Easterhead

Easterhead

Jag skriver mest mm romande och är väldigt inspirerad av yaoi. Men annars blir det en del fantasy och sifi också även om jag egentligen är för lat för att bygga världarna som krävs. När jag skriver är det karaktärerna som är viktiga. Jag vill att läsaren ska känna med dem. Och jag vill utsätta dem för de värsta jag kan komma på :)

Publicerade verk: 2
Medlem sedan: 2015

Författarens noveller:

Nico/Viktor (BL)

Helena

Nico hade som vanligt ingen aning om hur han hade hamnat i situationen han befann sig i. Jovisst, han hade varit kär i Viktor så länge han kunde minnas. Men han var Carros storebror och till och med…

Klicka här för att läsa hela »

Författarens dikter:

Dipolen

Easterhead

Rutiner som ger hopp om förändring. Rutiner som tvingar och fångar. Planer som lovar lycka. Planer som gör det svårt att andas. Vänner som ger glädje och mening. Vänner som inte känns på riktigt.…

Klicka här för att läsa hela »

Inloggning

Logga in och för att skapa din profil. Utöver får du möjlighet att redigera dina verk och du har möjlighet att nå högre medlemsstatus .

Glömt lösenord?
Annons:
Hur blir man veckans författare?

Veckans författare:

Anders Berggren

Skrivande livsnjutare. Jakten Efter Verkligheten är efter Förändringen den andra utkomna boken i en tilltänkt serie om fem. Skriver nu Jakten på Sanningen.

Anders Berggren

På andra plats denna veckan: Sten Wiking