Våra författare

Här ser ni våra bästa författare. Kika gärna in deras dikter och noveller.

Registrerade författare:

Jag är 67 år gammal. Jag har fyra vuxna barn. Jag är en gammal dansbandsmusiker,spelar sologitarr,bas,klaviatur,banjo,ukulele. Musik är en stor passion. Skrivandet också. Jag är ett barnhemsbarn så jag har det som lite terapi. Andra intressen är att översätta från engelskan till svenska. Naturen är något som jag tycker om,de sjungande skogarna i Småland. Vi har ett sommarställe vid en sjö där vi är hela sommaren. Tycker om människor och är väl lite pratglad. Får jag bjuda på en kopp glädje. Glädje och skratt är två viktiga komponenter i livet. Försöker vara så positiv som möjligt.

Mer information om Bo Grapenskog »

En drömmares drömfångares dröm . Lugn, sansad, flummig men som sagt alla vi har problem som ej går nämnda . Oron och ångesten man bär, det är inte den lättaste packningen men tar dagen som den kommer och går. Bilder och visioner, mina tankar går i miljoner, runt omkring samlas alla i en ring Vet inte vem jag ska hjälpa eller skälpa Ja livet är inte lätt

Mer information om Sebastian Basse Nilsson »

Jag heter Nickie Snäll. Poet, upphovsman, synestét. Född 1951. Fritidsledare och församlingsassistent i botten, med arbetsbakgrund inom bland annat Kriminalvården. Jag står för HBTQ och finns på Twitterkonto @NickieSnll varje dag.

Mer information om Nickie Snäll »

Gift, tre vuxna barn och bor i Nybro. Född och uppvuxen i Kiruna.Tycker om att skriva och spela dragspel. Promenader i skog och mark med hunden Gunnar. Turer med husbil. Har tidigare arbetat som handläggare för LSS och handikappfrågor. Skriver insändare och debattartiklar för att påverka, så frön till våra folkvalda politiker.

Mer information om Yvonne Malmgren »

Jag är en positiv , kreativ och poesi törstande kvinna / som tycker om Att skriva av sig i ilskan , när nattens demoner virvlar , lugnet svallar. \r\nJobbar på ett Cafe i stadens Bibliotek där jag stortrivs. \r\nBemöter gästerna med ett leende på morgonen och önskar dem en härlig dag! \r\nÄlskar att Ge av mig själv till alla härliga och fantstiska människor!! \r\n

Mer information om Hillevi Hosio »

20 årig tjej som älskar att skriva. Skriver ofta mycket långt, men också ganska kort. Dikter har varit en passion sen jag var liten, så som berättelser om saker som inte funnits. Min passion pressas in i en skolfylld vardag med min vovve. Tiden är knapp, men när inspirationen kommer, kan inte fingrarna sluta skriva. Hoppas ni finner mina texter bra :) tack och hej :)

Mer information om Juniior Evelina Pedersen »

Lärare i svenska som andraspråk fn vid ABF Kista, som alltid gillat läsa historiska noveller. Älskar att hålla mig i form genom att springa. 1989-95 reste jag mycket i Estland. Intresserad av nya möten, ensam besöka spännande platser och, kanske, möta kvinnan i mitt liv. Mina minnesanteckningar håller nu på att bli till ett större antal noveller.

Mer information om Arne Fredriksson »

Carina Larsson, värmländsk östgöte. Jag är en hustru, mamma, mormor, farmor och svärmor som försöker fånga dagen och se möjligheter i allt som sker. Frilansande reporter. Före detta lantbrukare som fortfarande gillar att påta i myllan. Ni hittar mig även på min blogg Carinas dagliga leverne.

Mer information om Carina Larsson »

Jag återkommer snarast med lite mera info och kött på benen och andra påhittade oväsentligheter om min person. Finns förbanne inget svårare än att ge en rättvis bild av sig själv :) Ingen som har lust att göra det åt mig?

Mer information om Fredrik Lindskog »

Författare till romanerna Mare Balticum I & II som handlar om ett ryskt anfallskrig mot Sverige, samt skräckromanen Raticus. Som enbart e-bok har jag även gett ut novellsamlingen Svarta Stunder som är fem fristående rysarnoveller, samt kortromanen Döden i Siktet, en thriller som löper parallellt med handlingen i Mare Balticum.\r\nHemsida: www.skagerlundbooks.se

Mer information om Roger Skagerlund »

Du behöver egentligen inte veta så mycket om mig. Jag är precis som dig och ändå inte. Vi delar på något hemskt och det förenar oss men det definierar oss inte. Jag försöker hitta vägen tillbaka. Det är svårt, jag försöker varje dag.

Mer information om tidsliv »

Jag skriver dikter om mitt liv, min bakgrund, kärlek, besvikelse, drömmar samt fantasier. Har haft en hemskt uppväxt, men fann oftast glädje i längtan efter äkta kärlek och det goda livet...

Mer information om Jina »

Kvinna 59 år som alltid tyckt om att skriva i dagboks form genom åren. I tonåren vlev jag godvän med en klasskamrat som tyckte om att berätta påhittade historier. De handlade mest om skräck ock om djur. Det blev till en lek mellan oss att överträffa varandra i historie berättandet och i bland fylla på där en historie slutade. Allt eftersom åren gick och vi fick nya intressen och nya vänner så skiljdes våra vägar tillslut. Det hade såtts ett litet frö hos mig som sedan funnits hela livet. Mvh HS

Mer information om Helene »

Skriva och läsa är det jag är ämnad för. Kom på det sent varför bästsäljaren dröjer :-) Hoppas på många roliga kontakter inom detta gebit

Mer information om Sverre »

Jag heter Julia Nydell och är för tillfället 17 år gammal. Jag bor och är uppväxt i norra norrlands gröna skogar (well, oftast snötäckta skogar) och har haft ett stort intresse för att skriva sedan jag var liten. Mitt skriveri har legat på is under de senaste åren, men jag funderar på att återuppta det och kanske även ladda upp lite noveller här under tiden jag utvecklas för att hålla koll på min utvecklingsprocess och även för att dela med mig av mina noveller till omvärlden.

Mer information om Julia Nydell »

Jag heter Sofia Andersson och är 13 år gammal. På fritiden håller jag på med ridning, innebandy, fotboll, tväflöjt, piano och agility. Mitt favoritämne i skolan är svenska, och något av det bästa jag vet är att skriva berättelser och noveller.

Mer information om Sofia Andersson »

Jag är en tjej som gillar att uttrycka mina känslor och tankar genom text och annan sorts kreativitet, annars som person är jag väldigt snäll och trevlig och behandlar andra som de själva vill bli behandla. Jag läser till Undersköterska just nu och älskar att jobba med männsikor. Min fritid går mycket åt till min familj, vänner och annat kreativt skapande såsom; att måla och fotografera men mitt skrivande är en stor del av det.

Mer information om The Typing Girl »

Författare, bokförläggare hos Blommasböcker. Jag är 48 år och har alltid skrivit och utvecklats. Vare sig jag skriver rakt på sak, eller metaforiskt, utgår jag oftast ifrån egna livserfarenheter. På min hemsida går det att se böckerna jag har skrivit och publicerat. Mitt mål är att ansluta andra författare till mitt förlag.

Mer information om LiseLotte Divelli »

Aspirerande romanförfattare & diktentusiast. Mina verk speglar oftast något som redan hänt eller något som jag associerar med mig själv, människor jag känner eller mina känslor rent generellt. Arbetar just nu på min debutroman samtidigt som jag skriver dikter & noveller frekvent. En novell samt diktsamling är också något jag siktar på längre fram. Kritik välkomnas.

Mer information om Tim Lukic »

Alltid distraherad. Samlar hos mig dofter, ljud och ord. Ser saker hos människor innan de pratar. Det är fysiskt. Det går som en ström från hjärnan till mina fingrar. I strömmen ser jag mina karaktärer skratta, gråta, älska för alltid. Innan datorerna hade jag ett finger som hade fått hårdare hud där jag höll pennan. Jag har kvar vecket. Jag skriver historiska noveller gärna med två eller tre krossade hjärta i. Lyckliga slut är ett måste även om vägen dit är svårt.

Mer information om Anna Åhlin »

Arkeolog och \"runstensfadder\" från södra Roslagen. Gillar poesi, skogen, veterancyklar och knivslöjd. Har skapat \"Nora-Ekeby kulturstig\" i västra Danderyd, där jag växte upp ! Favoriter är bl.a. Nils Ferlin, Dan Andersson, Stig Dagerman, Karin Boye m.fl. Är även inspirerad av punktexter, då jag skriver enkla rim, alliterationer och limmrickar. Bilden är från bygget av ett grophus på \"Gunnes gård\" i Upplands Väsby.

Mer information om Peter Schenling »

Jag heter Lars Ek och är född 1941 i Norrköping. Jag har alltid tyckt om att berätta och skriva. Det är dock först nu, efter pensioneringen, som jag har tagit tag i mitt intresse. Mitt skrivande riktar sig främst mot humoristiska kåserier och korta noveller. ?>

Mer information om Lars Ek »

Jag är en svensk poet/författare/konstnär som älskar att skriva. Jag arbetar på att mina dikter och noveller ska vara unika och vackra. Med ett gammalmodigare språk och motiv som: livet, fantasi, filosofi. Jag vill att det jag skriver ska kunna förstås och njutas av, utan att vara alltför flummigt.

Mer information om Christian Losell »

Jag heter Mary Bell Jag bor i Guldheden i Centrala Göteborg. Jag gillar funk och soul från 70 talet och 80. Min familj är mitt allt , att skriva noveller i synnerhet deckare gillar jag allra bäst. .

Mer information om Mary Bell »

Jag heter Tove Birkeland Brandt och är född 1964 i Karlstad. Det skrivna ordet har alltid trollbundit mig. Så vitt jag minns så har jag alltid haft en penna till hands. Det har blivit åtskilliga dikter och noveller genom åren. Men jag har behållit alla för mig själv, tills nu. Under 2013 släppte jag min första bok, en kriminalroman/thriller som heter ”Röd Vinterängel”. En fristående uppföljare är färdig för redigering. Jag har även publicerat noveller via Sparv och Melkers Förlag.

Mer information om Tove Birkeland Brandt »

En mestadels glad tjej på sexton vårar och ett stort intresse att skriva noveller som handlar mest om kärlek och sorg. Andra saker jag tycker mycket om är att dansa, musik, mat och mina vänner. Går även på gymnasiet, naturvetenskapsprogrammet, bor i "lilla" Malmö och drömmer om att när jag tar studenten om tre år ska jag ha skrivit min första roman.

Mer information om Rebecka »

Skriver för mest för skojs skull och vill gärna veta hur andra tar mina noveller. (Ni får ursäkta stavfel/grammatik fel)\r\nJag ber om ursäkt för min novell \"Du och jag. Ensamma.\" Att den blev så himla många gånger uppladdad. Förlåt.

Mer information om KirreChan »

Jag är en frilansande illustratör, bildkonstnär, hobbyförfattare och projektledare/kulturproducent från Arvika, Värmland. 10 saker jag älskar: Handskrivna brev. Nymalet kaffe. Folktro. Brittisk humor. Åska. Lägereldar. Doften av blöt asfalt. Yxkastning. Katter. Norge.

Mer information om Marcus Gabriel Fors »

Jag är en glad och kreativ kvinna på nästan 30 år, och jag har skrivit berättelser sedan jag var knappt 7. Jag bor tillsammans med min mysiga, men mycket bestämda katt, Luna. För tillfället skriver jag på diverse roman- och novellprojekt som jag planerar att ge ut via Amazon Kindle, men jag skriver även en del poesi och fan-fiction. Jag är även amatörillustratör/-konstnär, och mina bilder kan ses på min sida på DeviantArt (användarnamn Haadogei). För uppdateringar: @HaadogeiPipe på Twitter.

Mer information om Pipeline Karlsson »

Varning dem flesta av min dikter är på engelska. jag är 16 Är med i en anti mobbar grupp som heter TheRoyalGuardian just nu är vi bara 20 tusan medlemmar men vi har hjälpt över 2 miljoner människor runt hela jord klotet. ibland när människor är ledsna brukar jag skriva dikter för att göra dem glada. och ibland skriver jag dikter om hur jag känner mig. ledsen. glad. arg. men brukar alltid skriva allt i ett dokument på datorn sen radera dem. nu ska jag prova skriva dem här och se hur det går.

Mer information om Felixkaka »

Jag är väl en person som är driven av en inre glöd som jag inte än har lärt mig att tygla till min fördel och förhoppningsvis till andras glädje. Då jag är en konstnärlig person kan jag vara väldigt speciell och besvärlig stundvis men jag försöker att leva i verkligheten såväl som i mitt sinne där jag skapar världar som jag hoppas att kunna en vacker dag våga sätta ord på och visa för dem som önskar se.

Mer information om Skyle »

24 år gammal filosof som älskar att hasa runt i filttofflor varvat med att dricka champagne på en uteservering. Det finns liksom inget mellanting. En normbrytande författare som borde läsa fler böcker och texter för att utveckla sitt skrivande, men för ivrig för att faktiskt göra det.

Mer information om Julian Yderbo »

Jag är författare, redigerare/korrekturläsare och bokförläggare. Dessutom älskar jag att läsa andras böcker. Jag är också vegan och djurälskare.

Mer information om Camilla »

En kille som sett livet från två sidor där den ena sidan består av relationer, familj, lycka och underbara stunder. Den andra sidan kan bäst beskrivas med ett ord Mörker! Idag har jag förmånen att finnas till hand för både min familj samt ungdomar i vårt avlånga land. Då jag idag arbetar med ungdomar samt vägleder dom under deras livsresa.

Mer information om Flippen »

Bara en tonåring utan liv som vill prova på att skriva noveller. Tränar bara för tillfället med storyline förslag från internet som används till snabbskrivning. Kommentera och rätta gärna.

Mer information om HibenG »

Jag har alltid varit intresserad av att läsa, så det verkade bara självklart att börja skriva själv. Jag har skrivit lite förut men nu sätter jag igång på allvar.

Mer information om Emil »

Etnolog och filatelist som skriver noveller, sagor med mera. Ibland på uppdrag av veckopressen och dagspress. Min andra sysselsättning är som musiker. Jag skriver sånger och framför dem till gitarr och har just börjat lära mig spela balalajka.

Mer information om KJELL RANDEHED »

Jag är en gubbe på 60 som har huvudet fullt av idéer. Jag vet hur berättelsen börjar redan innan jag börjar skriva. Jag har ett hum om slutet, men vad söm händer däremellan har jag inte en aning om. Det är det som lockar mig att skriva mer.

Mer information om Manne Holm »

Vid sidan av att ägna tid åt mitt vanliga jobb, mina barn och sambo och deras intressen samt mina egna fritidsintressen tycker jag även om att skriva. En av alla mina drömmar är att någon gång få se mitt namn på en "riktig" bok.

Mer information om Jörgen Stattin »

Jag heter Herry eller kallas Harry, jag är född 1999, jag älskar skriva dikter och noveller och är eventuellt framtids författare. Jag är ny i sveariket och har bort 2 år nu 2016.

Mer information om Heri Ndami »

Hejsan, jag har ett restaurang jobb och bor i Gästrikland,\r\nJag är en kreativ tjej, spelar teater, tränar kungfu, hållt på med lera, klättrar, är med kompisar och pojkvännen, \r\nJag har även gillat att rita fast tiden har vart liten för det på sistone.\r\nMen skrivningen är något jag verkligen älskar och jag kommer aldrig att sluta skriva så länge möjligheten finns, jag skriver både böcker och noveller, inget utgivet än men jag försöker, jag har vart på små kurser mest distans och en som fanns nära.

Mer information om Cecilia Ridderborg »

Här hittar du en man som är 49 år, boendes med fru och två galna nakenkatter utanför Stockholm. Jag har under slutet av 2015 börjat öva på min skrivförmåga och nu publicerar jag min absolut första novell här på Novell.nu

Mer information om Benny Kalén »

Tjej på 16 år som gillar att skriva. Skriver både dikter och noveller. Skriver mycket om mobbning o psykisk ohälsa. Kör boxning på fritiden, sjunger även.

Mer information om Lovisa »

Jag är en kille på 15 år som gillar att hålla på med film, sen är jag också bra på att skriva berättelser. Jag har en bror som heter Rasmus, och han är 13 år. Några av mina egenskaper jag har är att kunna räkna ut kvadratroten, sen är jag ganska snabb och stark, och väldigt omtänksam. I skolan jobbar jag på väldigt bra, hittills har jag fått ett A i musik.

Mer information om Jonathan Stribrant (15 år) »

Jag är en 27 åring som älskade att skriva små historier som liten. Mamma och pappa trodde jag skulle bli författare när jag blev äldre men jag tappade fantasin. Nu sedan ett par år tillbaka har jag skrivit noveller lite smått. Har fått höra från vissa personer att jag borde börja skriva sex-noveller då jag verkligen skriver så bildligt att man skulle kunna tro att man är där. Jag skriverr mycket "oskyldiga" noveller men även lite sex-noveller och lite andra noveller.

Mer information om Anja »

Skriver alltifrån poesi och noveller till krönikor. Bor för tillfället i Frankrike och försöker kombinera inlärning av den franska språket med skrivande på det svenska. Kommer annars från Göteborg där jag jobbar in the jeans biz. Läs mer på: http://cargocollective.com/agnesbruskjahn/

Mer information om Agnes Brusk Jahn »

En 40 årig 2barns pappa som lever med manodepressiv sjukdom. Ensamstående med min dotter 24/7. Förlorade min fru och en dotter i en trafikolycka 2008 och då satte min manodepressiva sida fart ordentligt. Skriver mycket, både novell, barn och en pågående bok om hur de är att leva som psykiskt sjuk! En bok man kan följa på www.entigerparyggen.blogg.se

Mer information om Björn Wikström »

Jag är en vanlig postare som skriver ibland när andan faller på skriver bara vad som poppar upp i huvudet. Jag gör inte som man ska göra som ni skrev här på novell.nu men å andra sidan är jag inte ute efter att bli författare i den bemärkelsen ? bara när man känner för det men jag har tagit råden till mig som ni skrev. Jag spelar även amatörteater som hobby. Vet inte riktigt vad ni vill man ska skriva är singel för tillfället och låter ödet bestämma om man träffar någon ? har släkt i italien

Mer information om Anthony Palm »

Boris Söderberg 1940 i Borås. Uppvuxen i Varberg. Gick till sjöss som skanskalle 1959. Seglade sedan som motorman och maskinist i oceanfart fram till år 1979 då en olycka i M/T Erato satte stopp för ff sjökarriär. Skrivit sedan tidiga år, såväl poesi som prosa ofta med anknytning till sjömanslivet såsom det var under ff sjömanstid. Startade 1979 grossistföretaget Holiday Music AB som han innehade fram till 1994. Därefter blev Söderberg innehavare av bok-antikvariatet Trumpeten som han innehade fram till 2006. Söderberg har som medförfattare deltagit i flera antologier, den senaste "På Fallrepet" utkom 2014 i föreningen Bokanjärernas regi. På eget förlag har ff utgivit diktsamling och roman. FF är sedan många år bosatt på Himmelriksgränden i Helsingborg.

Mer information om Boris Söderberg »

Jag är född 1924 och har skrivit dikter sedan jag var femton år. Jag har givit ut tre diktböcker och några dikthäften. Jag skriver både på riksspråk och västgötadialekt. Jag är så kallad autodiakt.. Mitt diktmotto är; Till glädje och tröst.

Mer information om Ingvar Björkdahl »

Jag heter Ståle Brandt. Född i Norge 1964. Jag har alltid varit fascinerad av det skrivna ordet, men det är först på senare år som jag har vågat mig på att sätta mina tankar på pränt. Jag har tidigare publicerat en värmländsk kriminalroman, ”Ankharen” (2013). En fristående andra bok är på gång. Jag har skrivit en del noveller men ”Bara en hjälpande hand” är den första som jag har publicerat så här. Den visar på hur fel allt kan bli, och då kan man fråga sig; Varför vågar ingen hjälpa till? ?>

Mer information om Ståle Brandt »

Jag är 45 år och verksam drama/teaterlärare samt egen företagare. Jag har skrivit noveller sen jag var barn. Har försökt mig på att skriva romaner men det har (trots bra skrivarkurser jag varit på) inte fungerat för mig. Jag verkar lida av dåligt tålamod. Ju mer jag jobbar med texten ju mer tappar jag lusten och eftersom att jag skriver av lust, går det inte ihop för mig att knega för länge. Jag trivs därför bäst med att skriva kortare texter. Jag har också skrivit många teater-och musikalmanus samt musiktexter i mitt yrke som teaterlärare.

Mer information om Natalie Duvkrans Ahlgren »

Jag är född under det berömda året 1968 och har ägnat mig åt olika former av konst sedan barnsben. Som 10-åring blev jag erbjuden att bli medlem i Norrländska författarförbundet efter att ha deltagit i en Novelltävling för barn. Mitt bidrag blev dock inte antaget då den med temat "Världens undergång" inte ansågs som lämplig läsning för barn. :)

Mer information om Deborah Englund »

Jag heter Inga-Britt I-B Gustafsson, författare och konstnär. Känslor är något som ligger mig varmt om hjärtat, speciellt de negativa eftersom många flyr från dessa. Döden är en del av Livet, det sa också Astrid Lindgren. Genom livskriser växer vi som människor, även på det själsliga planet. Det viktiga i mitt skrivande är att tänka nutid och fånga in även unga människors intresse för läsandet, där av mina korta rysare som jag skriver en bok om nu. De innehar hela registret av känslor. ?>

Mer information om Inga-Britt I-B Gustafsson »

Att få utlopp för min kreativitet är förutsättning för att mitt liv ska fungera på ett normalt plan. Det är som en bubbla som växer sig allt starkare och till slut blir ett brinnande klot i både hjärta och hjärna. Jag har valt att skriva skräck och rysare för att de genrerna är så gränslösa, och gränslösheten i sig är vad som ger mig ett inre lugn. När jag faller in I skapandets avgrund och tittar på bilderna som dyker upp i kreativitetens bildspel, då befinner jag mig i den absoluta friheten.

Mer information om Christoffer Andersson »

Jag är pensionär och har börjat skriva sedan några år tillbaka. Är gift har tre vuxna grabbar, 3 barnbarn och som grädde på moset 3 stycken barnbarnsbarn! Arbetade tidigare som områdeschef inom omsorgen, håller på att skriva en roman om en förståndshandikappad grabb vid namn Peter. Skriver noveller och dikter om det mesta som kan ske i livet. Har fått en del publicerade i olika veckotidningar. ?>

Mer information om Gun Kihl »

EliSophie Andrée, född 1996, växte upp på landet i klassisk museimiljö bland kanoner, träd och regnbågsdalar, allt som inspiration till de dikter och texter hon skapat sedan dagen hon lärde sig skriva. EliSophie tävlade i SM i poetry slam våren 2012, hennes dikter har valts ut för publicering i antologier både 2012, 2013 och 2014, hon är kulturpilot i Helsingborg (en ungdomsgrupp som skapar kulturevents och sprider kultur bland unga), driver estradpoesi-gruppen Ordkaskad EliSophie ändrar hårfärg efter tycke och smak, gillar katter, mat, kärlek och att skriva om allt hon tänker på, alltid. ?>

Mer information om EliSophie Andrée »

Jag heter Amanda och är 18 år. Jag har alltid funnit skrivandet som ett sätt att få utlopp för vad jag känner och få ut det som snurrar i mitt huvud på papper.Jag har skrivit i hela mitt liv. När jag var liten skrev jag mycket dikter men nu har det blivit mer noveller och korta berättelser.Jag skriver mycket om vad jag varit med om och mycket om vad jag känner.Hoppas ni gillar mina historier, för det ligger ett hjärta bakom dem.

Mer information om Amanda »

Jag har alltid skrivit. Dagböcker, brev, uppsatser och blogg. 2014 upptäckte jag författarkurser på distans och det blev ett lyft för mig. Och så novelltävlingar där jag kastar mig över de flesta oavsett ämne. Jag läser mycket och lyssnar på ljudböcker. Att läsa och skriva är syre för mig. I år fyller jag 50. Jag är gift sedan 22 år och har en dotter på 21. Djur! Djur med 4 ben och päls tillhör favoriterna. Hemma hos mig finns 4 marsvin och 1 dvärgvädur.

Mer information om Ewa Sundbäck »

Jag heter Eva Westrin, född 1953, och har precis börjat mitt författande. Jag bor i Stockholm och mitt stora intresse är vandring, gärna utomlands. Det roliga med att skriva är att fantasin sätter inga gränser, det är bara att hitta på vartefter och se vartåt det barkar.

Mer information om Eva Westrin »

Heter Josefine Ryberg och är 16 år, brukar skriva av mig när inget annat hjälper att få bort antingen ilska, sorg eller glädje. Älskar djur, min familj och mina vänner som alltid ställer upp i vårt och torrt. Tar livet som det kommer och försöker se allt positivt. Vill eventuellt nå ett snäpp längre med min skrivning

Mer information om Josefine Ryberg »

Namnet är Sebastian Bäckström. Göteborgare sen en tid tillbaka med stor aptit för livet! Det har sagt att det faller mig naturligt att skriva texter, något jag dessvärre inte har experimenterat med. Men nu är det dags tänkte jag. I Göteborg jobbar jag som bagare och på fritiden utforskar jag staden. Förra året va ett tungt år för mig då jag förlorade större delen av mig själv och ägodelar. Det hjälpte att skriva ner tankar, och en del av texterna kom ut och blev uppskattade. Aldrig ge upp!

Mer information om Sebastian Bäckström »

Hej! Jag är en tjej på sexton år som älskar att både skriva och läsa. Jag tycker om att variera mitt skrivande mellan dikter och noveller och finner det även riktigt roligt att blanda de båda. Jag har skrivit och hittat på egna historier så länge jag kan minnas och har även skrivit böcker på en sida som kallas Wattpad, där jag också heter Delenainmyheart. I mina noveller och dikter blandar jag både kärlek och tragedi, vilket enligt mig är mest intressant. Jag tycker om att titta på olika tv-serier och är lite av en filmnörd. Att baka, rita och orientera ligger också i mina intressen. Tycker om att lyssna på Michael Jackson och Ed Sheeran. Hoppas ni tycker om något av det jag skriver!

Mer information om Delena InMyHeart »

Pensionerad pedagog. Jag har alltsedan barnaåren skrivit brev,dagböcker,poesi och berättelser. Enstaka alster publicerade i olika tidningar tex DN. Jag är farmor och dessutom matte till hunden Amos. Österlen är min och min makes hemort.

Mer information om Raila Rosenberg »

Mitt namn är Ulrika Nilsson och jag är 40 år. Jobbar som undersköterska. Jag har alltid älskat att skriva dikter o noveller. Har många egen skrivna dikt böcker (ej publicerade). Ett mycket stort intresse som jag delar med mig till personer i min omgivning. Jag har sambo och två barn. Utöver mitt jobb och skrivandet, så älskar jag att träna och resa. Har fått mycket inspiration i mitt skrivande under mina resor.

Mer information om Ulrika Nilsson »

Hej mina vänner, jag heter Nadim och är 20år ung, är född och uppvuxen i förorten Vårby Gård där jag började skriva för första gången när jag var 10år på grund utav att jag var elak mot människor och hade väldigt svårt att hantera min ilska, Jag placerades på ett barnhem för unga utsatta i norrköping, där jag bodde i ungefär i 3 månader innan jag förflyttades till en annan stad. Jag har bott lite överallt i Sverige och har fått uppleva saker som dom flesta kanske aldrig kommer att få göra. Jag har haft ett riktigt mörkt liv sen jag var i 7års åldern tills jag vart 17år, Kriminaliteten var nog det värsta i mitt liv, det är väldigt många olika känslor som slår mig nu. Jag få väl hoppas på det bästa och försöka skriva ner mitt liv på papper här för er alla så gott jag kan. Mvh Nadim Husain

Mer information om Nadim Husain »

Jag heter Lars Ek och är född 1941 i Norrköping. Jag har alltid tyckt om att berätta och skriva. Det är dock först nu, efter pensioneringen, som jag har tagit tag i mitt intresse. Mitt skrivande riktar sig främst mot humoristiska kåserier och krönikor.

Mer information om Lars Ek »

Jag är pensionerad ekonom, har två söner, har ett antal barnbarn, är frimurare, bor i Norrland och har många vänner. Jag har ”hobbyskrivit” i snart tre decennier och har en mängd historier, längre och kortare, på lager. Ingenting har ännu publicerats. Det första är det som jag skickade i dag, den 15 april 2015. Mitt vanligaste format är novellen, men jag har skrivit två längre berättelser varav den ena är mina memoarer och den andra en roman. Jag fascineras av det ”omöjliga” och tycker om att berätta om sådant som i det närmaste kan kallas mirakel. Sådant ger människor förhoppningsvis både hopp och glädje i en värld där andlighet har hamnat i skymundan.

Mer information om Mårten Sandberg »

Ung tjej som jobbar inom krogbranschen, kör både kök och serveringsidan. Är en dagdrömmare ut i fingerspetsarna och önskar att jag kunde dokumentera ner ofta vart mina fantasier leder! Jag har alltid fascinerats utav mytologi, sägner, sagor och folktro. Som ni nog kommer se präglas mycket i mina noveller.

Mer information om Sara Huhtamäki »

Alla har väl varit med om kärleksdrama eller att någon trampar på dina drömmar,de hände mig många gånger.Men när jag visade mina noveller till mina kompisar och alla blev imponerande och bad mig att skriva flera och skicka till dem sedan. Jag som går i skolan så visade jag för mina lärare och fick A direkt.Dom tyckte att mina Noveller var levande.Att de är verklighets balanserad gjorde dem imponerad. Jag är snart 18 år gammal och har skrivit små berättelser ända sedan jag kunde läsa och skriva. Att få uttrycka sina känslor,de man har upplevt och skapat karaktärer som ska utspela en själv. Har inte kunnat vara mer nöjd än vad jag är med min skapelse.

Mer information om My »

Hej!Jag heter Julia Lindgren och är 19 år.Jag är en praktisk person, men också en person som tycker om att skriva ner mina känslor i en dikt.Vad jag skriver om, beror oftast på hur jag känner och mår inom mig.Men jag skriver inte så jätte mycket utan ibland, eller om jag kommer på enbra text i huvudet, då kan jag skriva ner den.Jag gillar att skriva när jag känner för det och vill.

Mer information om Julia Lindgren »

Född och uppvuxen i Helsingfors, Finland, men studerar folkloristik i Åbo, Finland. Har hittat på berättelser sen jag var 4, men har först nu börjat skriva på allvar. Jag får mest inspiration av musiken jag lyssnar på och det som händer runt omkring mig, oftast något jag själv varit med om. Publicerade min första novell i en dagstidning i höstas. Orsaken varför jag började skriva var att det skulle vara roligt att ge ut någonting. Senare kom jag på att jag skriver för att det är mitt sätt att kommunicera med ytter världen. Jag har länge varit rädd inom mig, dels p.g.a en mild panikångest, och då önskade jag att folk skulle kunna läsa mina tankar. Tankarna blev till ord i mitt huvud och det är de jag skriver ned.

Mer information om Petra Bussman »

Kära läsare Mitt namn är Amanda Zenker och jag är en typisk ungdom. Jag är en kreativ människa och älskar att uttrycka mig i bland annat text och form. Jag skriver för att få hålla min fantasi igång då jag anser att fantasi är något av det viktigaste egenskaperna man kan ha. Jag är född 1996 och har gått den estetiska linjen på gymnasiet. De flesta av mina noveller handlar om känslor och kärlek. Med mycket kärlek från mig önskar jag er en trevlig lässtund när ni njuter av mina noveller.

Mer information om Amanda Zenker »

Jag är 71 år gammal man som har arbetat som musiklärare och musiker. Ett par infarkter har numera begränsat mina fysiska aktiviteter. Till min glädje kan jag låta poesin flöda ur min penna mig till glädje och tröst. Att skriva dikter har följt mig genom livet och i den formen kan jag bevara mina minnen av möten med människor och upplevelser i Guds underbara natur.

Mer information om Bo nystrand »

Att leva i en värld så full av förtryck, gör det skönt att få skriva av sig och ventilera sig ibland. Dock är inte skrivandet den enda ventilation jag har; jag älskar att på alla sätt vara kreativ och skapande. Jag vill kort sagt vara lycklig, levande och nyskapande under den tid jag har fått. Att under vissa delar av den tiden försöka förändra världens brister är ett svår, men nödvändig strävan som alla bör engagera sig i.

Mer information om Adelina Wikström »

Carsten Palmer Schale är i huvudsak sociolog och filosof, men har också grundläggande kompetens inom naturvetenskap. Han har varit forskare i ett halvt dussin länder, bl. a. som gästprofessor i missbrukssociologi i Canada och USA. Under senare år har Palmer Schale också publicerat en relativt omfattande serie essäer om litteratur, filosofi och religionsfrågor samt en kvartett diktsamlingar. Som skönlitterär författare är Palmer Schale dessutom publicerad i ett 50-tl tidskrifter samt med ett stort antal dikter på nätet.

Mer information om Carsten Palmer Schale »

Är en tjej som passerat 35 har alltid älskat att skriva. 2006 var jag och tävlade i poesi i Las Vegas. 2009 gav jag ut min första bok( I en skriven värld) men då jag missade att marknadsföra den var det bara personer som kände mig som köpte den. Jag har varit med i nio internationella antologier, varav några dessutom är inlästa på skiva. Är även med i några svenska. Men under de sista åren har livet runt om tagit för mycket av min skrivartid. Men nya tag imorgon har mer att ge än igår.

Mer information om Anna Nickolausson »

Hej! Adele heter jag, 17-åring tjej, dem som riktigt känner mig bekänner att jag är en ansvarlig människa, lätt att skratta, ambitiös och stark. Jag vill vara med i den här sidan för att kunna läsa era fina noveller och bli inspirade att skriva mina egna noveller också. Isåfall lycka till!

Mer information om Adele »

I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon. I love bacon.

Mer information om BACON »

Jag älskar utveckling, intelligenta människor, ljus som strålar över vår värld och människor som osjälviskt ger av sig själva för att hjälpa mänskligheten, jag är långt ifrån närheten av dessa upplysta själar, men hoppas att jag en dag, ska stråla likt dessa solar gör!

Mer information om Andrea Mauermann »

Till yrket är jag handelslärare. Men sedan mina tonår har jag producerat egna kort- och novellfilmer. Filmandet var länge ett sätt att för mig revanchera efter en misslyckad TV-karriär. Men inte bara det - filmen har för mig en hög uttrycksförmåga som gör att jag har älskat att arbeta med mediet. Det senaste året har jag däremot insett alltmer att det är skrivandet som är min största passion och min största styrka. Jag arbetar idag på debutromanen "Lysdiod" men jag skriver också noveller.

Mer information om Pär Edvin Larsson »

Jag är en glad tjej som älskar att skriva. Det har varit en stor passion sedan jag var bara en liten flicka. Jag tycker att det bästa med att skriva är att få dela med sig av det, att få underhålla och beröra sina läsare. Så efter att ha skrivit små noveller i princip sedan jag lärde mig skriva så har jag nu bestämt mig för att börja publicera mitt arbete, för att få respons men även för att få underhålla. Så jag hoppas ni kommer gilla det!

Mer information om Therese »

Jag är en 70-plussare som jobbat 50 år i statens tjänst. Jag har skrivit många texter i mina dagar som underlag till propositioner, regleringsbrev, statliga utredningar och diverse annat. Nu kan jag helhjärtat ägna mig åt att skriva barndomsminnen och även skriva sånt som jag tycker är kul.

Mer information om Keneth Wising »

Hej, jag är en tjej som är född på våren även fast hösten alltid har varit mer hemma för mig, alla färger och det kyliga och våta vädret. Jag har alltid gillat att läsa och skriva, ända sedan man lärde sig har det bara fortsatt och grott större. De som känner mig brukar säga att jag läser inte böcker jag slukar dem och de har nog en poäng i den iakttagelsen. Jag är en ambitiös ung dam som när hon vet vad hon vill ha inte har mycket tålamod till att vänta innan hon får det. / E

Mer information om Emelie »

Jag heter Bella och är 26 år. Jag har 2 hundar och 3 barn. Jag älskar att skriva och snacka om hundar och hundpsykologi. Jag skriver även om barn och barnpsykologi. Jag har en kontakt med andra sidan som ett medium. Om dagarna så arbetstränar jag med hästar 3 dagar i veckan och mamma samt hundar ägare på 100% samtidigt som jag ska vara en bra fru. Ja de är ett heltids jobb. En av min drömmar är att få bli författare med syfte att göra förändring i vårt samhälle!

Mer information om Bella Benjaminsson »

Nu är jag ålderspensionär som är gör att man får mycket fritid. Jag har tidigare skrivit några böcker som är mycket läsvärda de kan ni se på min hemsida. Jag har tre underbara döttrar som är bor utspridda runt om i landet. Jag har mina rötter i Norge och Sverige.

Mer information om Gunnar Fossmo »

Medelålders kvinna som pga långtidssjukskrivning försöker hitta en mening med tillvaron. Har skrivit min första novell som är en kortnovell. Tycker det är roligt att skriva och har också börjat blogga. Kolla in lisettasblogg.blogspot.com\r\n

Mer information om Lisetta »