Publicerat
Kategori: Romantik noveller

Rhytmen

Kommer du ihåg när vi dansade med varje del av våra kroppar nära varandra. Kommer du ihåg när du höll mina axlar och dansade på varje del av min kropp medans du hade ett leende på dina läppar och drog ner dina händer från mina axlar till min mage. Kommer du ihåg hur det kändes när vi hörde rhytmen i musiken som fick oss att gå in e en annan värld och dansa på ett sätt som vi aldrig gjort. Varje rhytm, varje steg, varje andetag, varje del av våra kroppar var i rörelse. Det var då vi kysstes för första gången, det var då vi sa att vi älskar varandra efter att vi hade druckit i timmar och skrattat som galningar. Vi dansade i timmar, melodin fångade oss och lät oss aldrig sluta röra våra kroppar. Och när klockan blev tre tog jag din hand och vi gick därifrån och jag fick bära upp dig för att du var så trött. Ja, ibland vill man aldrig sluta dansa, ibland tar musiken och melodin över oss. Ibland.

Romantisk diktskrivare som skriver om djupa känslor om kärlek. "Poesi är vad jag andas, poesi är mitt liv".
Dasi Rygord är medlem sedan 2022 Dasi Rygord har 18 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Ture Holmberg

Tror bestämt att jag gör mig bäst som obeskriven, men den som gör sig omaket att ta sig genom mina kommande ordmassor kommer förmodligen att forma just något liknande en beskrivning f.ö. kan man…

Ture Holmberg

På andra plats denna veckan: Anders Berggren