Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Naken i skärgården

Det är varmt ombord på bussen. Ganska många som ska ut till Dalarö, trots att det är en måndag morgon. Jag hade stigit upp tidigt för att ta några dagars ledigt. Ja, ledigt? Jag är ju pensionär sedan flera år, men började plugga på universitetet när jag slutade jobba och nu håller jag på att slutföra min avhandling. Jag blev klar med första versionen i går, nu är jag på väg ut till Ornö och min lilla stuga där för några dagars avkoppling. Ja, okey, jag har datorn med mig, ska läsa genom och korrigera, se över notsystem och referenser.

Augustisolen steker redan så här på morgonen. Framför mig sitter några unga kvinnor, kanske runt tjugo år. De är så söta och vackra i sina små linnen och korta shorts. Som gammal gubbe kan jag inte undvika att se hur deras kroppar och, inte minst, bröst rör sig under de tunna topparna. De skrattar och pratar med en lite äldre kvinna. Ser ut att ha trevligt. Undrar om de också ska med båten?

Värmen gör att jag blundar och nästan nickar till ett tag. Tänker på hur det kändes i morse, jag var klar. Nu är det bara finliret kvar. En befriande känsla, när jag steg ut på gatan. Staden hade precis börjat vakna och luften kändes så där lite krispig efter natten. Det luktade lite varm asfalt och var fortfarande stilla. Morgonrusningen hade ännu inte börjat. Jag hade packat ner vad jag behöver för en vecka i stillhet i skärgården. Inte mycket kläder, mer mat och några flaskor vin. Och datorn, naturligtvis.

Jag tar Vindöga från Dalarö ut till Ornöboda, ja bryggan heter så. När jag steg ombord såg jag att de tre kvinnorna också är med. Ska tydligen ut i skärgården de med. De yngre är mer kompisar, den äldre kvinnan verkar vara mer en bekantskap, någon de träffat tidigare, men inte känner närmare. När jag stiger av båten gör även de tre kvinnorna det. De står och fortsätter prata på bryggan. Vädret är varmt och skönt. Jag tar min ryggsäck och väska och går efter vägen.

Mitt hus ligger bara 15 minuter från bryggan, men mycket avskilt, det finns bara ett annat hus i närheten, gubben Pettsons hus. Ja, han heter inte så, men liknar gubben i barnböckerna om Pettson och Findus. Han har inte varit ut på länge, så jag ser fram mot en vecka helt för mig själv, utan några som är i närheten.

Väl framme vid huset låser jag upp, går in och ställer från mig packningen. Huset känns kvavt, jag öppnar flera fönster för att släppa in lite luft. Packar sedan in kylvarorna i det lilla kylskåpet. Huset är gammalt, mina föräldrars sommarhus som jag tagit över. Det finns rinnande kallt vatten från en brunn och ett enklare avlopp. Värmen är från ett par elektriska element, en öppen spis och en kamin. Totalt 55 kvadratmeter, storstuga, kök och två sovrum. Huset ligger bara ca 50 meter från vattnet, där det finns en brygga med ett litet båthus bredvid. Pettson har sin brygga precis på andra sidan båthuset. Även om vi är där samtidigt så ser vi inte varandra, vilket skapar en skön känsla av ostördhet.

Det är varmt, huset behöver vädras och jag behöver något att dricka. Klär av mig alla kläder, så skönt att bara gå omkring naken, utan att behöva tänka på att någon kan ta anstöt eller tycka att jag är konstig. Har alltid gillat känslan av att vinden smeker min bara hud. Tar fram en öl, varm men ändå okey. Sätter mig ner och bara njuter av värmen och vinden.

Solen skiner och flugorna börjar surra runt mig. Behöver nog bada. Jag går ner till bryggan och dyker i. Så skönt. Vattnet är nog minst 23 grader. Jag simmar runt lite och går upp. Tar fram en solstol och sätter mig på bryggan. Slumrar nog till lite av stillheten. Inte ens några båtar ute på fjärden. Plötsligt hör jag hur något plaskar till bredvid mig. Tittar upp men ser ingenting. Jo, där, någon simmar precis utanför bryggan. Jag ser bara ett lockigt huvud, ser ut som en kvinna. Jag reser mig upp för att se lite bättre. Då tittar hon plötsligt på mig. Tänker säga något, men det blir bara ”Oj då, ursäkta, menade inte att störa”. Hon har en fin röst, ser nu att det är den äldre kvinnan från båten. Hur har hon kommit hit? Det här är ju privat. Hon simmar bort till bryggan på andra sidan båthuset. Det ser ut som om hon också är naken.

”Ja, antingen kan du titta eller så kan du se bort medan jag går upp. Jag är lika naken som du. Om inte du skäms så tänker inte jag heller göra det. Trodde jag var ensam här”, säger hon och kliver upp på bryggan och försvinner bakom båthuset. Jaha, så var det med den avskildheten, tänker jag. Men var bor hon? Hos Pettson?

Jag går upp till huset igen. Här kan jag vara utan att bli störd, tänker jag. Går in i köket och gör lite lunch, det vill säga kokar två ägg och gör ett par smörgåsar. Äter lunchen ute i trädgården. Nåja, kanske inte så mycket trädgård och det som finns är vildvuxet. Måste nog röja lite, klippa gräset. När jag ätit. Men vill vila lite en stund först. Jag är mycket duktig på att prokrastinera, det vill säga: skjuta upp saker till morgondagen – eller senare.

Sätter mig och sluter ögonen. Somnar. Vaknar. Oj, klockan har hunnit bli fyra på eftermiddagen redan. Bäst att sätta igång med dagen, snart middag. Jag tar fram gräsklipparen, fyller på bensin och den startar snällt efter bara två ryck. Gräsmattan är inte så stor, det tar bara 30 minuter så är den klar. Luktar gått av nyslaget gräs. Krattar undan det värsta. Betraktar mitt arbete. Ser bra ut, nästan snyggt. Behöver röja bland lite buskar också – får bli i morgon.

Tar fram en bok, skönt att sitta och läsa en stund i eftermiddagsvärmen. Insekter som surrar, fåglar kvittrar lite, inte som innan midsommar men de finns där, nya små fågelungar som just lärt sig flyga. Mamma och pappa fågel tittar på och kommer med en mask eller fluga till ungarna. Ohh, vilken frid, precis vad jag behöver.

”Hej, kan du hjälpa mig?”, kvinnan i vattnet kommer mot mig. Har något i händerna. Nu ser jag, det är samma kvinna som var i vattnet nyss. ”Jag heter Birgitta, lånar huset av min morbror, August Pettersson. Han sa att allt finns i huset, behöver inte ta med någonting. Men en så enkel sak som en korkskruv finns inte. Och jag tänkte ta ett glas och njuta av dagen så här före middagen. Kan du hjälpa mig? Snälla”.

Jag reser på mig och då ser hon att jag inte har några kläder på mig. ”Oj, ursäkta, var inte meningen att bara trampa in så….”. Hon rodnar tror jag . ”Men, vi såg ju varandra förut också….”

”Vänta, ursäkta, måste bara ta på mig något”, säger jag förläget och skyndar in. Badbyxor , nej har inga. Hittar ett par gamla shorts och en tröja. Drar på mig kläderna och letar sedan rätt på korkskruven.

”Här”, säger jag leende. ”Vill du att jag ska hjälpa dig att öppna? Jag heter Nils, förresten. Såg dig på båten, trevligt med en granne”.

”Tack, gärna ”, säger hon och räcker över flaskan. ”Trevligt att träffas , blev ju bara lite hastigt i vattnet. Ber om ursäkt för att jag kommer så här oannonserat, lite pinsamt”.

”Jag trodde jag var ensam på hela ön”, skämtar jag. ”Jag går gärna omkring naken, när jag tror att ingen ser mig, men nu är jag lite mer anständig, hoppas jag”.

”Mmm, jag var ju inte direkt påklädd heller i badet. Tog på mig lite när jag såg att jag behövde gå och låna en korkskruv. Och, du, jag gillade det jag såg, så ingen fara”.

”Ja, tack detsamma, får jag väl säga. Och ursäkta om jag stirrade förut, var både lite överraskad och trevligt att se en vacker kvinna. Men jag var väl lite för uppenbar, antar jag”, säger jag.

”Vill du smaka? Och förresten, för mig får du gärna gå omkring naken, tycker det är trevligt att se. Dessutom går jag också naken, när det finns möjlighet”, säger hon. ”Har du glas, det trevligt att dricka tillsammans?”

”Åh, visst. Jag hämtar. Trevligt och gott”, säger jag. Går in i köket. Hittar två vinglas. De ser lite immiga ut, behöver sköljas av. När jag kommer ut med glasen igen, sitter Birgitta i en av stolarna och är helt naken.

”Eftersom vi bägge gärna går nakna, tänkte jag att jag ville matcha dig”, ler hon mot mig och sträcker fram flaskan. Jag häller upp vinet och ger tillbaka flaskan och ett glas. Ställer från mig mitt glas och tar av mig shortsen och tröjan.

”ja skål då, nu när vi är på samma nivå, så att säga”, säger jag. Kan inte undgå att granska henne lika och märker att hon gör detsamma. Jag gillar verkligen det jag ser och det börjar märkas på min ofrivilliga reaktion. Hon har kastanjebrunt hår, halvlångt och självlockigt, och det inramar ett vackert ansikte. Det syns att hon gärna ler och skrattar och nu ler ögonen mot mig. Hon är väl kanske 165 cm lång och har en fin figur med breda höfter, en fin rumpa såvitt jag kan se. Brösten är inte små men definitivt inte stora, ser ganska fasta ut och med mörka vårtgårdar. Hennes bröstvårtor står rakt ut. Kyla eller?

”Mmm, ser att du gillar det du ser”, säger hon när hon ser min reaktion. ”Det gör jag också, du ser ut att vara i mycket god kondition. Får man säga att du också har en vacker, tja, vad säger man? Kuk?”

Oj, hon är verkligen direkt, vilket inte gör mitt tillstånd mindre uppenbart, tvärtom. Nu står den rakt ut. Känns både pinsamt och pirrigt. Jag är ju lite stolt över mitt organ. Jag tar en mun av vinet för att dölja min förlägenhet. Vi börjar prata samtidigt, blir tysta och sedan utbrister Birgitta i ett klingande och medryckande skratt. När vi båda skratta färdigt, tittar vi på varandra och isen har lossat. Vi förhör oss om varandra och inser att vi båda ska vara här i en vecka och vi är båda singel. Efter att ha pratat och druckit vin i en halvtimme inser vi båda att vi är hungriga, på mat. Jag har tagit med mig en bit lax, som mer än väl räcker för två, så jag frågar om jag får bjuda på den.

”Smarrigt”, säger hon, ”tack gärna”. Jag börjar göra i ordning grillen, tänder på och tar fram laxen. Lite salt, svartpeppar och citron. Sköljer lite sallad och lägger några potatisar i en kastrull. De bör bli klara ungefär samtidigt med att grillen är redo. Under tiden fortsätter vi att prata. När jag ska börja grilla fisken kommer hon och ställer sig tätt intill mig. Jag känner värmen från både henne och grillen, fast på två olika sidor. Hon lägger en hand på min axel, för den sakta ner efter min rygg och stannar med den på min rumpa. Smeker lite lätt.

”Skönt”, säger jag ”men akta så jag inte bränner mig. Blir ju helt stel och vill inte komma åt den heta grillen”. Hon flyttar sakta handen så den kommer på min framsida. Tar ett litet lätt grepp om min penis och smeker den lite”.

”Har velat göra detta sedan jag såg dig på bryggan. Och vill verkligen inte att du ska bränna dig. Vill ta hand om den. Men vi äter först, blir så tänd och kåt att se dig, prata med dig. Vill att känslan ska byggas upp och vara länge ”, säger hon.

Jag har börjat smeka över hennes rygg, hon har en fantastisk rumpa som jag måste smeka, grabba tag i. När hon tar tag i min kuk, flyttar jag upp mina händer till hennes bröst. Så mjuka och sköna. Bröstvårtorna är som två hårda små cylindrar som står rakt ut. ”Ja, äta först, maten är klar”, säger jag med kåthes röst.

Tar potatisen av spisen, fisken från grillen och vi sätter oss vid bordet. Nakna. Jag kan inte slita mina ögon från henne, ömsom tittar på ansiktet och sedan brösten och ansiktet igen. När vi ätit en stund känner jag en liten fot som sakta smeker mig mellan benen, upp mot min styva kuk. Blir allt svårare att äta och konversera. Vi blir allt mer upptagna av andra saker än maten.

Till slut är laxen dock uppäten. Vi reser oss upp, säger inte ett ord, bara tittar på varandra. Står nära varandra och kommer in i en omfamning. Birgitta är lite kortare än jag. När hon kommer tätt inpå mig hamnar min kuk rakt in i hennes mage. Hon tar tag i den, böjer den ner och placerar den mellan sina ben. Gnuggar lite fram och tillbaka, känner hur skaftet hamnar i hennes skåra och delar lite på blygdläpparna. Sedan är våra kroppar tätt sammanpressade. Vi kan känna varenda del av våra framsidor, hennes bröst mot min bringa, hennes höfter mot mina och mitt kukskaft pressas in i hennes skåra. Vi står och bara njuter, sedan lutar hon huvudet lite, söker mina läppar. En första puss, sedan lite mer tryck tills våra munnar öppnas allt mer. Känner hennes tunga som letar sig in i min mun.

Vet inte hur länge vi står där och hånglar, känner in varandra. Tar henne i handen och leder henne ut till den gamla hammocken i trädgården. Dynerna hade jag tagit ut tidigare och kommer nu väl till pass.

”Efterrätt, nu vill jag ha efterrätt”, mumlar jag. Sätter henne ner, särar lätt på hennes ben och sjunker ner på knä i gräset framför hammocken och henne. Mitt huvud är nu precis vid hennes sköte. Jag ser hur det blänker lite av hennes väta. Böjer mig fram och slickar sakta över hennes blygdläppar. Mmm, så mjuka och fylliga de är. Min tunga riktas nu mot springan, slickar nerifrån och upp. Cirklar lite längst upp. Spetsar tungan lite och tränger in en liten bit i henne. Smakar så gott. Safterna rinner till allt mer. Tar min tumme och börjar massera runt klitoris. Hör hur Birgitta börjar gny, rör sig otåligt fram och tillbaka. Växlar lite, låter tungan slicka direkt på klitoris medan ett par fingrar kommer in i henne. Jag pullar lite fram och tillbaka. Vinklar fingertopparna så jag kommer åt det främre området i hennes fitta. Nu har Birgitta svårt att sitta still, hon rister fram och tillbaka med kroppen, huvudet kastar hon bakåt. Kroppen spänns i en båge. Hennes lår kniper om mitt huvud. Jag känner hur hela hon darrar, kommer i en orgasm. Så härligt att känna denna kvinnliga urkraft.

Efter en stund har orgasmen ebbat ut och hon säger ”kom upp här, lägg dig på mig, vill ha dig i mig nu. Har väntat hela middagen. Nu är det min tur. Och din. Ta mig, knulla mig. Vill känna dig i mig”, frustar hon.

Jag lägger mig ovanpå henne. Hammocken gungar samtidigt som hon leder mig in i sig. Det är så fuktigt, ja vått, att det inte är några problem att komma in i henne. Känna hur mitt ollon först delar på hennes läppar sedan sjunker allt längre in till hela jag är inne. Vi ligger en stund, gungandes fram och tillbaka. Sedan börjar Birgitta röra sig, kniper med sina inre muskler, masserar mig och börjar sedan jucka. Vi börjar långsamt att jucka mot varandra. Sedan lite snabbare. Jag behöver ta det lite lugnt för att inte komma på en gång, så avvaktar lite.

Efter en kort stund börjar jag röra mig i henne igen. Sakta och skönt, sedan ökar vi båda takten. Saktar in en stund, känner in varandra. Birgitta börjar gny allt mer och ökar takten. ”Kom nu, knulla mig, kör hårt, vill komma, jaaa, jaaa, mera Såå, jaaa”, nästan skriker hon. Nu är det expressfart som gäller. Trycket byggs upp i mig. Kan inte hålla tillbaka utan kommer i några kraftiga sammandragningar, sprutar långt inne i hennes fertila sköna fitta. Hon måste ha känt att jag sprutat, för hon kommer strax efter i en andra orgasm. Den varar längre, känns kraftigare. Jag sitter fast som i ett skruvstäd, min lite slakare kuk långt där inne och mina ben i ett järngrepp mellan hennes.

En eon av tid flyter, känns det som, innan hon slappnar av och vi bara ligger där och flämtar. Kysser varandra. Smeker varandra. Bara njuter av närheten i en hammock som sakta gungar i augustikvällen.

”Kom, vi går ner och badar, jag behöver skölja av mig. Det var helt underbart”, säger Birgitta. Vi går hand i hand ner mot vattnet och dyker i. Simmar runt och skvätter vatten på varandra, som två barn. Går upp och sätter oss på bryggan, det är fortfarande ljummet i luften. Sitter och småpratar lite.

”I morgon får jag nog gäster ”,säger Birgitta. ”De där två tjejerna jag hade sällskap med på båten. Jag bjöd över dem för att bada. Tror de kommer på förmiddagen”.

”Ja, jag såg dem, såg riktigt söta ut, inte som du, men unga och söta. Har ni planerat något?”, frågar jag.

”Nej, bara bada och sola, äta lite lunch, tror jag. Vill du vara med?”, frågar hon. ”Men, misstänker att vi måste ha badkläder på, vet inte hur de är med nakenbad”, fortsätter hon.

”Gärna, men tror inte jag har några badbyxor, får ta shortsen, kan kanske fungera, men blir kanske lite genomskinliga när de är våta”.

”Det vill jag se, så får vi se hur pryda de är”, säger Birgitta med ett leende. ”Men nu behöver jag gå hem. Tack för en fantastisk kväll och… ja allt! Kom över i morgon vid tio”. Jag får en sådan där varm intim kram igen och en lång kyss

Att skriva är ett sätt att få utlopp för sina tankar. Jag skriver många olika saker, allt från faktaböcker till erotik. Allt är lika roligt att skriva; att formulera ord till meningar, meningar till stycken och allt till en längre sammanhängande text. Oftast börjar skrivandet med en vag idé, sedan för berättelsen oftast ett eget liv. Jag vet inte från början vart det tar vägen. På gott och ont. Hoppas du hittar något du gillar, säkert ett och annat du inte gillar.
Nilskjell är medlem sedan 2023 Nilskjell har 72 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren