Publicerat
Kategori: Relationer noveller

Småfrysa

Trotsar ängsligheten och går fram till dig i korridoren. Du stannar till, rätt naturligt. Vi kallpratar. Du verkar intelligent. De tankar du väljer att förmedla är planerat egensinniga. Din kamratliga ton gör att jag småfryser.

Något svart i din person sveper ibland förbi. Samtidigt svarar du på mina leenden med blicken. Rakt mot mig. Min bild av dig formulerar om sinnesintrycken. Får mig att vilja skriva dit nya saker. Lätta nyanser.

Ett kommatecken i din tillvaro. Inget mer. Något som får dig att stanna upp, nästan obemärkt. Och sedan fortsätta vidare med de väsentligare, tyngre orden. Den som ens anar ett eko av dem känner direkt rimfrosten.

Carina Persson

Status: Brons författare

Känslan för text, bild, färg och form gör mig nyfiken på det nya, noga i detaljer och ibland tänkande i helt andra banor. Lärde mig att läsa när jag var fyra år och har älskat böcker och berättelser sedan dess. Mina noveller hittar du här: http://www.kautschuk.se
Carina Persson är medlem sedan 2018 Carina Persson har 49 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Inga-Britt IB Gustafsson

Jag heter Inga-Britt IB Gustafsson, författare och konstnär. Känslor är något som ligger mig varmt om hjärtat, speciellt de negativa, eftersom många flyr från dessa. Genom livskriser växer vi…

Inga-Britt IB Gustafsson

På andra plats denna veckan: Christoffer Andersson