Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Paret på gymmet del1.

När jag träffade Anna och Patrik. Del1.

När en helt vanlig fredag blir lite ovanlig. Jag går till gymmet för att träna, som vanligt brukar jag träna lite senare. Tycker det är skönare att träna lite senare på kvällen när det inte är för mycket folk, så man slipper vänta på alla maskiner. Det är mitt på vintern och riktigt kallt, så jag ser fram emot att sätta mig i bastun efter träningspasset. Jag byter om i omklädningsrummet och går ut till gymmet. Ser att det inte är så mycket folk, precis som jag anade. Det är tre andra killar, en tjej och ett par. Jag börjar träna och helt plötsligt ser jag hur paret kör på maskinen framför mig. Båda är lite äldre än mig, men ser väldigt bra ut ändå. Jag försöker träna på men kan inte låta bli att kolla på tjejen i paret. Hon ser vältränad ut, bra röv och brösten ser stora ut trots att hon har på sig sport-bh. Medans jag kollar på henne ser jag att mannen i paret ser vart jag stirrar. Jag skäms lite och kollar bort. Tänker ”hoppas han inte såg att jag kollade in hans fru”. Jag scrollar lite snabbt genom mobilen men lägger undan den för att träna igen. Känner hur min kuk växer i mina träningsshorts. Jag kollar på henne igen och ser plötsligt hur hon kollar tillbaka och ler. Jag ler tillbaka lite försiktigt och slutar kolla. Går till en annan maskin och ser hur båda kommer och kör på maskinen bredvid. Jag blir lite glad inombords och tänker att nu får jag kanske se lite mer utav den heta milfen. Helt plötsligt ser jag att mannen i paret kommer emot mig, blir lite nervös och tänker att hoppas att han inte är arg för jag har kollat på hans fru.

-Tja, du ser vältränad ut, har du koll på hur denna maskinen funkar? Vi brukar inte vara här så ofta, säger han.

Jag blir lite chockad men tar det som en komplimang.

-Tack så mycket du ser vältränad du med, men jag kanske kan visa hur den funkar?”.

Han ler tillbaka och säger lite trevligt:
-Ja, de får du gärna göra.

Jag går emot maskinen, det är en bröst maskin och där sitter redan den heta milfen.

Jag säger hej och hon ler och säger hej tillbaka. Jag pekar på hur hon ska göra, pekar mot brösten och säger:

-Det ska kännas precis över brösten.

Mannen står bredvid och känner där jag pekar och säger:
-Ja man känner hur du blir hård där, känn!
Och kollar på mig. Jag känner några centimeter över hennes bröst, och känner igen hur det börjar pirra i byxorna.

-Ja de ska kännas där, då gör man rätt”. Dom tackar och jag går till omklädningsrummet. Även om jag inte har tränat klart vill jag bara gå hem och runka. Blivit så kåt och vet precis vem jag ska fantisera om.

Jag ställer mig i duschen och duschar med kallt vatten. Kollar ner på min kuk och ser att jag redan är hård. Som tur är jag ensam i duschen. Hör plötsligt hur någon kommer in i omklädningsrummet så jag stänger av duschen, täcker min kuk med min handduken och går in till bastun. Sätter mig och ser mannen i paret duscha sen kommer även han in i bastun. Jag ler emot han och han sätter sig bredvid mig. Vi båda är tysta och han säger sedan -basta på vintern är jäkligt skönt”. Jag håller med och vi snackar lite.

Sedan säger han
-Jag heter förresten Patrik, jag såg hur du kollade på min fru.

Jag blir lite chockad och vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag svarar
-Ja, jag gjorde det, ber om ursäkt ifall ni tog det illa.”

Han svarar
-nej inte alls, vem tycker inte om när andra kollar in en. Det är ju en komplimang och jag förstår dig, hon är en milf.

Jag känner hur jag blir hård under handduken igen. Jag svarar
-jag håller med dig, du är lycklig lottad din fru är riktigt snygg.

Han svarar
-så tyckte hon om dig också.

Jag blir lite nervös, och frågar
-tyckte hon det?
Han svarar
-ja, hon gillar yngre vältränade killar, så det har vi erfarenheter av.

När jag hör han säga det känner jag att jag är hård. Frågar
-vad menar du med erfarenheter?

Han kollar på mig och säger
-vi är swingers, så vi ligger med andra, och min fru älskar att ha sex med yngre killar som dig.

Jag svarar
-vet precis vad swingers är, har erfarenheter ifrån trekant med par tidigare!

Han frågar
-skulle du kanske vara intresserad utav att träffa oss någon kväll, eller varför inte ikväll?

Jag blir chockad men glad, tänker genast på milfen och ha sex med henne. Jag svarar
-ja mer än gärna, som sagt hon såg väldigt bra ut, och är hon lika trevlig som du är så tackar jag inte nej.

Samtidigt som jag säger det tar jag försiktigt bort handduken som jag har över min kuk för att täcka ståndet. Han kollar på min kuk och säger
-hon hade älskat din kuk, den ser så hård ut. Vill du åka med mig hem så kan hon hjälpa dig?

Jag svarar
-ja men gärna, bastar hon också just nu?

Han svarar
-nej, hon åkte hem för att duscha, så hon väntar på mig hemma, men hon klagar nog inte på att jag kommer hem med dig.

Vi duschar av oss, och tar på oss kläderna. Ser att han tar upp mobilen och säger
-ska bara smsa henne att jag kommer hem med en överraskning.

Jag förstår precis vad han menar. Frågar vart dom bor, och han säger att dom bor på närliggande hotell 10 minuter ifrån gymmet. Vi går ditt. Vi tar hissen upp till andra våningen, och han öppnar dörren och säger varsågod. Jag stiger in och hör att det spelas lite musik ifrån en liten högtalare, samt ser ett vinglas på bordet. Går in och hör någon säga ifrån toaletten, -jag kommer ut snart!
Hon kommer sedan ut i svart morgonrock, känner att hon luktar gott och är nyduschad.

Hon kommer fram till mig och säger
-hej, Jag heter Anna. Jag hälsar tillbaka.

Hon kysser sedan sin man och säger högt, -jag gillar din överraskning och ler.

Jag svarar
-och jag tycker att du är het, kunde inte låta bli och inte kolla på dig på gymmet.

Vi alla tre sätter oss på soffan runt ett litet bord. Ser hur hon redan har hällt upp ett glas vin och dricker ifrån den. Jag frågar -får jag fråga vad ni gillar, vad för regler ni har?

Vi sitter där en stund och snackar om erfarenheter, vad vi gillar, och regler. Känner hur jag blir kåt när vi sitter där och snackar om sex. Till sist klarar jag inte av det mer och säger
-jag är väldigt nyfiken på hur du ser ut under din morgonrock.

-jag kan visa om du också tar av dig! Svarar hon och ler.

Jag ställer mig upp och tar av mig min t-shirt och byxor. Ser själv hur min hårda kuk syns genom mina boxers. Hon tar av sig sin morgonrock och har på sig svart bh och stay-ups. Ser otroligt sexig ut, och brösten ser ännu större ut nu. Hon är sexigare än vad jag hade fantiserat om i min fantasi.

Patrik säger sedan
-vi kanske ska lägga oss i sängen. Och det gör vi.

Anna lägger sig i mitten och jag på ena sidan. Vi börjar kyssas och jag tar försiktigt på hennes hals och kinder samtidigt som vi kysser varandra passionerad. Känner den goda vinsmaken och känner hur min kuk håller på och sprängs. Tänker att jag skulle ha runkat innan jag gick till gymmet. Hör hur Patrik också har tagit av sig kläderna och lägger sig på andra sidan. Jag tar handen först över bh, sen innanför. Och känner på hennes stora bröst och styva bröstvårtor. Anna sätter sig upp och säger
-hjälp mig att ta av bh.

Hon vänder ryggen till mig och jag tar av hennes bh. Och ser hur dom börjar kyssa varandra. Hon lägger sig ner igen och dom fortsätter att kyssas. Ser på hans kuk att även han är riktigt hård. Jag låter dom kyssas och jag börjar massera, kyssa och suga på hennes bröstvårtor. Hör hur hon stönar emellanåt.
Jag särar på hennes ben och lägger mig mellan hennes ben och kysser hennes bröst, sen kysser mig neråt mot magen. Kommer sedan ner till fittan och kysser henne på fittan samtidigt som hon fortfarande har sina svarta trosor på sig. Jag kysser sedan hennes innerlår och runt fittan, ser hur hon kollar på mig med en väldigt kåt blick. Lyfter på höfterna och vill att jag ska ta av henne trosorna.

Jag tar av henne trosorna lite försiktigt med tänderna och kysser mig runt fittan. Ser på fittan hur hon är våt. Jag sätter min varma mjukt tunga mot hennes fitta utan att göra något. Hör hur hon stönar och försiktigt juckar emot min mun. Sedan tar tag i mitt huvud och trycker mig emot hennes fitta. Jag börjar slicka hennes och leka med klitorisen med tungan. Stoppar in två fingrar i hennes våta fitta och känner hur sugen hon är. Pullar henne försiktigt och trycker mina två fingrar upp mot magen för att smeka hennes gpunkt samtidigt som jag slickar försiktigt på klitorisen. Ser hur hon kollar upp mot taket och stönar. Ser att hennes man slickar hennes styva bröstvårtor samtidigt.

Hon säger
-jag kommer komma, jag kommer komma.

Känner sedan hur hennes lår börjar skaka, och hon tar tag i mitt huvud samtidigt som jag fortsätter göra exakt det jag gjorde. Sedan släpper hon mig och slutar stöna.

Hon säger
-gud va skönt de där va!
Peter ser på mig och säger
-du är grym på slicka ju!
Jag tackar och är väldigt glad för komplimangen.

Sedan sätter sig Anna upp i sängen och säger
-du kan inte lämna oss så där, du förtjänar att komma du med.

Jag ler stort och känner att det ska bli skönt och komma. Hon ber oss stå framför henne. Hon går ner på knäna och tar tag i våra kukar och börjar runka försiktigt. Sedan kollar hon på mig i ögonen, tar min kuk och börjar suga av mig. Jag känner att jag kommer komma när som helst. Så slutar hon och börjar suga av sin man. Hon turas om med våra kukar och jag känner att jag är nära.
Så jag säger
-förlåt men jag kommer komma snart, har inte runkat på flera dagar.

Hon ser på mig och säger
-vart vill du spruta?

Jag svarar
-i din mun och på dina sexiga bröst.

Hon börjar suga av mig snabbare och lägger båda händerna runt min kropp. Ser att hennes man ser på och runkar. Jag stönar
-jag sprutat nu, jag kommer!

Hon tar tag i min kuk och runkar samtidigt som hon suger på ollonet. Jag sprutar 2-3 sprut i Annas mun, och sedan runkar hon så jag sprutat på hennes sexiga bröst.
Ser att även där går det för Patrik och han stönar
-oj, nu kommer jag älskling.
Och även han sprutat på hennes bröst.

Hon runkar av oss båda tills vi båda sprutat varje droppe vi kan.
Hon kollar på oss stolt och säger
-nu får jag tacka igen, så sexigt!

Jag ler och känner hur tillfredsställd jag är och säger
-jag måste tacka, du kan verkligen suga kuk.

Hon ler och ställer sig upp och går till toaletten. Jag får lite papper av Patrik och vi båda sätter oss i sängen och torkar oss. Vi pratar en stund och båda är väldigt nöjda.

Hör hur hon duschar en snabbis och sedan kommer tillbaka.
Säger
-det där va ju väldigt trevligt.

Jag svarar
-det va väldigt skönt, ber om ursäkt för jag kom!
-Det är inget och be om ursäkt för, vi alla tre kom ju. Svarar hon

Jag ler och håller med.
Sedan frågar hon
-tror du att du kan få upp den igen?

Samtidigt som det ser ut som att jag har en porrstjärna framför mig. Känner jag att min kuk redan börjat pirra igen.
Jag svarar
-ja självklart, jag tackar inte nej till och få knulla dig.

Hon ler och sätter sig framför mig på knäna. Hon börjar massera mina lår försiktigt och tar upp min kuk med handen och kysser mina bollar. Patrik kollar på och säger inget. Känner hur min kuk blir hårdare och hårdare.

Anna säger
-oj, vill han något eller?

Och jag ler emot henne och nickar. Hon tar min kuk och stoppar in den i munnen. Hon suger på den mjukt och turas om med att suga den djupt och bara slicka på ollonet. Jag blir hårdare och hårdare.
När jag är riktigt hård säger jag
-ställ dig på fyra, jag vill knulla dig!

Hon gör som jag säger och jag ser hur hennes våta, rakade, fitta är sugen på mig. Jag tar lite glidmedel på ollonet. Men så fort jag stoppar in den känner jag att det inte skulle behövas. Hon är tajt, våt och varm. Börjar med att knulla henne sakta, lite för sakta och känner hur hon börjar jucka emot min kuk. Jag drar ut min kuk ifrån hennes fitta och säger
-oj, den gled ut!
Hon säger
-stoppa in den och knulla mig hårt!

Jag stoppar in den men knullar henne försiktigt och sakta. Hon säger
-hårdare, ta mig!

Men jag fortsätter att retas. Sedan ökar jag tempot och knullar henne snabbare och hårdare. Sedan håller jag henne hårt runt höfterna och knullar henne så hårt och djupt jag kan.

Ser att det har gjort Patrik riktigt hård. Och han lägger sig framför Anna i sängen. Jag börjar knulla henne sakta igen och ser hur Anna suger av Patrik medans jag knullar henne. Och när jag knullar henne snabbare kan hon inte fokusera på att suga av Patrik och slutar.
Jag frågar
-vill du ta över Patrik?
Och han tackar inte nej.

Hon lägger sig nu i missionären och jag lägger mig bredvid. Vi kysser varandra samtidigt som mina händer är väldigt upptagen med att leka med hennes bröst. Patrik börjar knulla Anna hårt och hon slutar kyssa mig och stönar istället. Så jag börjar kyssa, slicka och suga på hennes hårda bröstvårtor. Sedan slutar Patrik knulla Anna. Anna kollar på mig och säger -jag vill rida dig!
Jag lägger mig på rygg och låter henne hoppa upp.

Samtidigt som hon rider mig har hon händerna på min kropp och känner på mina muskler. Ser att Patrik tar upp mobilen och säger
-är det okej om jag filmar henne bakifrån när hon rider?
Jag svarar
-ja självklart.
Och han ställer sig bakom Anna och filmar när hon rider mig.

Sen när han är klar lägger han ifrån sig mobilen och ställer sig bakom Anna. Jag förstår nu att Anna ska få bli knullad av oss båda samtidigt, något jag går igång på. Han tar sin hårda kuk och trycker in den. Vi knullar henne sakta och försiktigt samtidigt som hon stönar. Sedan hör jag hur Patrik kommer, han sprutar inte så mycket. Men inte konstigt när han redan har kommit en gång. Men känner hur hans kuk pulserar i Anna. Han backar och går till toaletten och Anna fortsätter att rida mig.

Anna lägger sig bredvid mig sedan och pekar mot sängbordet och säger, kan jag få min vibrator. Jag stäcker mig över och ger henne den guldiga vibratorn. Hon särar på sina ben. Och låter mig knulla henne ifrån sidan samtidigt som hon låter vibratorn vibrera emot klitorisen.

Känner att jag är nära och säger
-jag är nära!
-vänta lite” svarar hon.

Och jag börjar sakta ner tempot och känner hur hon höjer styrkan på vibratorn. Patrik kommer tillbaka nyduschad och lägger sig bredvid Anna. Han börjar leka med hennes bröst, och hon säger
-jag är nära!

Jag börjar knulla henne igen snabbare och hårdare. Känner hur hennes fitta börjar klämma åt min kuk samtidigt som hon stönar
-jag kommer, gud jag kommer!

Der gör att det även går för mig, känner hur min kuk pulserar i hennes fitta. Vi båda ligger där i klimax. Vi båda stönar -jag kommer, gud va skönt!

Och jag sprutar i hennes sköna fitta . Efteråt kysser Patrik Anna, jag tar lite papper och torkar mig.
Känner hur jag är svettig och helt slut. Anna säger
-du får duscha här om du vill.
Jag svarar
-duschar gärna hemma så kan jag lägga mig sen i sängen.

Jag tar på mig kläderna och ger en kram till Patrik. Kramar sen Anna och hon kysser mig och säger
-vi checkar ut imorgon klockan 12, du kanske vill ses på morgonen.
Jag svarar
-vi får se om jag kan då.
Jag tackar för kvällen, ger dom var sin kram och åker hem.

Jag gillar att fantisera och drömma mig bort och skriva sexnoveller. Mina noveller är baserade på erfarenheter, fantasier och önskemål ifrån andra. Ungman 123 på bc.
Ungman123 är medlem sedan 2021 Ungman123 har 9 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren