Publicerat
Kategori: Novell

Om pedde

Jag vill berätta om peder min man han är så himla fin och så där liksom. Peder är så mysig och så där liksom. Han får mitt hjärta att dunka och så där liksom. Men han är inte som andra killar. Han har mycket tålamod med mej och så där liksom.

Jag har autism och adhd. Jag haft andra killar som dumpat mej för jag inte varit perfekt för dem. Men peder är speciell för mej. Han dumpar inte mej. Han är den enda kille jag litar på när det gäller kärlek. Det går att prata med pedde och han är så lugn och så där. Men vi gör saker tillsammans och så där. Men han är så lätt att prata med och så där liksom.

Men han är så glad och charmig och så där. Han är lite blyg för andra och så där liksom. :). Men jag mår bra och så där liksom. :). Men jag känner mej glad och så där liksom. Men jag mår bra och så där liksom. :). Men känner mej glad och så där liksom för jag har peder och så där liksom. Men peder är den mest finaste kille jag har. Kan inte tänka mej en ett liv utan peder. Peder är så fin och snäll mot mej. Han är den perfekta mannen i mitt liv och så där liksom. ,Men peder är så charmig och så där liksom och så tålmodig och så där liksom. Men jag älskar peder över allt annat och så där liksom. Men jag tycker om pedde jätte mycket och så där liksom. Men jag tycker om att skriva och jag ville skriva lite om pedde och så där liksom. Men mer än så vill jag inte säga om honom. Men det var lite om min bästa kille pedde det

anna bäck

Status: Silver författare

jag e glad posetive tjej som gillar att rita och skriva sagor mellan himmel och och jord. Jag är för det mesta glad och hoppas nån där ute kommer gillar mina sagor och så. Jag tycker om att skriva många sagor. Det är mitt intresse.
Anna bäck är medlem sedan 2017 Anna bäck har 31 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren