Publicerat
Kategori: Sexnoveller

Två tanter och jag

...Annelie brölar som en älg ko då Agneta suger på hennes anus . Jag pressar in min kuk i Agnetas skithål . Agnetas fittsås använder jag som glidmedel. Båda tanterna står på alla fyra. Det luktar rejält med tantfitta, kåtsås och kiss. Det smackar ordentligt om deras blöta fittor. Agneta flämtar till då jag trycker in kuken ända till kukroten. Kuken glider lätt i hennes väl använda anal. Annelie ylar förtjust då Agneta pressar in handen i fittan. Jag knullar Agnetas skithål som ett djur, och tömmer pungen . Jag sätter mig ner och tittar på hur dom suger och slickar varandras fittor och klittor till orgasm. Som avslutning går vi in i badrummet. Jag lägger mig på golvet. Annelie och Agneta kissar på min kuk och varandra

Skriven av: Perp

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:

spelsidor utan svensk licens kan du spela dina favoritspel och placera spel på olika sporter

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Klas Stenborg