Publicerat
Kategori: Relationer noveller

Virvelns vemod (baksidestext)

Studenten Alda Barros Lindblom, [25 år], är nybliven singel och njuter av en god middag tillsammans med sin bästa väninna en helt vanlig måndagskväll.
De samtalar om kärleken och livet i allmänhet, och hon har ingen tanke på att inleda ett nytt förhållande inom den närmaste framtiden – tills hon får syn på Adam, och han på henne.

Novellen ”Virvelns vemod” handlar om en kvinnas första stora kärlek, passion och krossade hjärta, insvept i försoningar. Hon ställs slutligen inför ett val. Det oundvikliga valet, som skiljer hjärtat och hjärnan åt.

***
Texten är baksidestext till relationsnovellen "Virvelns vemod" (2023) som finns hos Storytel, Nextory, Apple, Boobeat, Bokus, Adlibris m.fl.
***
Titel: Virvelns vemod
Författare: Emilia Wahlgren
ISBN: 9789189429581 (e-novell)
Upplaga: 1.0
Språk: Svenska
Förlag: Joelsgården Förlag
Utgiven: 2023-05-14

Emilia Wahlgren, född 1984 i Angola, är en jurist och författare uppvuxen och bosatt i Stockholm. Kriminalromanen ”Moraliskt fördärvade” är hennes debutroman, följt av den fristående uppföljaren i form av en novellsamling vid namnet ”Skimrande eljest”. Hon är sedan år 2023 aktuell med relationsnovellen ”Virvelns vemod” utgiven av Joelsgården Förlag. TikTok: jurist.ew Twitter: jurist_ew
Emilia Wahlgren är medlem sedan 2023 Emilia Wahlgren har 4 publicerade verk

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?

Snabba insättningar med Visa och Mastercard - casino med kortbetalning utan svensk licens!

Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Fredrik Trulsson

Inga stordåd, böcker, eller barn, men förhoppningsvis ett gott hjärta och en någorlunda intakt ryggrad. Allt gott till er alla som besökt, läst och övertygat mig! Är du mer nyfiken, samt modig,…

Fredrik Trulsson

På andra plats denna veckan: Anders Berggren