Publicerat
Kategori: Övernaturliga noveller

Nattdjur kapitel fem

Nattdjur kapitel fem
Satan hade kommit på besök till Carro, hon kände först inte igen honom, men så blev hans blick väldigt intensiv. Han tyckte att hon skulle hänga med honom till helvetet en sväng, nu när hon blivit en i gänget, så att säga. Det höll hon inte alls med om och hon tänkte då inte börja dyrka honom. Hon hade pratat med en tjej (levande) som var med i Church of satan för hon gillade inte jantelagen och tyckte det var ok att uttala lite besvärjelser över dem som hotade hennes familj. Hon höll inte på med äckliga kriminella saker.
Det finns de som sluter avtal med djävulen för att få hjälp om de känner sig helt hjälplösa, desperata och de tror Gud har övergivit dem. De kanske lovar bort sitt barn till honom, om han bara räddar livet på ungen, men de glömmer en viktig sak: han tjänar alltid på avtalet! Inte kul att brinna i helvetet.
”Du tror du kan existera bland människorna”, mullrade Satan ”om de visste vad du är för en varelse, skulle de försöka döda dig”.
”Jag är inte ond”, sa Carro. ”Jag valde inte att bli vampyr. Jag kanske inte kan få Gud att höra min bön, längre, men jag tror att jag har en bit av Gud inom mig. Så länge jag väljer det goda, så är jag god.”
”Hur god var Tor som du sög blod av sist? Smaskig?”
Hon måste erkänna att det låg något i det han sa, hon hade sugit blod från människor och det var nog inte så hälsosamt för dem, en del hade dött, en del hade kanske blivit nya vampyrer, en del hade bara levt vidare.
Herregud, hon var inte så god. Hon vill tänka om sig själv att hon är god. ”Jag måste väl få överleva?” tänkte hon. Satan lämnade henne med huvudvärk. ”Vi hörs!” sa han och gick ut källarvägen.
Hon tog tre alvedon, fyra ipren och en whiskey och la sig i kistan.

Amatörförfattare
Okänd är medlem sedan 2020 Okänd har 9 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren