går genom märg och ben där jag står i parken med mitt barnbarn, Emma, fem och ett halvt år. Hon springer runt. Har hittat en lekkamrat som ser ut att vara lika gammal. Kul, de åker rutschkana, klättrar i ställningar och pratar, pratar. Tänk vad fort barn i den åldern knyter nya kontakter, får nya bästisar.

”Morfar, kan jag få följa med Alma hem och leka?”, frågar Emma.
”Nej, vi ska hem och äta lunch. Jag tänker göra pannkakor. Med grädde, som du gillar”.
”Men, vi vill fortsätta att leka. Vi har så mycket vi vill göra. Snälla”, ber Emma.

Då kommer en kvinna fram, Almas mamma. ”För min del går det jättebra. Vi kan göra pannkakor också, så får de leka ett tag till. Om det är okey med dig?”, säger hon.

Kvinnan, kanske 45 år ser trevlig ut, ett vackert leende i ett sött ansikte. Jag fryser och vill komma in i värmen. Dessutom har vi ju inget som måste göras, och har barnen trevligt och roligt, så varför inte….
”Är det inte något besvär, kanske inte vad ni planerat för idag….”, säger jag lite trevande.
”Inga problem, flickorna har roligt och det gör det lättare att vara mamma. Dessutom vill jag in, bort från den hör kylan. Kom med, du får också pannkaka”, skrattar kvinnan.
”Gärna, håller med. Har de roligt så går tiden snabbt, och pannkakor är jättegott ”, svarar jag. ”Jag heter Erik”, räcker fram handen och hälsar.
”Eva. Kom nu så går vi, flickor. Pannkakorna väntar”.

Vi går tillsammans från parken. Flickorna skuttar mer än går, syns att de tycker det är roligt att få fortsätta leka. Väl hemma hos Eva och Alma, tar vi av oss ytterkläderna och Eva går ut i köket och börjar vispa ihop smeten till pannkakorna. Jag får i uppdrag att vispa grädden. Ungarna har försvunnit in i Almas rum och vi hör glada skratt. Eva och jag tittar på varandra och Eva spricker ut i ett stort leende.

”Vad roligt att få träffa Emma och dig. Tror tjejerna kommer att ha jättekul, och vi kan nog bara sitta och ta det lugnt, lyssna på deras glada skratt och lek ”.
”Jättekul, att de har så lätt att bara knyta nya kontakter, bli kompisar och bästis på en gång. Tänk om det var lika lätt för oss vuxna”, säger jag.
”Ja, men ibland känns det bara rätt även för oss. Tycker just nu att det känns hemskt bra”, säger Eva och vänder den sista pannkakan i laggen. ”Tjejer, kom nu. Maten är klar. Pannkakor, sylt och grädde väntar på er”.

Ungarna kommer springande. Hittar en plats vid bordet. Eva och jag servar dem, ser till att de får vad de behöver. Vi äter också några pannkakor, de är jättegoda. Det var länge sedan jag åt så gott och hade så trevligt under tiden. Vi krattar och nojsar, äter och har trevligt. När flickorna ätit klart vill de gå från bordet. Lite kladdiga av sylt och grädde. Eva tar med dem ut för att tvätta av sig lite. När hon kommer tillbaka säger hon ”De vill bada, är det okey med dig?”.
”Absolut, vad roligt. Emma har inget badkar hemma och jag har också bara dusch”, svarar jag.
”Bra, då tappar jag i vatten så får de klä av sig och hoppa i”. Eva går tillbaka till badrummet och jag hör hur det spolar och skrattas. Sedan blir det tyst och så hör jag hur det plaskar. Nu är de uppenbarligen i badkaret.

Eva kommer tillbaka ut. Lite blöt på armarna, gick väl lite vilt till när de kom ner i badkaret. ”Kom, vi sätter oss. Vill du ha lite kaffe?”, frågar hon.
”Åhh, gärna, det skulle vara gott”. Sedan sitter vi och småpratar. Jag tittar på Eva. Hon är en trevlig och söt kvinna, lite drygt 40, gissar jag nu. Fin figur, en rumpa som ser helt underbar ut, har jag redan konstaterat. Och resten ser minst lika attraktivt ut. Känner mig lite påverkad av situationen, när jag hör ett rop från badrummet.

”Morfar, kom, vi behöver hjälp”, hör jag Emma ropa. Jag går ut i badrummet, Eva följer efter. Ser flickorna, de balanserar på något i badet, när Emma plötsligt ramlar. Jag kastar mig fram och ner i vattnet. Drar upp henne. Hon bara ruskar på sig och skrattar. Ingen fara, uppenbarligen. Ser på mig själv, jag är genomblöt, uppifrån och ner. Ser nog ut som en dränkt katt.

Då hör jag hur Eva börjar skratta, när hon ser på mig. ”Du ser så rolig ut. Ursäkta, men måste skratta. Fast du är ju hur blöt som helst. Ta av dig, så slänger jag in kläderna i torktumlaren. Så där kan du inte gå omkring”, fnissar hon.

Vad göra? Jag känner nu hur blöt jag är, rakt genom alla kläder. Men kan jag klä av mig bara så där? Samtidigt kan jag ju inte gå omkring som en våt sill. Börjar kränga av mig tröja och byxor. Står där i kalsongerna. Tur att jag har ett par snygga kalsonger. Ser hur Eva tittar på mig. Leendet är om möjligt ännu bredare.

”Se så, av med kalsongerna också, de är ju genomblöta. Jag har sett nakna karlar förut, var inte blyg, av med dem, så slänger jag in allt i torktumlaren”, skrattar hon. Jag tar av mig, står där helt naken och Eva betraktar mig uppifrån och ner. Sedan tar hon fram sin telefon och tar en bild. ”Ursäkta, men måste sända en bild till min väninna, hon kommer inte att tro att jag har en naken karl hemma”.

Jag är inte speciellt blyg av mig, brukar besöka olika nudistbad på somrarna och går gärna omkring naken. Tycker det är lite spännande att visa upp mig. Lutar mig fram och läser vad Eva skrivit i sitt meddelande: ”Naken, välhängd man här i mitt badrum, just nu!”, har hon skrivit i anslutning till bilden på mig.

”Du ser bra ut. Verkar vara ganska muskulös, tränar du?”, frågar hon och går fram, känner på mina armar och mina bröstmuskler. Hennes hand vandrar ner för min kropp och över min rumpa. Vad är detta? Börjar förstå hur kvinnor känner det när deras kroppar blir betraktade och män klappar dem på baken. Känns märkligt att bli den som blir betraktad. Man brukar prata om den manliga blicken, men här är det nog definitivt den kvinnliga blicken som granskar mig på motsvarande sätt. Och, inte nog med det, jag börjar bli påverkad av hela situationen. Att stå naken framför en vacker, tilldragande kvinna, som uppenbarligen gillar det hon ser. Sakta känner jag hur mitt hydrauliska system börjar fungera och pumpar ut blod i den ”välhängda” delen. Den börjar resa sig. Eva ser det och leendet blir inte mindre. Vad är detta? Måste göra något. Kan ju inte bara stå här och visa upp mig, dessutom allt kåtare.

”Lite orättvist, tycker jag. Här står jag helt näck och du har alla kläder på dig, trots att även du blev lite blöt”, säger jag.
”Mmm, men inte så blöt som du. Roligt att du tycks gilla situationen i alla fall”, säger Eva och tittar på min nu mycket blodfyllda lem. Den står rakt ut, för att säga som det är. Jag går fram mot henne. Tar tag om hennes tröja och drar upp den över hennes huvud. Hon stretar inte emot, tvärtom, håller upp armarna så tröjan lätt kommer av. Tar sedan tag i hennes byxor och drar av dem. Hon stiger ur dem, sparkar iväg dem över golvet. Nu står hon där i bh och trosor. Hon ser helt fantastisk ut. En platt fin mage och ett par precis lagom stora bröst, ser ut att vara ganska fasta. Rumpan är inpackade i ett par snygga bomullstrosor. Men den ser hur fin ut som helst. Jag ger henne en kram, min kuk står rakt in mot hennes mage. Böjer mig fram och kysser henne sakta. Läpparna möts. Hon öppnar sina läppar och besvarar min kyss. Våra läppar är nu tätt sammanpressade och jag känner en tunga som letar sig in i min mun.

”Vänta, vill ha dig, men flickorna?”, gnyr jag fram. ”Vi kan väl inte bara lämna dem i badet?”.
”Mmm, jaa, vänta, vill inte bryta nu. Kyss mig igen….”, mumlar Eva. Håller om henne och lossar hennes bh medan jag kysser henne igen. Barnen leker i badkaret, de ser oss men bryr sig inte. Eva har fantastiska bröst, så varma och mjuka, med hårda bröstvårtor som nu står rakt ut, precis som jag gör. Smeker henne över dessa fantastiska runda tuttar. Ser hur Alma tittar till på sin mamma, som nu är helt fokuserad på kyssen och vår omfamning. Bägge barnen betraktar oss nu intresserat.

Kyssen djupnar om möjligt ännu mer, våra tungor leker, mina händer kramar Evas bröst. Då gör sig Eva lös från vår omfamning. Böjer sig ner och drar av sig sina trosor. Nu är vi bägge lika nakna. Hon reser sig upp igen. Kommer in i vår omfamning men tar ett tag runt min kuk och placerar den mellan sina ben, nästan där den hör hemma. Sakta börjar vi gunga mot varandra.

Eva mumlar mot min mun ”Kom, vi går in, kan inte vänta, måste få känna dig”. Hon vänder sig till flickorna i badkaret ”Tjejer, ni klarar er en stund väl? Ropa om det är något. Vi går in en stund”.

Hon tar mig i handen, leder mig in till sovrummet och lägger sig ner på sängen. ”Vill, måste, ha dig. Kyss mig, slicka mig, knulla mig, gör vad du vill. Nu, nu”, nästan skriker hon till mig när hon lägger sig på sängen med särade ben. Jag står och betraktar denna fantastiska kvinna. Bland det vackraste jag sett och med en lust som skriker i hennes ansikte. Jag kryper upp mot henne, smeker hennes kropp, över brösten ner mot skötet. Så varmt och fuktigt, ja vått. Jag lägger mig ner med mitt huvud mellan hennes ben. Sträcker ut tungan och slickar sakta nerifrån och upp. Hennes blygdläppar är redan delvis öppna och tungan kommer in mellan dem. De lyser så vackert rosa mot mig. Hon smakar gudomligt, har nog aldrig känt en sådan intensiv doft och smak, lite sött men samtidigt salt. Så gott. Jag lapar i mig av hennes safter med tungan. Cirklar lite runt hennes kärleksknapp. Blåser lite på den. Hon vrider sig under mig. Stönar högt, vill mera.

”Mamma, mamma, kom!”, ropar Alma. Tätt följt av ”Morfar, kom, hjälp!”. Vi vaknar upp med ett ryck. Stormar ut i badrummet, det droppar om oss bägge, av kärlekssafter, men nu är det barnen det gäller. Vad har hänt?
I badrummet sitter två flickor, fryser lite, vattnet har runnit ut. Snabbt får Eva fram två handdukar, hon sveper in Alma i en och ger den andra till mig. Jag sveper in Emma och torkar henne. Sitter där med henne i knät och gnuggar henne varm. Ser att Eva gör likadant.

”Kom, vi går in och bäddar ner er flickor i sängen, så blir ni säkert varma igen”, säger Eva. Vi går alla in till sängen, som är stor och bred. Bäddar ner flickorna på ena sidan och vi lägger oss tätt intill varandra på andra sidan. Evas kropp är så mjuk och skön mot mig, min kuk, som hade slaknat, vaknar upp igen. Sakta lägger jag mig över Eva. Hon tar tag i min kuk och leder mig in i sig. Jag känner hur ollonet sakta tränger in i henne, delar hennes läppar och känner hur hennes fitta omsluter mig. Kommer ända in och bara vilar där i henne. Så skönt, en sådan njutning. Känner hur hela kuken omsluts av hennes varma, trånga och våta fitta. Eva börjar röra sig mot mig. Jag följer med och rör mig i samma tempo. Känner hur min kuk glider ut och in i henne, så gudomligt. Brådskan är borta, nu är det bar hon och jag.

Successivt ökar vi farten, utan att vi märker det. Eva stönar nu högt. Jag känner att jag börjar närma mig, min kuk växer känns det som. Har nog aldrig tidigare varit så stor och grov och inte upplevt en sådan total njutning, stimulans. Stönen blir mer påtagliga, det spänner i min pung, känner hur Evas fitta drar ihop sig och hur hennes ben börjar skaka. Då kommer jag och min kuk rycker flera gånger när jag sprutar djupt inne i Evas fitta som nu kramar, krampar runt mig. I ett utdraget ”Åhhhhh, jaaa, åhhhh ohhh, ahhhh, nuu, jaaaa”, kommer Eva.

Jag rullar av Eva, smeker hennes sakta över kroppen, kysser henne igen. ”Det var magiskt, helt fantastiskt. Vill uppleva det igen, snälla, försvinn inte från mig. Vill känna dig här, vill älska med dig”, viskar jag sakta till henne. De två flickorna ligger som två tysta små änglar. Förstår de vad vi gjorde? De förstår att det var något skönt, något fint, tror jag. Samtidigt känner jag hur jag börjar bli styv igen, hur kuken sakta rätar ut sig, vill ha mer.

”Vad säger ni flickor? Ska ni inte gå i i Almas rum och leka lite? Ta på er kläderna så ni inte fryser. Vi vill vara själva en liten stund, så kommer vi ut sedan. Är det okey?”, säger Eva till flickorna. Flickorna går in till Almas rum. Vi hör hur de stänger dörren.

”Nu ska jag göra det skönt för dig”, säger Eva och lägger sig bredvid mig. En hand smeker mig varligt över kroppen och Eva lutar sig fram och kysser mig. Vi ligger och hånglar en stund, våra läppar är fasta mot varandra och min tunga utforskar allt som finns i Evas mun. Hon försöker samtidigt få in sin tunga i min mun. Jag håller om Evas huvud medan Evas händer smeker mig ner över kroppen. Leker lite med mina bröstvårtor. Kniper lätt om den ena, känslan fortplantar sig ner i min kropp. Handen fortsätter ner över magen för att nå sin destination.

Evas hand smeker mig nu runt roten av min penis, smeker in i ljumskarna, små lätta fingrar som smeker runt omkring. Sedan för hon handen sakta upp längs skaftet. Smeker på framsidan och bakåt, bara helt lätta fingertoppar, som känner sig fram, vill uppleva hela min stake. Sakta, sakta smeker sig fingrarna upp mot mitt ollon. Runt flänsen under ollonet. Åhh, gudomligt skönt när fingrarna smeker runt flänsen från framsidan och bakåt, sedan fram igen. Det går ilningar av härlig stimulans genom min kropp. Kuken är så hård att det nästan värker, bultar i den. Ollonet känns enormt, så stort och känsligt.
Fingrarna börjar nu smeka sig upp över ollonet. De glider så lätt över det spända skinnet, som också smörjs av mina safter som droppar ut. Tre av fingertopparna tar nu ollonet i ett grepp uppifrån. Pressar lätt och skönt, de tre fingrarna masserar ollonet. Eva byter grepp och låter sina fingrar smeka baksidan på ollonet, strängen som delar det och sedan, ahhhh, de två små kuddarna på varje sida om strängen. Precis där som jag är mest känslig. Det känns som jag flyter omkring på små behagliga ullmoln, känslan är obeskrivlig. En fullständig stimulans, men bara så att det är himmelskt skönt, inte så att det retar mig till orgasm. Tror jag kan ligga och njuta i timmar av denna stimulans, denna underbara känsla och med kuken hård och pulserande. Naturens under. Vet inte hur länge jag ligger där och får denna underbara massage.
Eva flyttar sig och sitter sig upp bredvid mig. Fortsätter att lätt massera mitt ollon men tar nu andra handen och runkar mig sakta lätt, upp och ner. Fingrarna på ollonet fortsätter hela tiden att smeka runt ollonet, baktill på strängen och kuddarna där. Det är himmelskt skönt.

Eva sätter sig gränsle över mig, sänker sig sakta ner över min kuk. Den glider in i henne utan något motstånd. Hon är så våt och samtidigt så tight, vi stönar bägge till när hon kommer ända ner och jag ända in. Det var fantastiskt förut men nu är det helt magiskt. Bara att få vila där i henne, känna hennes väggar och muskler som massera mig. Sakta lyfter hon sig upp och jag kommer nästan ut helt och så sätter hon sig ner snabbt, sakta upp och snabbt ner. Varje gång hon sänker sig ner är det som om luften pressas ut ur mina lungor. Njutningen, stimulansen har nått en helt ny höjd, det finns bara känslan av henne och hur hennes fitta bearbetar min kuk. Sakta upp och snabbt ner, upp och ner, ut och in, ut och in. En ständig ström av rörelse, stimulans, njutning. Hela kroppen är bara fokuserad på känslan i kuk och pung och hur den fortplantar sig genom kroppen upp i huvudet.

Jag greppar Evas fantastiska bröst, knådar dem, trycker ihop dem. Tar bröstvårtorna mellan mina fingrar och kniper. Eva stönar allt högre ju mer jag samtidigt stimulerar hennes bröst. Hon tar en hand och lägger ett par fingrar på sin klitoris, gnuggar och kastar sig med huvudet bakåt som i extas. Takten ökar nu till snabbt upp och snabbt ner, ut och in, ut och in. Vi juckar nu bägge två, nästan synkroniserat snabbt, försöker hålla den allt snabbare takten. Det är nära nu. Jag känner de välkända ilningarna, sammandragningen i mellangården och pungen. Jag kommer att skjuta ut min säd när som helst. Försöker hålla emot och känner att Eva är nära. Hennes fitta blir allt trängre, musklerna dras åt om min kuk, blir allt svårare att röra mig i henne. Hon kastar sig bakåt för att sedan kasta sig fram över mig, lägger sig ner över mig. Kroppen skakar, ögonen är hårt sammanpressade och hon utstöter ett långt ”Ahhhhh, åhhhhh”. Hennes muskler som nyss var spända slappnar av helt, samtidigt som jag inte kan hålla emot längre. Min orgasm kastar mig över kanten, det svartnar en stund för mina ögon, allt runt omkring mig försvinner, kvar finns bara en lyckokänsla en himmelsk frid och det känns som jag just klarat ett olympiskt guld på 500 meter häcklöpning.

Eva rullar av mig, lägger sig bredvid, pustar ut. Svettig, precis som jag. Hon hade ett stort leende tidigare, nu är det om möjligt ännu större och det glittrar om hennes ögon. Vi har nog stönat och låtit så det hörts i hela huset. Som tur är verkar flickorna helt upptagna av sina egna lekar och om de har hört något så var det inget som störde dem i alla fall.

Ja, här slutar den här historien, men Eva och jag fortsatte att träffas och flickorna blev bästisar och umgås så ofta det är möjligt

Att skriva är ett sätt att få utlopp för sina tankar. Jag skriver många olika saker, allt från faktaböcker till erotik. Allt är lika roligt att skriva; att formulera ord till meningar, meningar till stycken och allt till en längre sammanhängande text. Oftast börjar skrivandet med en vag idé, sedan för berättelsen oftast ett eget liv. Jag vet inte från början vart det tar vägen. På gott och ont. Hoppas du hittar något du gillar, säkert ett och annat du inte gillar.
Nilskjell är medlem sedan 2023 Nilskjell har 72 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren