Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Tjejmiddagen

Tjejmiddagen
Min hustru, Eva, har tre mycket nära kompisar. De lärde känna varandra redan i högstadiet, pluggade tillsammans och hjälpte varandra till toppbetyg under både högstadiet och gymnasiet, där de gick natur med inriktning på matematik. Jag frågade en gång varför de alla valde matte. Svaret var att det var i den linjen det fanns flest killar. Visserligen lite nördiga, men ändå. När det var dags för universitetet valde de lite olika. Eva, min hustru, valde KTH och teknisk fysik, Karin valde Handelshögskolan och doktorerade senare på ekonometriska modeller, Hanna valde läkarlinjen på KI och specialiserat sig och forskar inom urologi. Tre olika val, men de har hållit ihop under alla år. Sitt eget lilla nätverk, kompletterat med det större nätverket de har skaffat genom sina studier och sina arbeten har de haft stor nytta av. De är ju även alla med i Ruter Ess. Tjejerna är alla 35 medan vi män är mellan 34 och 40 år. Ännu inga barn, men det börjar pratas om att det är dags.

Tjejerna träffas ofta, äter middag och diskuterar. Men de har också mycket hyss och nöjen ihop. Ibland får vi män också vara med. Det är tre mycket intelligenta, söta och roliga tjejer. Och även om vi män inte kanske är riktigt lika framstående inom våra yrken har vi också funnit varandra och träffas även utan kvinnorna. Vi har vid ett par tillfällen rest på semester tillsammans alla sex och haft en hel del roligt. Ingen av oss är speciellt pryd, så det är en lättsam chargong mellan oss och många nakenbad på badstränder där det inte är så många andra. Vi tycker alla att det är skönt att bara vara. Och visst har det hänt att, ror jag, att ett och annat litet snedsteg har skett. På en fest började jag och Karin att dansa, blev allt mer nära och en del hångel på dansgolvet. Några timmar senare smög vi diskret tillbaka till gruppen, bägge tillfredsställda.

Semestrarna är över, jobbet har börjat i full fart och vi är alla fullt sysselsatta. Tjejerna har kommit överens om att ha en tjejmiddag nu inför hösten. De brukar träffas ganska regelbundet, odlar sitt nätverk och för att ha rolig. När Eva berättar att hon föreslagit att de ska träffas hemma hos oss och gärna ser att jag hittar på något så de får prata i fred, föreslår jag i stället att jag och kanske de andra männen kan få laga mat och servera dem. Vi kan hålla oss borta när ni vill prata och vara så diskreta det går. Ser att det blixtrar till i Evas ögon. Ser ut som hon får en idé. Hon säger bara ”Ja, kanske det. Måste höra med de andra, vad de tycker. Vi brukar ju vilja prata bara mellan oss på dessa träffar. Men tack för erbjudandet, ska höra med dem. Om vi tar erbjudandet så blir det på mina, eller tjejernas, villkor. Det vet du?”

Jag är ingen toffel, som alltid gör precis som min hustru säger, men när det gäller hennes kompisar är det hennes regler som gäller. Därmed inte sagt att jag, och även de andra männen, kan komma med både förslag och överraskningar. Vi vet dock och tycker det är bra att de har varandra och att de alla tre är starka kvinnor.

Dagen därpå berättade Eva att hon pratat med de övriga tjejerna, alla tyckte det var en fantastisk idé. De visste dock inte om deras män kunde den kvällen. Jag får kontakta dem och se om de kan vara med. Planera maten blev mitt uppdrag. Hur de ville att kvällen för övrigt skulle vara tar de själva hand om, det är ju, trots allt, deras tjejmiddag. Jag och de eventuellt andra männen får anpassa oss. Om vi ska äta också, så får det bli i köket.

När jag kontakta Lars och Arvid, som de två andra heter, var det bara Arvid, Karins man, som kunde. Vi pratar ihop oss om meny. Vi ska ha ostron, sex var, som förrätt, till det en flaska Crémant. Därefter en liten mellanrätt, en hummersoppa. Det musserande vinet räcker till den också. Som huvudrätt blir det marulk som serveras med en puré på jordärtskocka. Till det ett lätt rödvin. Sist en ostbricka istället för dessert. Ett portvin till osten brukar bli bra, behövs något lite sött efter maten.

Arvid köper vinerna och jag den övriga maten. Middagen är på lördagskvällen klockan sex och Arvid ska komma vid fyra, så vi kan börja förbereda mat och dukning. Strax efter fyra dyker så Arvid upp. Han har med sig vinerna, som jag lägger in i vinskåpet så de får rätt temperatur. Vi ser över bordet i matsalen, tar fram en vit duk och dukar med vår gamla finservis och, naturligtvis, nyputsade silverbestick. Arvid är duktig på att vika servetter så jag tar fram våra gamla linneservetter, snyggt manglade. Han gör en konstfärdig vikning, så att servetten står rakt upp mitt i den översta tallriken, den som är tänkt för ostron. Under finns en större tallrik och mellan dem ett litet broderat mellanlägg. Glasen står vackert uppradade ovanför tallrikarna. Eftersom det bara är tre personer som ska äta har jag tagit bort alla iläggsskivor i bordet, så nu är det helt runt med en diameter på 120 cm. Lagom avstånd men ändå lite intimt för att prata. Ett litet blomsterarrangemang, ganska lågt, har jag ordnat för att stå mitt på bordet. Ställer det på en rund spegel. Inga ljus på bordet, men väl i kristallkronan ovanför. Bordet ser riktigt fint ut.

Purén och soppan har jag förberett tidigare under dagen. Ostarna ligger framme för att få rätt temperatur. Ostronen ser fina ut men ska inte öppnas förrän precis innan de ska ätas. Bara en citronskiva till dem. Allt känns under kontroll.

När klockan är halv sex kommer Eva in i köket. ”Lite instruktioner nu i sista stund”, säger hon. Håller fram två små förkläden, med spets runt omkring, sådana som servitriser hade förut utanpå den svarta dräkten, när de skulle vara riktigt fina. De är svagt rektangulära, med en rundning nertill, kanske tre gånger tre decimeter och band som ska hålla dem uppe genom en rosett i ryggen. ”De här ska ni ha på er när tjejerna kommer”.

”Okey, men kommer inte det att se lite konstigt ut ovanpå våra kläder, de är ju till för kvinnor, gärna med bara ben”, säger jag.

”Precis, har inte hunnit komma dit. Men ni ska vara barbent och, faktiskt, inte ha någonting annat än dessa på er, det vill säga nakna”, svarar Eva. ”Hoppas ni är välansade, annars får ni ta och frisera er. Jag tog med några vaxplåster. Inga hårstrån runt era snoppar, rent och fint vill vi ha det. Sätt igång nu, de kommer om tretti minuter och då ska ni ta hand om deras ytterkläder samt servera ett glas bubbel till oss”.

Oj, vad är detta? Arvid och jag tittar på varandra. Vad är det tjejerna har kokat ihop? Visste Lars om det? Var det därför han blev upptagen? Vi börjar strippa. Tittar på varandra. Ingen av oss har varit så noga med hårväxten på de senaste veckorna, inte sedan badsäsongen tog slut. Bäst är att Arvid hjälper mig och jag honom. Arvid tar tag i min pung, sätter ett plåster på och drar bort. Vi har gjort detta förut och vet hur det känns. Kan ändå inte låta bli att grimasera av smärtan. Några plåster senare så är min pung ren och fin. Arvid tar tag i min penis, drar lite i den, runkar den, så den blir lagom hård. Sedan plåstrar han om den också för att sist se till att ljumskar och bak mot rövhålet blir hårfritt också. Riktigt skönt när han håller i mig och runkar lite lätt, fast gör ont också när han drar av plåstren. Sedan gör jag samma sak på honom. Han har en ganska fast och fin pung, något mindre kuk, men den ser jättefin ut. Jag behöver inte runka upp honom, hans kuk står redan efter att ha skött om mig. Kan inte motstå att känna på den lite. Hård och skön.

När vi är klara med hårborttagningen, tvättar vi oss noga. Nu står vi där med var sitt vackert stånd. Hur ska det gå med förklädet? Ser konstigt ut, förklädet står ut och faller ner en bit, det vill gärna glida åt sidan så kuken syns tydligt. Tror inte att det är vad tjejerna vill. Men vad göra, bara hoppas att våra erektioner lägger sig.

Sedan blir det bråttom. Det ringer på dörren, jag öppnar och där står Karin. Hon tittar på mig, naken förutom det lilla förklädet som inte döljer något. Ett stort leende sprider sig i hennes ansikte och nickar uppskattande. Jag tar hennes kappa. Under har hon en mycket kort kjol och en havt genomskinlig blus. Har hon något under? Nej, jag kan se hennes fasta fina bröst, de är inte så stora, men fantastiskt delikata. Bröstvårtorna syns tydligt genom blusen. När jag hängt upp kappan får jag en kram, en riktig kram med hela kroppen. Jag känner hennes bröst och de styva bröstvårtorna mot min nakna bringa. Det gör ju inte att min erektion lägger sig, snarare tvärtom. Karin känner den också, gnider sig lite med underlivet mot mig. Vi minns båda vårt lilla erotiska äventyr för ett tag sedan.

Precis när vi kramats färdigt ringer det på dörren igen. Arvid står klar med vinglasen och jag öppnar dörren. Hanna kommer in, ser minst lika glad ut hon när hon ser mig och Arvid. Jag tar hand om hennes kappa och hänger upp den. Hon har en skimrande klänning. Hade det varit natt hade jag nog kallat den för en negligé, men nu är det en löst sittande klänning, som inte lämnar något riktigt dolt. Mycket elegant och med ett pärlhalsband som rinner ner i urringningen. Inte heller hon har någon bh, behöver ingen. Om Karins bröst är små så är Hannas ändå mindre, men med en perfekt form. Sådana som man bara vill böja sig ner och suga in, leka med. En liten, minimal trosa skymtar genom tyget. Jag får en likadan kram av Hanna som Karin nyss gav mig, trots att vi inte har lekt med varandra, inte ännu i alla fall. Vilka fantastiska kvinnor!

Eva har nu också dykt upp och hälsar sina väninnor välkomna. Eva har en löst sittande topp, som slutar precis under brösten, döljer dem bara precis. Tror inte hon har någon bh hon heller. Evas bröst är lite större än de andras, vilket gör att toppen liksom står ut och sedan bara faller ner ca fem centimeter från bröstvårtorna. På underkroppen har hon ett par arabiska harembyxor, lite fluffiga. Döljer inte heller mycket, och vad jag kan se tror jag inte hon har några trosor alls under. För att jämna ut kramandet, ger hon även mig en kram. Känner med handen på hennes rumpa och kan konstatera att hon inte ens har ett par stringtrosor på sig.

Arvid serverar bubblet och tjejerna går in i salongen. Jag går ut i köket, nu gäller det att lägga handen vid det sista. Öppna ostronen, lägga upp dem på att silverfat, dekorera med citronklyftor. Jag skär inte loss djuret, dvs ostronmuskeln, från den undre snäckan. Vill att de ska kunna se att ostronet lever när de droppar citron på det. Arvid hjälper till i salongen, ser till att de har vin i glasen och att det finns lite rostad parmaskinka att tugga på.

Arvid kommer ut i köket och säger att de nu vill sätta sig till bords. Jag tar ostronfatet och Arvid en flaska crémont sedan går vi ut till matsalen, tänder ljusen i kronan och hjälper damerna med stolarna när de sätter sig. När jag håller ut stolen för Hanna känner jag hur hon – av misstag? – råkar komma ut min kuk, som nu inte är riktigt lika ståtlig som tidigare. Är hon sugen? Jag ser att Arvid fortfarande har ett stånd som är svårt att dölja bakom det minimala förklädet. Ser ut som min hustru för sin arm mot honom när hon sätter sig. Är nog inget misstag. De här damerna vet alltför väl exakt vad de gör och har kommit överens om någon form av plan. Undrar just vart det kommer att ta vägen. Söta, vackra, sexiga, kåta och intelligenta är de i alla fall – så inte mig emot. Och troligen inte Arvid heller, om jag känner honom rätt.

Ostronen är serverade och glasen välfyllda. Arvid och jag har lite i köket vi också. Tittar på varandra och skrattar lite, bägge undrar vi hur kvällen kommer att utvecklas. Medan tjejerna äter och pratar och skrattar, börjar jag värma soppan och förbereda marulken. Den måste lagas till en liten stund innan den ska ätas för att sedan hinna vila fem minuter.

När Eva ringer på den lilla klockan vet vi att det är dags att komma in och duka ut efter ostronen. Medan Arvid tar bort tallrikarna tar jag fram de stora djupa tallrikarna som varit på värme i ugnen. Tar in dem och soppan. Står vid bordet och lägger upp soppan i tallrikarna. Arvid tar dem och placerar successivt framför kvinnorna. När allt är serverat och klart, vin i glasen, går vi ut i köket igen.

Vi tittar på varandra, vad har tjejerna hittat på? De ser ut att ha roligt, har något i kikaren, verkar inte vara en av deras vanliga möten då de är mer fokuserade. Nej, de har någon form av agenda, men vad? Både jag och Arvid är ganska kåta, helt fantastiskt att passa upp på dessa kvinnor. Osäkerheten fungerar på två sätt samtidigt. Oro, ja, men också spänning, förväntan. Och det är det senare som verkligen påverkar oss. Arvid ser så fin ut i sitt förkläde, som dessutom står ut, hänger inte naturligt rakt ner, utan blir mer som ett tält. Tittar ner på mig och jag har samma, kanske något större, tält. Det var förunderligt när jag fick hålla i Arvids kuk tidigare. Den kändes så skön. Undrar om jag får känna igen?

”Vi har verkligen två tält, ser lite både roligt och spännande ut. Tyckte din kuk var hemskt fin, när jag hjälpte dig med friseringen”, säger jag.

”Mmm, måste säga detsamma”, svarar Arvid. ”Är det möjligt att få känna lite till?”

Jag drar förklädet åt sidan så kuken nu kommer fram bredvid. Den står rakt ut, lite uppåt, pulserar lite med hjärtslagen. Arvid sträcker fram sin hand. Tar varligt i den, runkar lite och känner sedan på ollonet mellan tummen och pekfingret. Så skönt när han tar på den. Smetar ut lite av försaften på ollonet och masserar det med sina fingrar. Han vet verkligen vad som är skönt. Jag drar undan hans förkläde och greppar om hans kuk. Den ser så fin ut, precis lagom att hållas handen. Mjuk, men ändå så hård. Drar lite i den, runkar den. Känns helt annorlunda än min, liksom valkar inuti. Måste vara skönt för kvinnorna, tänker jag. Ollonet är lite mindre, men blodfyllt och så lent. Vill stå här och känna honom och även känna hans hand på min kuk. Har aldrig gjort detta tidigare. Uppfylls av en fantastisk känsla. Böjer mig fram och kysser honom på munnen. Blir besvarad. Vad är det vi håller på med? Så tokigt, men härligt. Då ringer klockan. Damerna vill bli uppassade.

Vi bryter, synd men kanske bäst ändå. Medan Arvid går in för att se vad som behövs börjar jag med fisken. Spadet att koka den i är klart, ser det att det blir varmt och sätter in purén i mikron. Borde nog haft en liten färgklick till! Ser lite avskalat ut. Tar fram ett paket med gröna frysta sparrisar. En kastrull med vatten och lite salt, traktörpannan är ju upptagen för fisken. Arvid kommer tillbaka med sopptallrikarna. ”Jag fyllde på glasen med det sista av vinet. Hur går det med fisken?”

”Strax färdigt, kom på att vi behöver lite färg på tallrikarna. Tog fram lite sparris. Tog du bort mellanläggen på tallrikarna?”, frågar jag.

”Aj, då. Visst de ska bort. Jag hämtar”

”Ta med rödvinet, så det finns där inne. Vad gör de för övrigt?”

”Pratar, skrattar och tafsar, nästan som vi gjorde nyss. Spännande att se vart kvällen tar vägen. Det är ju liksom helt öppet, känns det som. Och du! Jag gillade vår lilla övning också. Vad betyder det? Är vi bögar?”

”Nej, tror att vi bara är öppna för nytt, att pröva. Jag vill ju mest ha kvinnor, men det skadar inte att kunna ha kul och skönt även med män. Vidgar ju möjligheterna. Och du har en riktigt fin kuk. Vill gärna leka mer med den. Eller som någon sa: kuken, mina damer är ingen leksak, det är en smaksak”, säger jag.

”Ha, ha. Den har jag inte hört förut. Mycket bra. Och smaka vill jag också, har aldrig gjort det. Kanske ses bara du och jag vid något tillfälle?”.

Under tiden är nu allt klart. Jag ger Arvid de varma tallrikarna, som värmts upp i ugnen. Ber honom byta ut de nuvarande mot dessa. Lägger upp fisken på ett fiskfat med hål i så att spadet rinner av. Sparrisen och purén får var sitt uppläggningsfat också. Sedan bär jag in purén och sparrisen. Placerar dem på bordet. Går tillbaka och hämtar fisken. Arvid har bytt tallrikar och hällt upp rödvinet. Jag serverar fisken till var och en. Står snett till vänster bakom och lägger upp en bit. Hanna sträcker ut sin högerhand, tar tag om min kuk och smeker den. ”Vad fint det ser ut, precis lagom hård också”, säger hon.

”Jag hoppas att fisken är perfekt kokt”, svarar jag utan att röra en min. När jag serverar Eva, min hustru, kan jag inte låta bli att råka komma in med min hand under hennes löst hängande topp och ger hennes vänstra tutte en smekning på undersidan. ”Tror den är precis lagom mjuk och fin”, säger jag. ”Varsågoda, mina damer. Hoppas maten smakar. Nu drar vi oss tillbaka tills ni ringer på oss för att duka ut”.

Arvid och jag går ut i köket igen. Bägge har vi fått lite klappar och nyp såväl framtill som baktill. Vi är fortfarande ordentligt kåta. Då hör vi att tjejerna ringer i klockan. De kan ju inte ha hunnit åta upp ännu - och vi har ju definitivt inte ätit. Vi går in för att höra vad de vill. Eva vänder sig till oss och säger “Lars kommer också. Han är här om ca tio minuter. Se till att han blir utrustad som ni. Han behöver säkert också bli friserad. Se till att det blir gjort. Han måste vara lika rena som ni är. Utgå!”

Vi går tillbaka ut i köket. Lägger upp vår mat och börjar äta medan det finns tid. Inget mer hångel. Det smakar gått och med lite vin till så blir det riktigt trevligt. Lite kallt att sitta i stort sett naken, men Eva hade skruvat upp värmen i huset, så det går, men bäst att röra sig, inte sitta still för länge.

Ring, dörrklockan ringer. Måste vara Lars. Jag går och öppnar. När jag står där i dörren med bara ett litet förkläde säger jag bara “Ta da” och gör en gest med händerna för att visa honom in. Han ser mycket förvånad ut. När han väl kommit in förklara jag kvällen för honom. Han börjar skratta.

“Ha, ha, borde kanske inte kommit. Men blir intressant. Okey, låt mig ta av mig. Ge hit det där förbannade förklädet”.

Han får förklädet och jag återvänder till köket. Efter en stund kommer Lars in till oss, hälsar på Arvid och tittar sedan på mig. Jag nickar “Ser bra ut. Hur har du det med hårväxten? Tjejerna vill ha oss vaxade, så rena det går. Inte ett hårstrå. Får jag se?”, säger jag och lyfter bort förklädet. “Hmm, behöver rensas. Sätt dig här så fixar jag”. Tar fram vaxplåstren.

Lars sätter sig, viker undan förklädet och sedan sätter jag i gång. Börjar med pungen. Dröjer inte länge förrän även Lars har ett ordentligt stånd. Har inte sett honom så tidigare. Den är hård, men ser inte ut att vara mer än kanske 14 centimeter men ganska tjock. Nåja, vi är ju alla olika. Han är i alla fall inte generad, tar det med ro att bli behandlad av en annan man. Fortsätter med att ta bort allt hår. Ser att han nu har fått en droppe försats, glänser till lite. Medan jag inspekterar honom närmare böjer jag mig fram. Sträcker ut tungan och slickar på hans ollon. Han smakar gott.

“Vad gör du, är du inte riktigt klok. Det sa du inget om!”, utbrister han, men just då ringer tjejerna i klockan. När jag går in för att höra vad de vill så är det Lars de ber om. Jag går tillbaka och ber Lars gå in. De vill antagligen inspektera honom och se att han följer reglerna.

”Har du ätit? Vill du ha något?”, frågar jag när han kommer tillbaka. ”Ja, men gärna lite vin. Tror det behövs lite flytande mod. Och du, jag har inget emot dig, men fråga först innan du blir närgången. Är lite känslig för andra män”, svarar Lars.

Vi håller upp vin åt honom, fortsätter äta och sedan gör jag inordning ostbrickan och korkar upp portvinet. Precis lagom. Nu ringer de igen, dags att duka ut och duka in. ”Lars och Arvid, dukar ni ut så tar jag in ostassietter och osten. När ni har tagit ut tallrikarna så häll upp portvinet till dem”, säger jag. Känner mig lite som arbetsledaren.

När allt är klart, osten och tillbehör framme, portvinet serverat, drar vi oss tillbaka i köket igen. Sätter oss ner, tar ett glas vin till, då ringer de in oss igen. De kan omöjligt vara klara redan! Vad vill de nu? Vi går in i samlad tropp.

”Medan vi äter ost, vill vi att ni ställer upp er här. Ta av er förklädena. Ni män vill ju alltid ordna olika skönhetstävlingar för kvinnor. Nu har vi tänkt oss en liten annorlunda skönhetstävling, nåja en tävling i alla fall, med er män. Hanna, som är urolog och har sett en massa olika manliga könsorgan ska nu inspektera er, mäta och ge ett professionellt omdöme. Per, ser att du inte är riktigt styv längre, kom hit så får jag fixa det. Ni andra kan gå fram till Hanna, börja du Arvid”, säger Eva.

Jag går fram till min hustru och hon börjar smeka och runka mig. Dröjer inte länge förrän hon fått mig riktigt hård igen. ”Bra, ställ dig i kö till Hanna nu. Se till att du inte börjar sloka”, säger hon.

Hanna inspekterar och mäter på Arvid. Hon kommenterar till de andra tjejerna: ”Ganska lång, lite över medel, 16 cm och 12 i omkrets. Bra hårdhet, en liten förhårdnad, som en ring runt penisen, ungefär mitt på. Intressant, kanske skönt för kvinnan, lite extra riv. Pungen sammandragen och kompakt. Ollonet fint format, tydlig avgränsning mot penisskaftet. Pekar snett uppåt. Känns okey, inga problem ”.

Nästa blir Lars, som går fram till sin hustru. ”Mmm, den här känner jag väl till, men har aldrig riktigt mätt tidigare, säger Hanna och tar måttbandet. ”13 cm lång och… 11 i omkrets. Mycket hård, rent stål. Ollonet accentuerat, lite större i förhållande till skaftet. Pungen lite mjuk och hänger ner mot vänster. Skön att krama. Penisen pekar rakt upp mot magen. Mycket fin, tycker jag, men är ju subjektiv”.

Sist kommer jag. Känns som jag har en ordentlig erektion. Hanna tar tag om den, tar fram måttbandet igen. ”Aha, en bjässe, 18 cm och… 15 i omkrets. Inte dåligt. Är den skön?”, frågar hon och vänder sig mot Eva. ”Nej, svara inte. Oväsentligt just nu. Riktigt hård inuti, men mjukt och lent skinn utanpå. Ganska ådrig. Ollonet stort men i relation till skaftet. Pungen hänger ner med slagsida mot höger. Står rakt ut och pumpar svagt av blodtrycket. Känns helt okey, inga problem”.

Den första inspektionen var därmed avklarad. Vi blir ombedda att stå på rad tillsammans med riktning mot tjejerna. ”Ja, då har vi första bedömningen. Skriv ner en siffra mellan 1 och 5, där 5 är högst, om vad ni tycker om utseendet. Inga två på samma bedömning, det vill säga inga två femmor. Skriv på era block, visa inte varandra ännu”, säger Eva. Jag ser hur de tittar på oss, noga och begrundande. Karin går till och med fram och ser lite närmare, granskar i olika vinklar. Slickar sig om munnen och sätter sig. Då går Eva fram och gör likadant. Tittar extra noga på Arvid, ser jag. Sedan går hon också tillbaka, lutar sig lite bakåt och kisar på oss. Sedan skriver hon på sitt block.

”Behåll era omdömen. Skriv nu ner hur ni upplever storleken, men utifrån hur ni bedömer att det har betydelse. Samma bedömningsskala, som tidigare”, säger Eva, som uppenbarligen leder det här. Alla skriver på sina block.

”Har alla ätit klart? Bra, då har vi det sista momentet. Det här är lite känsligare, men vi har pratat om det och ingen har sagt nej. Gäller det fortfarande?” Eva ser sig omkring. Vi har uppenbarligen ingen betydelse, i alla fall inte vad vi tycker. Alla nickar jakande, de är med.

”Sista momentet är praktik. Nu mina herrar ska ni få knulla. Men bara tre minuter med var och en av oss. Om någon av er sprutar under knullet, har den förlorat. Varje kvinna väljer sin favorit ställning. Måste vara samma ställning för alla tre älskare. Ordningen? Vi tar det i bokstavsordning. Jag börjar, därefter Hanna och Karin sist. Ordningen på älskare? Den äkta mannen kommer sist. Är det någon som haft ihop det med någon annan här?”, frågar hon och tittar lite på mig.

Hanna säger ”jag och Arvid hade en liten session på Teneriffa. Vi skulle hämta något och var riktigt kåta, tror vi hade legat och kåtat upp oss ett bra tag innan”.

”Ahh”, säger Eva ”tyckte du såg nyknullad ut när du kom tillbaka, något över hela dig. Okey då får det bli Per först, sedan Arvid och sist Lars för dig. Någon mer?”

”Ja, jag och Karin var lite otrogna på festen i våras”, säger jag.

”Och inte så lite, vill jag minnas. Tror du kom två gånger på rad och jag med. Underbart, vill jag minnas. Ser fram mot en ny omgång, även om den bara är på tre minuter”, fyller Karin i.

”Misstänkte det”, säger Eva. ”Då får du börja med Lars, sedan Per och sist Arvid. Det verkar som om det bara är jag och Lars som inte, ännu, har haft något. Nå, jag börjar med Arvid , sedan Lars och sist Per. Tjejer, dags att klä av oss”. Sedan lägger hon till ”och grabbar, inga händer eller annat, bara era kukar, det är hur ni använder den som ska bedömas ”.

Damerna tar av sig sina kläder. Nu är vi alla nakna, vi har alla sett det förut, men alltid lika härligt att få se de fina tjejerna. De ser verkligen läckra ut. Inte utan att det rycker lite extra i svansen. Eva är först ut. Hon gillar att rida, att ha kontrollen. Hon ger Hanna ett tidtagarur och säger ”Tre minuter från första penetration. Vi lägger oss här på soffan. Ställ upp er grabbar: Arvid, Lars och sist Per”.

Arvid går fram, lägger sig på soffan. Eva tittar på honom. Klättrar upp och riktar in sig mot hans kuk. Tar tag i den och sätter sig ner. Hanna har satt igång tidtagningen. Eva börjar röra sig upp och ner. Ser ut som att hon gillar det. Arvid juckar med, rör sig under henne, för att komma åt så bra som möjligt inne i henne. Tror han försöker vinkla så han också stimulerar hennes klitoris. Ser bra ut. En vinnare?

”Bryt, tre minuter”, ropar Hanna. ”Nästa, Lars!”

Eva stiger av, lite besviken ser det ut som. Sedan går Lars fram och lägger sig. Eva gränslar honom. Sätter sig långsamt ner och sjunker ända ner. Inga problem att komma in för Lars. Han går ut mer intensivt och verkar verkligen knulla. Ganska snabbt. Ser ut som han verkligen vill jucka så mycket som möjligt på tre minuter. Kanske en vinnarstrategi?

”Bryr, tre minuter”, ropar Hanna igen. ”Så, nu är det du Per att få knulla din hustru”.

Jag lägger mig ner, min kuk stor rakt upp. Känns lite hemvant, Eva vill ofta rida mig. Hon stiger upp gränsle över mig. Behöver inte ta tag i kuken, utan sätter sig bara rakt ner, lite sakta, jag är ju lite större än de tidigare. Så skönt, äntligen få känna en skön stimulans. Endorfinerna rusar genom kroppen, vill bara älska, knulla, komma. Vi har precis kommit in i ett härligt tempo när vi hör Hanna ”Bryt, tre minuter!” Med en suck stiger Eva av mig. Känns underligt tomt, vi hade ju bara precis börjat.

Jag ser hur Eva går bort till sitt block, funderar lite och skriver sedan ner sina resultat. Undrar vem hon tyckte var bäst. Och hur kan detta påverka hur vi älskar i framtiden?

”Okey, nu är jag klar. Hanna din tur. Per, du är först ut. Hanna, vilken ställning väljer du?”

”Jag är lite av en traditionalist, tycker bäst om missionären. Kan jag använda soffan?”

Eva nickar och Hanna går fram, lägger sig på soffan, ett ben upp över soffryggen och det andra ner mot golvet. Åhhh, vilken inbjudande syn! Hon ligger där öppen och klar för att ta emot mig. Jag går fram, kryper upp på knä mellan hennes ben och riktar in mig mot henne. Hanna tar ner en hand, tar tag om mig och riktar in mig in i sig. Återigen tar jag det lite försiktigt. Vill inte bara köra in kuken i henne, även om tiden börjar räknas när jag sätter ollonet mot hennes fitta. Eva står nu nära och tittar, har tidtagaruret i handen. Jag känner hur jag sjunker in i Hanna. Hon är underbart skön, härligt trång, våt och vet hur hon ska jobba med sin fitta. Vet inte hur hon upplever det, men för mig är det helt fantastiskt. Jag juckar i långa sköna drag, försöker se till att kukroten kommer upp mot hennes klitoris, vill stimulera inte bara inne i henne utan även tillfredsställa hennes könsligaste knapp.

”Bryt, tre minuter”, fullständigt skriker Eva. Är hon lite sotis? Själv hade jag mer än gärna velat fortsätta knulla Hanna betydligt längre. Kanske kan vi hitta på något någon gång?

”Arvid, är du beredd? Din tur”, säger Eva. Arvid gör sig klar går fram och kryper upp mellan Hannas ben, där jag precis varit. Återigen ser Hanna till att han hittar rätt. Arvid trycker in sig ganska snabbt och fortsätter sedan i ett fint tempo, inte så snabbt, mer långa uttänkta drag. Ser på hans ansikte att han njuter av varje sekund. De har nu knullat tidigare, men en gång ger inte så mycket. Nu tror jag han gärna vill återuppleva det.

”Bryt, dina tre minuter är slut, Arvid. Lars nästa!”, säger Eva.

Hanna och Lars utbyter ett kärleksfullt leende när han kryper upp till henne. Sänker sig ner och kommer direkt in i henne. Som tidigare har Lars ett fantastiskt tempo. Kanske inte så dumt, när han är sist. Kanske får han Hanna över gränsen, ger henne en orgasm? Då tror jag han vinner denna omgång. Men då ropar Eva ”Bryt, tre minuter är slut”.

Lars stiger av, det ser ut som om han också gärna hade fortsatt. Hemmabanan är inte så dumt. Hanna samlar ihop sig och tar fram sitt block och penna. Lutar sig tillbaka och funderar med ett leende på läpparna. Har hon svårt att bestämma sig! Sedan skriver hon ner sitt omdöme och lägger undan blocket.

”Okey, sist ut nu är det du Karin. Hoppas du har blivit härligt våt för grabbarna. Vilken ställning vill du ha?”, frågar Eva.

”Jag föredrar att bli påsatt bakifrån. Stå på alla fyra och känna hur jag blir påsatt. Och våt? Ja, det har varit fantastiskt att se er, riktigt uppkåtad. Sällan känt en sådan lust, kanske när jag och Per hade det lilla äventyret”, säger Karin. Vill hon retas lite med Eva?

Karin ställer sig på alla fyra i soffan. Bra att den är i rätt höjd. Vi grabbar kan bara gå fram och hamnar i ett perfekt läge för att ta henne i besittning. Lars är först. Han avslutade ju nyss med Hanna och har en riktigt hård kuk, ser det ut som, även om den inte är så stor. Tror inte det betyder något, just nu. Han går fram till Karins väntande fitta, som syns så fint mellan hennes skinkor. Riktar in sig och precis som tidigare kör han in kuken i henne på en gång. Ganska snabbt. Jag hör hur Karin nästan tappar andan. Sedan fortsätter han i sitt vanliga, snabba tempo. Mest knull per minut? Han rör sig mycket kraftfullt, ser hur Karins kropp rister till vid varje penetration. Ser härligt ut.

”Bryt, tre minuter”. Lars drar sig ur Karin och jag gör mig beredd. Har knullat med Karin en gång tidigare och minns att hon var fantastisk. Mötte mig i varje drag, hon kom två gånger och jag två under vårt möte. Vi varierade ställningarna en hel del. Nu är det bara bakifrån som gäller. Jag går fram, runkar ett par gånger, och ställer mig bakom. Vill så gärna smeka hennes rumpa innan jag kommer in, men inga händer är det sagt. Så jag riktar in min kuk och sakta sjunker jag in i hennes underbara fitta. Våt och precis lagom trång. Minns hur skön hon var och det är inte sämre nu. Här vill jag verkligen fortsätta, vill tömma mig i henne, då jag hör ”Bryt, din kåtbock, dina tre minuter är slut”, från Eva. Hon är sur! Får se vad som händer på kammaren senare?

”Okej, sista skjutet är nu du Arvid som får ta din hustru”. Arvid går fram, även han behöver runka kuken lite. Sätter ollonet mot sin hustrus väntande fitta. Det ser mycket hemtamt ut. Det här gör de ofta. Han vilar ett par sekunder med ollonet precis mellan de yttre blygdläpparna och skjuter sig in, inte snabbt och inte heller långsamt. Precis så som han vet att hon föredrar efter att redan ha knullat i någon annan ställning. Sedan vet han precis hur han ska göra. Ser ut som om båda två njuter, är helt inne i sin egen bubbla. Vi andra har upphört att existera för dem.

”Bryt, tre minuter. Men måste säga att ni verkligen såg underbara ut. Hade kunnat stå och tittat på länge, ni är jättefina”, säger Eva.

Arvid backar bak och Karin ställer sig upp, klart besviken. Samlar sig en stund innan hon går fram och tar sitt block. Behöver inte tänka länge innan hon skriver ner sitt resultat.

”Okej, är vi lite samlade nu?”, frågar Eva. ”Sista momentet är avsmakning. Här är tre koppar, nu grabbar ska ni spruta i var sin kopp. Sedan ska vi tjejer smaka och skriva hur vi upplever smaken. Ett till fem, som tidigare, inga två på samma. Hur är det grabbar? Vill ni runka själva eller få hjälp? Föreslår för enkelhetens skull, i så fall, att det är respektive hustru som får hjälpa till”.

”Jag tar gärna hjälp”, säger jag och de andra nickar. Tjejerna tar var sin skål, går fram till oss och vi ställer oss på en rad för att bli mjölkade. Känner hur Eva med vana händer tar tag om min kuk och börjar runka först lite varsamt. Sedan spottar hon i en hand och lägger ollonet i handen, masserar det med sluten handflata. En fantastisk helhetskänsla. Det tar inte lång stund innan jag känner att nu kommer jag. Eva märker det. Håller upp skålen och drar med några slutliga drag och jag börjar spruta. Vilken utlösning, väntat länge och nu äntligen med min hustrus varliga och sköna händer sprutar jag flera gånger i skålen. Eva mjölkar ur mig det sista. En känsla i hela kroppen, nästan svartnar för ögonen, har svårt att stå. Tur att Eva står där och stöttar mig.

De andra ligger inte långt efter. Hanna mjölkar ur Lars de sista dropparna, då jag hör ett vrål från Arvid. Han behövde det här lika mycket som jag. Vi undrar nog alla tre, om det är över nu. Har de hittat på ytterligare något moment?

Eva tar fram nio skedar för att inte blanda ihop vår sperma i skålarna. Nu börjar Hanna att ta en sked från varje skål, smakar och sväljer. Smackar lite och gör sedan sin utvärdering, noterar i blocket. Karin gör samma sak och sist kommer Eva.

”Va, nästan inget kvar. Taskigt, ni kunde väl lämnat lite mer till mig. Det var det här momentet jag verkligen har sett fram mot. Avsmakningen”, klagar hon och slevar i sig det sista ur skålarna. Ser mycket belåten ut och skriver ner vad hon tycker.

”Okej, grabbar, nu kan ni dricka ett glas vin eller nåt medan vi kvinnor sammanställer resultatet.

Efter ett tag meddelar Eva ”vi har ett resultat”.

”Första delmomentet, vad vi tyckte om utseendet. Där fick Per två femmor och en trea, Arvid en femma, en trea och en tvåa. Lars fick tre fyror! Per vann det med tretton poäng, tätt följt av Lars med tolv och sedan Arvid med tio”, meddelar Eva. ”Hanna hur gick det i hur vi upplever betydelsen av storleken hos var och en av grabbarna?”

”Tja, det blev nästan ett likartat resultat, men Per fick här två femmor och en tvåa. Arvid fick en femma och två fyror sist Lars med en fyra och två treor. Summan blir då att Per för tolv, Arvid tretton och Lars tio”.

”Just nu är då ställningen att Per har 25, Arvid 23 och Lars 22. Inga stora skillnader. Då ska vi se hur det gick i utförandet. Karin, du har resultaten”.

”Resultatet där var att Per fick två fyror och en trea, Arvid en femma, en fyra och en trea. Lars slutligen två femmor och en tvåa. Totalt blir det att Per får elva, Arvid tolv och Lars tolv. Mycket jämnt med med stora variationer för varje”.

”Summerar vi detta blir ställningen nu att Per leder med 36, tätt följt av Arvid med 35 och Lars med 34 poäng”, säger Eva. ”Sist har vi avsmakningen. Där fick Per två fyror och en etta, Arvid en femma, en fyra och en tvåa. Lars fick återigen två femmor följt av en trea. Resultatet av denna deltävling blir då att Per får nio, Arvid elva och Lars tretton”, förkunnar Eva.

”Slutresultatet blir alltså, låt mig se…”, Eva räknar ”Lars vinner med 47 poäng, Arvid får 46 och sist Per med 45 poäng. Faktum är att det är så jämnt att ni nog kan anses vinnare alla tre”.

”Men”, säger Karin ”vi har ju inte fått någon orgasm, grabbarna fick ju”.

”Ja, här behövs något mer”, stämmer Hanna in med. ”Jag föreslår att först till tre vinner!”

”Hur tänker du då?”, frågar Eva.

”Jo, den av grabbarna som först får en av oss att få tre orgasmer vinner. Men jag tycker att var och en ska ha en man som de inte haft tidigare, bortsett från nyss, när vi fick tre minuter. Detta innebär att jag får Per, du Eva får Arvid och Karin får Lars”.

”Bra idé. Först till tre!”, säger Karin och ser riktigt kåt ut. ”Var kan vi vara? Vi bör väl vara samlade så vi alla ser hur det går. Får grabbarna använda alla knep?”

”Tycker det är frisim, ursäkta friknull, som gäller. Alla får köra som de själva vill och kvinnorna får hjälpa till. Det blir paret som vinner. Jag tycker vi är i salongen, där har vi både soffor och en skön matta”, säger Eva.

Vi går alla in i salongen. Parar ihop oss och står och väntar på klarsignalen. Jag är hur tänd som helst. Min kuk står återigen i givakt. När jag tittar på de andra så verkar alla lika startklara.

Nu tar Hanna kommandot och ropar”klara, färdiga, knulla!”

Att skriva är ett sätt att få utlopp för sina tankar. Jag skriver många olika saker, allt från faktaböcker till erotik. Allt är lika roligt att skriva; att formulera ord till meningar, meningar till stycken och allt till en längre sammanhängande text. Oftast börjar skrivandet med en vag idé, sedan för berättelsen oftast ett eget liv. Jag vet inte från början vart det tar vägen. På gott och ont. Hoppas du hittar något du gillar, säkert ett och annat du inte gillar.
Nilskjell är medlem sedan 2023 Nilskjell har 72 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren